Včera som našla na nete v ajurshop.sk tabletky Reslim, nebral ich niekto? viem, že základ je strava a pohyb, ale na potláčanie chuti by to možno nebolo zlé..
vo fitku cvičím už 2 roky, mám aj stravu ako tak upravenú, akurát mám stále prehrešky, tak váha nejde dolu. Teraz mám od lekára zakázané 4 týždne cvičiť, som po operacií,, A tak sedím doma s minimalným pohybom..
@adulka07 No tak to už jediná rada- zamerať sa na stravu. Nakoľko strava je 80% úspechu.....A naozaj ti žiadne "zázračné tabletky ani prípravky" k tomu nepomôžu....Nakoľko také neexistujú. 😉
Ver mi, ja to poznám, ale dala som dole čo som chcela, ak ešte niečo pôjde nebudem proti a teraz už 2.mesiac udržiavam a mám aj prehrešky - bez toho to nejde, telo nie je stroj.
ja viem, len by bolo lepšie ak by som nemala takú chuť do jedla, a predsa je to z byliniek
@adulka07 Tak skus radsej bylinkove caje.....napr zemezlc,puskvorec-to je na lepsie travenie a spol. No a chut je hlavne aj o tom,ze netreba tolko na to mysliet😉 A ak uz raz na nieco dostanes chut,tak dat si hned-das si kusok a nie pol dna odolavat,potom zjes ovela viac-moja skusenost.😉
@adulka07 Ahoj, ja z toho obchodu objednávam už dlhšie, ale nie Reslim ale Weight Balance ( http://ajurshop.sk/produkt/weight-balance-kapsuly/ ), aj ked ako pozerám ten Reslim má pestrejšie zloženie tak možno vyskúšam nabudúce. 😀 A čo sa týka doplnkov, ono to nie je na rýchle schudnutie ani zázračnú stratu váhy, ale na podporu spracovania potravy, aby nebola taká potreby jesť a prejedať sa. Ja sa cítim lepšie a už som aj čo-to schudla... Čo sa týka zloženia, tak sa stačí prečitať, že tam nie sú žiadne "chemické sračky", ale iba výťažky z byliniek 🙂
@mata38 Pozri, každý míňame peniaze na čo chceme a čo uznáme za vhodné. Ale ja si radšej kúpim alebo vypestujem tie bylinky. Nakoľko tak či tak sú tie kapsule chemicky spracované a tie výťažky z tých bylín - no to by bola na dlhú diskusiu a ak je to také nezávadné a sú to "len výťažky z bylín" tak prečo je to nevhodné pre deti napríklad?! Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze za reklamný trik, ktorý samozrejme funguje na niektorých ľudí - ako funguje aj placebo..... 😉 🙂 Garantujem ti, že ak by som ti tie kapsule vymenila za iné s placebom, tak sa tiež možno cítiš super a možno aj čo-to pochudneš. 😉 Stačí veriť. 😝
@evittam Čo ja viem, tak sa tieto upozornenia musia uvádzať na všetkých výživových doplnkoch aj liekoch. To, že krém na akné (napríklad) nie je vhodný pre deti ešte neznamená, že sa v ňom nachádzajú nebežpečné chemické látky. Skrátka to tam musí byť napísané (napríklad aj na niektorých čajoch sa to musí písať). A placebo, neviem, nemám rada, keď je niekto proti niečomu ostro vyhradený a považuje všetko za podvod a zlo. Áno, existuje veľa predražených doplnkov na schudnutie, ktoré nemajú žiadnu látku napríklad na podporu trávenia alebo spracovania potravy a predávajú sa iba vďaka reklame. Ja som na tieto ajurvédske doplnky prišla cez odporúčanie od kamarátky. Tie kapusuly obsahujú výťažky z bylín, ktoré sa používajú na zdravotné problémy už tisícročia (takže to nie je placebo, ktoré vymyslel šikovný podnikateľ za noc). Je to rovnaké, ako keď ty si vypestuješ svoje bylinky doma. Akurát mne sa nechce robiť na balkóne výsadzbu 10 druhov byliniek, aby som ich potom mohla sušiť, mlieť a robiť si z toho nejaké čaje a kapsuly. Jednoducho si ich kúpim od overenej značky. Netreba byť voči všetkému skeptický.
ja som pila ajurvedský čaj ktorý bol na cysty a hoci moje myomy nezmizli, ale aspoň za rok ani nenarásli,. práve preto si myslím, že liečivé rastliny sú niekedy oveľa lepšie ako chémia
Ja som si vybrala tu: http://www.mojavyziva.sk/tabletky-na-chudnutie-porovnanie-a-recenzie/ tie maliny slim ale beriem to len z čisto psychologického hľadiska ako vitamíny 😀 CELÉ CHUDNUTIE A PRIBERANIE závisí len od tvojej stravy, stravovacich návykov a pohybu ... nič viac a nič menej
@adulka07 tak potom sa zhodneme, že výživové doplnky a čaje z liečivých rastlín sú najlepšie 🙂
Čaje a bylinky schvaľujem aj ja a tu máte kočky niečo o výživových doplnkoch a vitamínoch 😉 :
@matkakovacova zbytočne vyhodené peniaze, ale tvoje 😉.
@evittam keď už si tu dala video o tých oných, tak môžeš dať podobné aj o peniazoch 😉 aj tie sú predsa len papieriky, ktorým verí celý svet ... ale nejdem odskakovať od témy 😎
@matkakovacova Ja tu nie som od toho aby som tu dávala všetky videá sveta. A áno máš pravdu peniaze sú len papieriky, s kt. si budeme môcť onedlho už len vytrieť riť. 😉
@adulka07 Ak vieš, že strava a pohyb je základ tak je zbytočné brať nejaké - prepáč za výraz - chemické sračky a vyhadzovať zbytočne peniaze. Radšej si kúp kvalitnú zeleninu,ovocie, mäso ,permanentku do fitka.... 😉 A nesnaž sa "pchať" zbytočnými reklamnými preparátmi, ktoré sú na dve veci - na nachytanie hlúpych ľudi a zárobok pre tých čo ich predávajú. 😉