S ktorým detoxom máte pozitívnu skúsenosť?

tina_tar
11. feb 2022

Ahojte.
Chcela by som skúsiť nejakú druh detoxu tela.
Samozrejme viem, že pečeň, lymfatické uzliny a pod. odvádzajú škodlivé látky denne.
Podľa dr som ok, ale mám pocit ako by v mojom tele nefungovalo všetko ako má a trápia má drobné zdravotné problémy. Niesu výrazné, ale zato je ich niekoľko a tak mi napadlo skúsiť trochu "dopomôcť" tomu môjmu telu.
Na internete je kvantum rôznych druhov detoxu, no mňa by skôr zaujímali osobné skúsenosti a tipy ako na to, prípadne s ktorým konkrétnym máte pozitívnu skúsenosť.
Zaujíma ma však taký ten prirodzený spôsob, o rôzne zázračné nápoje záujem nemám.
Vopred ďakujem 😊

lindusss2016
12. feb 2022

@tina_tar kazdodenne cvicenie jogy,caj pu erh, zelene potraviny. Mne prave zacalo online ranne cvicenie na detox v stredu. Ak chces, vies sa este pridat. Cvici sa kazdy den rano o 6:00, cez vikend o 7:00 ale vies si to pozriet zo zaznamu kedykolvek pocas dna

lelluska
12. feb 2022

3:6:9 očista - medical medium👌

kotvickaa
12. feb 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

Ak mas pestru a vyvazenu stravu, skusila by som sa zamerat na zelene veci spirulina, chlorela a rozne bylinkove a zelene caje. Ak nie je tvoja strava taka ako by mala byt, zacala by som od nej. Dostatok zeleniny a ovocia dokaze pekne pomoct precistit organizmus.

magdalenal
12. feb 2022

@tina_tar zeny u nas v rodine idu cca 2x do roka s macingovou a su spokojne. Im sa velmi cvicit neda, sedave zamestnanie, tak aspon to... ale necham sa aj ja inspirovat

kaciato
5. jan 2024

@lelluska dobrý deň síce starší príspevok ale skúsim absolvovali ste ju ? A ako ja som druhý deň a ja som na šrot...je mi zle dane jedla mi nechutia takže sa strašné musím premáhať aby som to vôbec zjedla ako dneska som mala ten karfiol a hrách na kari a popravde musela som to zapíjať vodou lebo hladná som bola ale dole krkom mi to nešlo už ani na jablká nem chuť uplme sa musím premáhať ja neviem či to len ja tak mám 😭som unavená no vravím druhý deň z deviatich a príšerné aspon pre mňa hlavne tie obedy a večere...

lelluska
7. jan 2024

@kaciato Ak sa cítite zle, odporucam s tým seknúť. Určite nie je cieľom aby Vam bolo zle. Skúste na nejakú dobu upraviť stravovanie a potom to možno skúsiť opäť aby to pre telo nebol až taký sok.