Recenzie na proteíny a spalovače

kikinder
1. jan 2022

Ahojte,chcem schudnúť začala som aj cvičiť ale nenašla som zatiaľ nič čo mi vyhovuje nechcela by som na začiatok draheho online trénera keďže v okolí není žiadne fitko.A zároveň sa chcem spýtať či máte nejaké dobré recenzie na proteíny a spalovace?

mamamasama
1. jan 2022

Ahoj. Pokial sa nechystaz sutazit, tak ziadne suplementy nepotrebujes. Zniz prijem kalorii. To je cele. Kaloricke tabulky ti v tom pomozu. Cvicenim spalis viac kalorii, tak to pojde rychlejsie. Ak ta nebavi cvicenie, tak tancuj, prechadzaj sa, nesed.

kikinder
autor
1. jan 2022

A čo si myslíte o stimulátoroch postavy?

aleshka_supermama
1. jan 2022

@kikinder
Ja som brala tiež spalovače keď som schudla 25kg, neviem ci pomohli🤷‍♀️ ja som bola vo fitku pomaly každý deň zmenila stravu..

luckajanko
1. jan 2022

@kikinder ani najdrahší tréner nepomôže ak nemáš silnú vôľu, dá sa to zvládnuť bez neho..spaľovače nespaluju, maximálne niektoré vedia znížiť chuť do jedla ale nie úplne,možno trošku,proteín sa dá prijímať z bežných potravín, pretože aj ten práškový obsahuje kalórie a sacharidy, miesto toho mozes mat jedno jedlo...úplne najdôležitejšie je vedieť koľko kalórií prijímas, bez toho je to také chudnutie naslepo, buď chudnes alebo nie, pri tom sa najčastejšie stáva že sa demotivujes lebo sa snažis a aj tak nechudnes lebo niektoré jedlá čo sa tvária zdravo odsahuju veľa kalórií. Nechcem nikoho poučovať ale roky som sa snažila všetkými možnými spôsobmi si chudnutie uľahčovať a toto je jediná vec čo naozaj funguje, najprv sa to zdá otravné ale väčšina jedál sa opakuje tak raz za dva týždne, za mesiac sa naučíš čo má koľko kalórií a potom to už pôjde samo, držím palce....♥️