Sacharidové vlny na 2 týždne. Kto sa pridá?

kaja153
10. apr 2015

Ahoj mamičky, nemamičky 🙂 Od nedele idem chudnúť pomocou sacharidových vln. Pridá sa niekto? Jedálniček je tu http://zaciatocnici.sk/diety/sacharidove-vlny-p...

bandura
10. apr 2015

@kaja153 ahoj no ja som zacala ale nie s touto dietou ale inou, a bala by som sa kombinovať file s ryzou bud rybu so salatom alebo ryzu so salatom ale nechcem ta odhovarat, skusit mozes a uvidis

kaja153
autor
10. apr 2015

@bandura ja som toto už raz držala 😉 pohoda

bandura
10. apr 2015

@kaja153 a schudla si?

kaja153
autor
10. apr 2015

@bandura hej hej 🙂 ide hlavne o rozhýbanie metabolizmu

hroma
29. feb 2016

@kaja153 ja som zacala, ten jedalnicek co mam mozno nie je zly-ale slabota u mna.
A to som dodrziabala dost...ale chyba mi jedalnicek.. posles mi aky mas ty? Vdaka 😉

kaja153
autor
29. feb 2016

@hroma ved tu hore je link 😉

hroma
29. feb 2016

@kaja153 jaaaj..cez mobil som nepostrehla 😉... aj ti islo dole nieco? Ja som mala cez iny link..zaujima ma tvoj nazor ze co povies ..ci je to ok?😉

hroma
29. feb 2016

http://trenujeme.sk/sacharidove-vlny/ zda sa mi pestrejsi... 6,7jedlo vynechavam to uz nevladzem... ranajky-vajicka s redkovkou, desiata tvaroh s mrazenym ovocim, obed kura so zeleninkou, olovrant mam jogurt biely a vecera to co obed alebo grilovany hermelin, ci olomoucke syrecky so zeleninou.. a mam veru dost...doobeda 1l zeleneho caju.. a mozno kilecko slo dole.. este 3kg aspon.. musim sokovat telo, lebo preslo do stereotypu a nic netravi.. 😄

hroma
29. feb 2016

Od zajtra dam tvoj tyzden.. uvidim, porovnam.. 😉

hroma
29. feb 2016

Od zajtra dam tvoj tyzden.. uvidim, porovnam.. 😉 a hlavne poprahadzujem poradie..na desiatu nedam maso ani keby co.. hihi

kaja153
autor
29. feb 2016

hej ten tvoj vyzerá krajšie, pestrejšie. Kilo si dala za týždeň? 🙂 Schudla som za mesiac 6kg. Držala som to aj s kamoškou ona to pribrala späť (pribrala 10kg lebo sa prežierala, doslova) Ja som nepribrala nič, práveže ešte dalej chudnem (už nie tak rýchlo) dala som sa na zdravú stravu a pridala pohyb (kuk môj album) a ide to pekne. Takže ked dokončíš vlny odporúčam zdravú stravu lebo inak je to späť tak ako pri každej diéte (obmedzení)

stanusa89
29. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@kaja153 pekne ti to ide dole 🙂

hroma
29. feb 2016

@kaja153 ja tu zdravu stravu mam uz 3roky...ale posledne mesiace citim ze to nestaci...ze telo preslo do stereotypu, prestalo mi chutit maso-tak som mala viac sacharidov ako bielkovin..mam teoriu, ze pribrat 2-3kg a dost (treba sa drzat, dat dole a udrzat)..akosi to neslo...tak idem na to sokovou metodou.. sacharidy obmedzene..problem mi nerobia.. tvaroh a jogurty mam sladke..takze pohoda..;)

matej_cpt
6. mar 2016

@kaja153
@hroma

baby toto je super zaciatok, ale eventulane sa dostanete na plateau... a treba to posunut dalej. Sacharidove vlny su fajn, lebo "nutia" telo ist na hranicu dostiupnosti cukru a telo prepina metabolizmus ale to samotne nestaci. Potrebujes pridat kvalitne, mudre "smart" tuky, ktore ti pomozu naozaj vlastne tuky aj spalovat. A dalsia vec je nutricna hustota. Pocas toho, ked mas sacharidy, je obrovsky podstatne ake mas. Predsa naozaj nejde iba o cukor, ale chces mat stravu, ktora bojuje proti starnutiu, spaluje tuk aj ked je to cukor, pomaha ti mat viac energie....nie? A toto je iba povrch diety, ktory je super a urcite funguje - ale ak s tym chces dosiahnut wow vysledky, a citit sa pritom super - je to spicka ladovca. Uz roky som clovek, co spaluje tuk a presiel som si vela vecami a teraz tieto info sirim dalej a pomaham tam, kde vidim ze je nutricny chaos :D Idete, fandim vam!

hroma
6. mar 2016

@matej_cpt vdaka 😉... uz 3 tyzden som v tomto duchu...jasne ze to nedodrzujem na 100%... zaklad je 5x denne jedlo.. milujem syry tvaroh a jogurty a sladkeee...takze sa da dost s tym vyhrat.. doprajem si aj ine jedla..ale pokracujem akokeby som nic neporusila.. cm sli dole..vaha tiez.. kazdy druhy den beham 1km 😂, sledujem si tep.. a obcas si dam vypady, polodrepy, schody, bike a brucho.. ide to pomaly, ale inak to ani nechcem..radsej pomalilinky..som chuda, netreba mi prehanat...

Ranajky obmienam.. prezenica 3 vajcia s redkovkami..alebo ovsene vlocky s ovocim

Desiata 250g tvaroh s ovocim

Obed: gotagge alebo mozarella s cherry, hermelin grilovany, spaldove tycinky +parenica..

Olovrant: biely jogurt s mrazenim ovocim

Vecera 17,30: nieco syrove -grilovane olomoucke syrecky+ladovy salat...hermelin +rukolovy salat

U mna je problem sladke, tymto ovocim si neuskodim.. funguje to..a nemam potrebu potom ani na coko.. a kava 2x.. a zeleny caj 1L doobeda.. ;)

A vikendy klasika obedy ale mensie porcie (to co sa vari aktualne -dnes fazulovica, vcera spagety -rozumne).. 😉

hroma
6. mar 2016

Mrazenyyyyym...uuff