S ktorým rotopédom máte dobré skúsenosti?

vikii6
10. apr 2024

Ahojte, chcela by som si kúpiť rotoped, s ktorým typom máte dobré skúsenosti? Aký by ste odporučili? V lacnejšej kategórii, neviem dokedy ma to bude baviť, nechem zbytočne drahé. Vôbec sa v tom nevyznám, v čom je rozdiel medzi lacnými a drahšími?
Ďakujem vopred za odpovede.

sandra_kul
10. apr 2024

My sme si kupovali rotoped z insportline, používame ho pravidelne už dlhší čas a super 🙂 Nemáme mu čo vytknúť. A neviem, aký je rozdiel medzi drahšími a lacnými, ale zvolili sme takú tú strednú cestu 😀 Pre istotu.

ms_green
10. apr 2024

Išla by som asi do lacnejšieho. Ja som si kúpila práve taký "drahý" aby som sa motivovala, že keď už som do toho dala peniaze tak to budem používať. No naivná som bola dobre. Po mesiaci som na neho prádlo vešala. Nebavilo ma to.

palculienka40
10. apr 2024

@vikii6 skor by som isla do crosoveho eliptickeho trenazera, ovela lepsi ako rotooed cvici cele telo a nezatazuje kolena a chrbticu.

markusrasford
10. apr 2024

@vikii6
@vikii6 keď chceš cvičiť nekupuj si rotoped ktorý bude len na nohy. Kúp si co ti budu aj ruky chodiť. Vola sa to Air bike a insportline ma dobru ponuku

lakebabe
10. apr 2024

@vikii6 ja mam z Duvlan kompromis cena kvalita , ale mam ho ako cardio doplnok doma v našom fitku, ako samostatný kus by som to asi nekúpila, lebo ho až tak nevyužívam len po silovom tréningu na dojazd 20 minút, ale nebaví ma to😄 Mozno keby mam len to na cvičenie tak idem do Air bike.
Mne bicykel poradili v nemocnici po operácii nohy v rámci rehabilitácii je to super.

muba
16. apr 2024

@vikii6 Ahoj,ja mám elipticky trenažér už asi dva roky a som s nimi spokojná. Neviem už sice odkiaľ som ho objednávala,ale nič profi,taký základ...niečo ako na obrázku