Sacharidove vlny

maloryy
16. apr 2018

Ahojte.mate nejake dobry jedalnicek sacharidovych vln?dakujem

babina_33
16. apr 2018

Skus si napriklad tu nieco o tom precitat @maloryy https://www.polakova.sk/sacharidove-vlny-vsetko... su tam aj potraviny, ktore su pri tomto chudnuti vhodne, ja osobne som sa o toto snazila asi raz, ale nevydrzala som to. Zo zaciatku strasna unava a to bolo na mna moc.

ralka
16. apr 2018

Baby prosim vas je tu niektora ktora by chcela chudnut vo dvojici navzajom.by sme sa podporovali aby sme to lahsie zvladli

martina2ve
16. apr 2018

Ja mam ,ale treba ist za dobrym vyzivovym poradcom,ktory sa v tom vyzna. Robi sa jedalnicek priamo podla tvojej vahy,veku a bazalneho metabolizmu. Inak sa kludne moze stat ze ked si spravis sama hoci jake vlny,priberes. Tak nato treba odbornika!

evizm
17. apr 2018

Baby, tieto vlny su super pre trénerov a ich klientov na súťaže, inak treba postupne so stravou chudnúť , mne sa podarilo 36 kg dolu a váha sa nevrátila, teraz pomáham ďalším babám radit a darí sa im chudnúť super, možem poslat aj foto mojej premeny 😊

lorela
17. apr 2018

@martina2ve V prvom rade žiaden "normálny" výživový poradca neodporučí na chudnutie sacharidové vlny.
Každý normálny poradca by povedal, že sú vhodné tak akurát pre naturálnych bodybuilderov a fittnesky pred súťažou.

maloryy
autor
17. apr 2018

@eviz nic mi neukazuje

martina2ve
17. apr 2018

No mne to spravil kvoli tomu aby sa mi nastartoval metabolizmus. Ide o to, ze ked hocikto(zena/muz) ma totalne zastaveny metabolizmus proste moze mat tip-top stravu, ale nechudne.
Mne to pomohlo schudnut par kil a potom samozrejme jedalnicek upravil. Ja viem ze sacharidove vlny su urcene pre sportovcov ako hore spominate. Mne sa stalo to, ze dlhodobo niekolko tyzdnov som mala upravenu stravu, ziadna muka, ziaden cukor, vela zeleniny, vela vody atd... a proste sa nic nedialo.toto mi nakoplo metabolizmus a teraz jem aj pecivo obcas a ide to pomaly kazdym tyzdnom "dole same".. Samozrejme nie kazdy to vydrzi, nie je to pre kazdeho..Niekomu to staci na 3tyzdne, niekomu na viac.

lorela
18. apr 2018

... Ani na naštartovanie metabolizmu si nemyslím, že sú SV dobrou voľbou.
Na naštartovanie metabolizmu zdraviu neškodným a prirodzeným racionálnym spôsobom postačuje jesť menšie porcie každé 2 - 3 hodiny, veľmi dôležité sú raňajky do hodiny od zobudenie (práve naštartujú metabolizmus na rýchlejšie spaľovanie energie počas celého dňa), dostatok tekutín (2 - 3 litre najlepšie čistej vody) a pravidelný pohyb.
A to, čo najviac spomaľuje metabolizmus je nepravidelná strava s odstupom približne 4 a viac hodín, vynechávanie večere - populárne nejedenie po 17. hodine, ale najmä príliš nízky denný príjem kalórií a nevyvážená strava.