Ahojte dievčatá,
skúšali ste niektorá kúru Rabenhorst? Aký ste prosím k tomu jedli chlebík (viem že ražný)?
Niekedy som ku tomu skúšala ten Fit večerný /denný chlebík od Penam (zelený a modrý obal). Chcela by som skúsiť aj nejaký iný, avšak žiaden iný som u nás nenašla. Na zajtra som si upiekla domáci ale do konca týždňa ak by som ho mala jesť tak by to bolo moje posledné pečenie domáceho chleba, keďže by som ho bola prejedena 😊
Inak trochu neviem, že koľko toho chleba - nie je predsa krajec ako krajec, škoda že to nie je na gramy, napr že 50g krajec a pod. Nikde som však nenašla presnejšie dávkovanie, neviete o niečom? Pretože pre niekoho je jeden krajec napr 100g a iný človek vie z toho spraviť aj 4 (príklad) 🙂
Ďakujem 😏
@danniiee8
@barboritta baby, neviete akou inou stavou by sa dala nahradit ta psenicna trava? V AT tento detox paket nie je a ani na origis stranke rabenhorst nemaju tuto travu.
@barboritta ja začínam tiež zajtra, držím palce 🙃
@danniiee8 ďakujem,aj tebe,tak si budeme zdieľať pocity z toho 😃
@jenn7 nejakou zelenou,neviem,či nejaká taká je
@danniiee8 žiješ?
@barboritta prvý deň je zatiaľ fajn a aj šťava mi chutí, akurát som z toho nafúknutá ale bojím sa zajtrajška tej zeleninovej a okrem toho mám neskutočnú chuť každu chvíľku si niečo zobnúť 🥲 a ty si na tom ako?
@danniiee8 vieš čo,kašlem na to.Docitala som sa,že to kadečo môže spôsobiť,tak som to nechala
@barboritta už si to niekedy mala? Ja dva krát ešte minulý rok jar-jesen a bola som veľmi spokojná, ja som na sebe nespozorovala žiadne negatívne účinky 🙂 dosť sa mi upravilo rozhádzané trávenie, stiahol žalúdok (alebo ako to nazvať, vždy som bola stále hladná a stále mi škrvkalo v bruchu aj keď som bola sýta, dosť sa mi to zlepšilo), okrem toho som schudla 4kg, ktoré sa mi nevrátili a vraj to bolo na mne i vidno (i keď popravde po skončení kúry som začala trošku zdravšie a najmä pravidelne (5x tak ako počas kúry ) jesť 🙂
Ja som inak prvý krát tiež váhala a dlho to odkladala, v práci to však skúšalo predo mnou asi 5 kolegýň a všetky boli spokojné tak som do toho sla.
Ak sa ešte rozhodneš niekedy držím palce 😊
A ešte mi dosť odpadli od chuti sladkosti a snacky, na ktorých som občas závislá, dúfam že to tak bude aj tentokrát 😅
@danniiee8 tak to sa teším s tebou.Mne sa to ani nejako nedá,fyzicky dosť ťažko pracujem a je mi,z toho na odpadnutie,keď sa nenajem.Ja som to chcela hlavne vyskúšať.Tebe držím palce a ja pokračujem len v zdravej strave a pitnom režime,asi práve toto je moja cesta
@danniiee8 no ja ti teda neporadim v tomto,ale ja mam kúpený slatinsky chlieb a od zajtra idem na to aj ja