dlhe roky som mala svoju vahu, tento rok som pribrala o 2 kila a posledne možno 1-2 mesiace o dalšie 4. Zacala som trocha cvičit tento rok ale mam sedavu pracu, takže nechapem ako možem tak rychlo priberat… čim to moze byt?
...a k tomu starnes. Metabolizmus sa spomaluje. Zmenit stravu aspon o troska. A skusit nejaku fyzicku aktivitu,naj 3x za tyzden...
@banalu snazim sa cvičit praveze aj doma po praci, aspon 3-4x tyzdenne, chodit plavat, behat,
mam 21 do 20 som mala okolo 53 a teraz 58 kg , podstate za 2 mes 4kila hore
...a merala si sa? Nie je o svaloch? Tie su tazsie. 58kg zena moze mat na bruchu tehlicky. ;)
Ja som mala denny vydaj 2500 kcal denne a aj tak som nechudla... potom som nahadzala do KT kazde jedno susto co som vlozila do ust a hadaj co?
skus ist na vysetrenie stitnej zlazy... ja som rovnako mala este nizsiu vahu ako ty a zacalo sa to na mna lepit + unava, atd.. u mna to boli zle vysledky stitnej zlazy..
To je celkom normalne, trosku sa ti spomalil metabolizmus....alebo, nie si tehotna? mozno o tom ani nevies...
Keďže si začala cvičiť zväčšili sa ti svaly a tie vážia viac než tuk. Vážila si sa s akého dôvodu? Výrazne sa ti zmenilo telo k horšiemu alebo prečo? Nemáš vyšší príjem ako výdaj? Cvičiť môžeš aj 10x denne ale ak pri tom ješ viac než je tvoj kaloricky príjem tak skrátka priberieš
@ivangeline 166 cm priblizne
@madeline1 dufam ze nie, beriem tabletky
@kkovacovak jem ako predtym, iba sa mozno viac hybem ale zas v praci presedim aj 8h, važila som sa len tak pre info a zrazu pozeram že som dost pribrala, ale vraj to na mne moc vidno nie je
Tak v tvojom prípade to bude skôr ten nárast svalov než pribratie na tuku. Pokiaľ nepozoruješ na sebe nejakú zmenu ale vidíš to len ako číslo na váhe.
Vacsi prijem ako vydaj to je cele,kolko cvicis doma? Na chudnutie treba kardio minimalne 45 minut, prechadzky nestacia vobec a plavanie je tiez len taky relax, skusila by som si ratat kalorie a uvidis
@zuzubb007 cvičim tak pol hodinu až hodinu, obyč cviky ako sklapovačky drepy doska a podobne, behavat sem tam zvyknem,
Vacsi prijem ako vydaj 🤷♀️