Ahojte, chcela by som si kúpiť rotoped, s ktorým typom máte dobré skúsenosti? Aký by ste odporučili? V lacnejšej kategórii, neviem dokedy ma to bude baviť, nechem zbytočne drahé. Vôbec sa v tom nevyznám, v čom je rozdiel medzi lacnými a drahšími?
Ďakujem vopred za odpovede.
Išla by som asi do lacnejšieho. Ja som si kúpila práve taký "drahý" aby som sa motivovala, že keď už som do toho dala peniaze tak to budem používať. No naivná som bola dobre. Po mesiaci som na neho prádlo vešala. Nebavilo ma to.
@vikii6 skor by som isla do crosoveho eliptickeho trenazera, ovela lepsi ako rotooed cvici cele telo a nezatazuje kolena a chrbticu.
@vikii6 ja mam z Duvlan kompromis cena kvalita , ale mam ho ako cardio doplnok doma v našom fitku, ako samostatný kus by som to asi nekúpila, lebo ho až tak nevyužívam len po silovom tréningu na dojazd 20 minút, ale nebaví ma to😄 Mozno keby mam len to na cvičenie tak idem do Air bike.
Mne bicykel poradili v nemocnici po operácii nohy v rámci rehabilitácii je to super.
My sme si kupovali rotoped z insportline, používame ho pravidelne už dlhší čas a super 🙂 Nemáme mu čo vytknúť. A neviem, aký je rozdiel medzi drahšími a lacnými, ale zvolili sme takú tú strednú cestu 😀 Pre istotu.