Reálna skúsenosť s prípravkom na chudnutie

zuzu32
1. jan 2015

Ahojte, viem, ze "zarucenych" pripravkov na chudnutie je na trhu ako maku. Natrafila som na jeden, ktory ma zaujal ale chcela by som sa spytat ci ma niekto s nim skusenost, ci uz pozitivnu alebo negativnu. Po porode kila nie a nie dolu nech robim co robim. Tak by som im chcela nejako pomoct. Tu je link na ten pripravok. Vdaka za nazory. http://novinkykazdyden.com/zdravie/health-journ..., http://centrumzliav.com/zdravie/weightloss-schu...

lorela
1. jan 2015

@zuzu32 Toto su tie najstupidnejsie reklamy s pripravkami na chudnutie! 😅
Nerob si z toho tazku hlavu, tento urcite nefunguje tiez.

stary_ujco
2. jan 2015

Ak by fungovali tabletky na chudnutie, tak plasticki chirurgovia chodia po zobrani. Ale zatiaľ mi žiaden neklopal na dvere. Zato reklamy na tabletky je plný internet...

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dollynkaa
2. jan 2015

@zuzu32 kup si sibutramin a schudnes urcite. Mam to otestovane pred 2rokmi a teraz po porode idem do toho znova bo zo mna nechce zliezt 10kilo :(

eeffka
2. jan 2015

@dollynkaa precitaj si aky bol super... stiahli ho z obehu kvôli zdravotnym komplikaciam

dollynkaa
2. jan 2015

@eeffka vela tychto stiahli v eu a vidis pouzivaju sa dalej. Je tam napisane co nesmies mat aby si ich mohla brat

lorela
2. jan 2015

@dollynkaa Pozri, nie je nad vlastnú skúsenosť. Ale to, že si 1. krát pri jeho užívaní nemala problémy neznamená, že ich nemôžeš mať teraz, resp. neskôr. Čo ti, samozrejme, neprajem.
A čo nesmieš mať aby si mohla liek užiť je napísané už pomaly aj na neškodnom Paralene; to by som ako argument teda nebrala. Môžeš byť totižto široko - ďaleko jedná, ktorá ti komplikácie po užívaní mať bude. Z môjho pohľadu je to riziko...

ivanka12311
2. jan 2015

A to som nad nimi aj ja rozmýšľala..

dollynkaa
2. jan 2015

@lorela vies co vsetko je neskodne v dnesnej dobe? Netreba to privolavat vies

dollynkaa
2. jan 2015

@lorela a samozrejme ako pisrs problem mozes mat aj z neskodneho paralenu takze clovek nikdy nevie

lorela
2. jan 2015

@dollynkaa Privolávať určite nie, ale zvážiť všetky pre a proti určite áno.
Ako píšem, pre mňa je to dobrovoľné podstúpenie rizika. Keď je raz niekde niečo zakázané, vo mne to vzbudzuje max. nedôveru. Paralen nikde zakázaný nie je.

monkabr
2. jan 2015

@zuzu32 Ach, moze tomuto este niekto verit? V komentaroch pod clankom same neexistujuce, vymyslene osoby, ktore ospevuju pripravok, neexistujuci dietolog Martin Stransky odporuca...
A totalne predrazeny produkt, obycajne Acai za 32 eur/30 kapsuli, no nekup to

dollynkaa
2. jan 2015

@lorela dobre ona sa pytala dostala odpoved netreba tu o tom polemizovat. Mne pomohli v tom ze ja neviem prestat zrat 😂

lorela
2. jan 2015

@dollynkaa A prečo by sme nemohli polemizovať, však je to diskusia 🙂

solmula
2. jan 2015

@dollynkaa prosim ta možem sa opytať o je ten sibutramin daš mi tom neake info?

dollynkaa
2. jan 2015

@solmula kedysi bol reductil a lindaxa.toto je podobne.pouziva to aj vela fitness ludi pred sutazami a tak.id nich si to vybavujem.mas z toho energiu a hlavne to brani chuti do jedla

solmula
2. jan 2015

@dollynkaa a je to naozaj učinné?kolko si s toho schudla?ako dlho si ich uživala?a daju sa zohnať?

dollynkaa
2. jan 2015

@solmula daju sa zohnat ale v eu su uz nepredajne.ale samozrejme vsetko sa da. Ja len niake 2mesiace aj to nie kazdy den som ich brala a niakych 6kg.

dollynkaa
2. jan 2015

@solmula ucinne su naozaj.zastavia ti chut do jedla

blue99
3. jan 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
jaja136
10. feb 2015

@dollynkaa ahoj , prosim ta tento pripravok by som chcela aj ja vyskusat len mam strach ze nezaberie ... ty s tym mas skusenosti ? Jhe to naozaj ucinne ?

dollynkaa
10. feb 2015

@jaja136 ahoj ano mam.odporucam.vyskusaj uvidis ved nic zato nedas ;)

jaja136
12. feb 2015

@dollynkaa a ako dlho ti trvalo to , ked si schudla ? myslim kedy si uvidela vysledky ?

dollynkaa
13. feb 2015

@jaja136 tak to uz ani niak nepamatam ale do mesiaca urcite