Rozhodujem sa medzi Fitlaviou a Janym Landlom. Nie som úplne začiatočník.
Ja som vela chvaly pocula na fitlaviu, jedalnicek vraj super, potraviny dostupne aj v obyc kauflande nemusi clovek objednavat na eshopoch a lietat po obchodoch so zdravou vyzivou, na cviceni si clovek nezoderie menisky v kolenach 😂 a mali zienky uspech..
Ahoj, ja mám už 4 roky zaplatený program s Janym Landlom. Za mna je to skvely trener, nikdy s nim nie je nuda, teraz mal napriklad haloweensky strasidelny tyzden, vsetci treneri v maskach. Rozprava vtipky, povzdbudzuje na dialku, naozaj je skvely. Kazdy den zacina rano rannou mobilitou na natiahnutie, toto je uplne skvela 10 minutovka, potom cvici nazivo a vecer vzdy nejaka trenerka. Vsetky su skvele. Ja svicievam vecer, ked pridem z prace, vytiahnem si workout z archivu a dam si do tela. Keby som cvicila poriadne, tak mam aj vysledky, ale cvicim tak 2x do tzydna. No aj tak mam stihlejsie telo, pevnejsie paze, nohy, zadok sa zdvihol🙂
Mala som aj Fitlaviu, ale pre mna to bolo nudne....
U janyho mam vsetko v archive, za tie 4 roky tam mam 2 600 videí, keby som chcela, môžem si vybrať. V lete cvičil vonku, vždy na nejakom peknom mieste na Slovensku.
Keď som začala s ním cvičiť, nevládala som, mala som chuť ho vypnúť, ale premohla som sa a teraz to ide super. Má aj jógu, bola aj tvárová jóga, vždy v nedeľu varí s Alicou Andrášikovou naživo nejaké jedlo, dá sa dokúpiť aj jedálniček. Za mňa je Jany super, vždy má dobrú náladu a pôsobí veľmi pozitívne. Aj ostatné trénerky.
@ssimusska aj schudnúť
a skúšobne sa nedá? a fitshaker napr. prečo nie?
Ja som cvicila s fitshakerom a za 3 mesiace som schudla z 80 na 60
Inak ja by som kvoli tomu nikomu neplatila, na youtube je kopa videi a zadarmo
Staci len chut cvicit a mat motivaciu 🙂
Ja najlepšie s balancetv zidekova a takacova.. hned som videla zmeny aj ked to bolo ku** tazke 😂😂🙈
Aké vysledký očakávaš? Chceš schudnúť? Alebo len spevniť??