Chcela by som v prvom rade poprosit, aby ste sa drzali temy. Nepotrebujem tu komentare o zdravom stravovani, kalorickych tabulkach, prijem/vydaj a pod. Toto vsetko ovladam, napriek tomu mam pocit ze vekom, hormonami atd. nedokazem uz tak chudnut ako v minulosti. Chcem skusit este taku vec, ze by som si sem-tam dala na veceru nejaky takyto napoj namiesto jedla. Cize obisla ten kaloricky prijem tym, ze na veceru si dam malo kcal. A samozrejme, ze si na obed nedam pizzu ci mekac, ale aj pri normalnej strave mam problem chudnut aj ked zjem na veceru max. 350-400kcal.
Skusali ste niekto taketo napoje sporadicky, cize nie cely den a kazdy den? Mali ste vysledky? Na tu veceru ste sa dokazali potom ovladnut nezjest nic dalsie?
Ak uz musis chod do niecoho kvalitneho - nutridrink z lekarne, tam aspon vies, ze to obsahuje vitaminy a mineraly.
Ale aj taky cottage cheese ci kysle mlieko ti vie spravit kazdy vecer rovnaky pocet kcal 🤷♀️ a este aj usetris.
@valeria_h ano, davam si aj. ale 365 dni v roku? kopec z tych zdravych jedal co si robim a co som nasla recepty mi uz tak nechuti. a vela receptov co skusim mi nechuti ani ten prvy krat.
@aylinn tak to su trochu silne slova, ale tak mozes mat na nu nazor aky chces. hore som dala "a podobne napoje", lebo ona to tiez urcite od niekoho ma a nie je to jej vymysel. take napoje sa daju bezne dohladat a kupit aj pod inou ako jej znackou.
@valeria_h prave z cottagecheesu mi je uz niekedy zle. nechutilo mi to ani predtym a teraz som sa toho uz asi objedla...
Tak skús tuniaka napríklad. Googli na nete, je tam toho fakt veľa, ale je potrebné aj cvičiť.
Ja by som za také hlúposti ako Queen Slim peniaze nevyhodila, nepotrebuješ to. Stačí zdravá vyvážená strava+ cvičenie.
Áno skúšala, nie síce od tejto samozvanej Královnej instagram ale iné nutridrinky... Nie je to len o kalorickom deficite... Áno pokiaľ si v kalorickom deficite, chudneš, ale stačí, že z neho máličko vybocis a môžeš spôsobiť svojmu telu katastrofu... Zloženie stravy site na mieru niekym kto tomu fakt rozumie, teda kvalitný výživový poradca, držanie tela vo velmi miernom kalorickom deficite s prihliadnutím na tvoje pohybová aktivity... Doslova, naučiť sa jest
ved si daj na veceru tanier zeleniny, co je sezonne. v lete paradajky, papriky, salat, semienka a v zime upec tekvicu, mrkvu, cibulu, repu bez oleja.
ale pozri - je to tvoj zivot, penazenka, rozhodnutie
ved to skus, ale 99% ludi co takto "chudlo" pribralo spat a este viac.
cize ja osobne sa radsej ucim z cudzich chyb ako z vlastnych. najma ked ide o kila navyse.
Daj si tanier zeleniny radšej.