Ahoj mamičky, nemamičky 🙂 Od nedele idem chudnúť pomocou sacharidových vln. Pridá sa niekto? Jedálniček je tu http://zaciatocnici.sk/diety/sacharidove-vlny-p...
http://trenujeme.sk/sacharidove-vlny/ zda sa mi pestrejsi... 6,7jedlo vynechavam to uz nevladzem... ranajky-vajicka s redkovkou, desiata tvaroh s mrazenym ovocim, obed kura so zeleninkou, olovrant mam jogurt biely a vecera to co obed alebo grilovany hermelin, ci olomoucke syrecky so zeleninou.. a mam veru dost...doobeda 1l zeleneho caju.. a mozno kilecko slo dole.. este 3kg aspon.. musim sokovat telo, lebo preslo do stereotypu a nic netravi.. 😄
Od zajtra dam tvoj tyzden.. uvidim, porovnam.. 😉
Od zajtra dam tvoj tyzden.. uvidim, porovnam.. 😉 a hlavne poprahadzujem poradie..na desiatu nedam maso ani keby co.. hihi
hej ten tvoj vyzerá krajšie, pestrejšie. Kilo si dala za týždeň? 🙂 Schudla som za mesiac 6kg. Držala som to aj s kamoškou ona to pribrala späť (pribrala 10kg lebo sa prežierala, doslova) Ja som nepribrala nič, práveže ešte dalej chudnem (už nie tak rýchlo) dala som sa na zdravú stravu a pridala pohyb (kuk môj album) a ide to pekne. Takže ked dokončíš vlny odporúčam zdravú stravu lebo inak je to späť tak ako pri každej diéte (obmedzení)
@kaja153 pekne ti to ide dole 🙂
@kaja153 ja tu zdravu stravu mam uz 3roky...ale posledne mesiace citim ze to nestaci...ze telo preslo do stereotypu, prestalo mi chutit maso-tak som mala viac sacharidov ako bielkovin..mam teoriu, ze pribrat 2-3kg a dost (treba sa drzat, dat dole a udrzat)..akosi to neslo...tak idem na to sokovou metodou.. sacharidy obmedzene..problem mi nerobia.. tvaroh a jogurty mam sladke..takze pohoda..;)
baby toto je super zaciatok, ale eventulane sa dostanete na plateau... a treba to posunut dalej. Sacharidove vlny su fajn, lebo "nutia" telo ist na hranicu dostiupnosti cukru a telo prepina metabolizmus ale to samotne nestaci. Potrebujes pridat kvalitne, mudre "smart" tuky, ktore ti pomozu naozaj vlastne tuky aj spalovat. A dalsia vec je nutricna hustota. Pocas toho, ked mas sacharidy, je obrovsky podstatne ake mas. Predsa naozaj nejde iba o cukor, ale chces mat stravu, ktora bojuje proti starnutiu, spaluje tuk aj ked je to cukor, pomaha ti mat viac energie....nie? A toto je iba povrch diety, ktory je super a urcite funguje - ale ak s tym chces dosiahnut wow vysledky, a citit sa pritom super - je to spicka ladovca. Uz roky som clovek, co spaluje tuk a presiel som si vela vecami a teraz tieto info sirim dalej a pomaham tam, kde vidim ze je nutricny chaos :D Idete, fandim vam!
@matej_cpt vdaka 😉... uz 3 tyzden som v tomto duchu...jasne ze to nedodrzujem na 100%... zaklad je 5x denne jedlo.. milujem syry tvaroh a jogurty a sladkeee...takze sa da dost s tym vyhrat.. doprajem si aj ine jedla..ale pokracujem akokeby som nic neporusila.. cm sli dole..vaha tiez.. kazdy druhy den beham 1km 😂, sledujem si tep.. a obcas si dam vypady, polodrepy, schody, bike a brucho.. ide to pomaly, ale inak to ani nechcem..radsej pomalilinky..som chuda, netreba mi prehanat...
Ranajky obmienam.. prezenica 3 vajcia s redkovkami..alebo ovsene vlocky s ovocim
Desiata 250g tvaroh s ovocim
Obed: gotagge alebo mozarella s cherry, hermelin grilovany, spaldove tycinky +parenica..
Olovrant: biely jogurt s mrazenim ovocim
Vecera 17,30: nieco syrove -grilovane olomoucke syrecky+ladovy salat...hermelin +rukolovy salat
U mna je problem sladke, tymto ovocim si neuskodim.. funguje to..a nemam potrebu potom ani na coko.. a kava 2x.. a zeleny caj 1L doobeda.. ;)
A vikendy klasika obedy ale mensie porcie (to co sa vari aktualne -dnes fazulovica, vcera spagety -rozumne).. 😉
Mrazenyyyyym...uuff
@kaja153 ahoj no ja som zacala ale nie s touto dietou ale inou, a bala by som sa kombinovať file s ryzou bud rybu so salatom alebo ryzu so salatom ale nechcem ta odhovarat, skusit mozes a uvidis