Queen slim a podobné nápoje

3. sep 2023

Chcela by som v prvom rade poprosit, aby ste sa drzali temy. Nepotrebujem tu komentare o zdravom stravovani, kalorickych tabulkach, prijem/vydaj a pod. Toto vsetko ovladam, napriek tomu mam pocit ze vekom, hormonami atd. nedokazem uz tak chudnut ako v minulosti. Chcem skusit este taku vec, ze by som si sem-tam dala na veceru nejaky takyto napoj namiesto jedla. Cize obisla ten kaloricky prijem tym, ze na veceru si dam malo kcal. A samozrejme, ze si na obed nedam pizzu ci mekac, ale aj pri normalnej strave mam problem chudnut aj ked zjem na veceru max. 350-400kcal.
Skusali ste niekto taketo napoje sporadicky, cize nie cely den a kazdy den? Mali ste vysledky? Na tu veceru ste sa dokazali potom ovladnut nezjest nic dalsie?

valeria_h
3. sep 2023

Daj si tanier zeleniny radšej.

banalu
3. sep 2023

Ak uz musis chod do niecoho kvalitneho - nutridrink z lekarne, tam aspon vies, ze to obsahuje vitaminy a mineraly.
Ale aj taky cottage cheese ci kysle mlieko ti vie spravit kazdy vecer rovnaky pocet kcal 🤷‍♀️ a este aj usetris.

aylinn
3. sep 2023

Prosím ťa ušetri si peniaze… presne ako radí
@valeria_h .. daj si zeleninu.
Čo najmenej sacharidov na večeru.
Hlavne nedávaj “zarobiť” tejto drogovej dilerke 🙏🏼😂

autor
3. sep 2023

@valeria_h ano, davam si aj. ale 365 dni v roku? kopec z tych zdravych jedal co si robim a co som nasla recepty mi uz tak nechuti. a vela receptov co skusim mi nechuti ani ten prvy krat.

valeria_h
3. sep 2023

@autorka Na nete nájdeš kopu receptov, môžeš si dať cottage cheese alebo vajíčkovú omeletu atď. Cvičíš?

autor
3. sep 2023

@aylinn tak to su trochu silne slova, ale tak mozes mat na nu nazor aky chces. hore som dala "a podobne napoje", lebo ona to tiez urcite od niekoho ma a nie je to jej vymysel. take napoje sa daju bezne dohladat a kupit aj pod inou ako jej znackou.

autor
3. sep 2023

@valeria_h prave z cottagecheesu mi je uz niekedy zle. nechutilo mi to ani predtym a teraz som sa toho uz asi objedla...

valeria_h
3. sep 2023

Tak skús tuniaka napríklad. Googli na nete, je tam toho fakt veľa, ale je potrebné aj cvičiť.

valeria_h
3. sep 2023

Ja by som za také hlúposti ako Queen Slim peniaze nevyhodila, nepotrebuješ to. Stačí zdravá vyvážená strava+ cvičenie.

domiklik
3. sep 2023

Áno skúšala, nie síce od tejto samozvanej Královnej instagram ale iné nutridrinky... Nie je to len o kalorickom deficite... Áno pokiaľ si v kalorickom deficite, chudneš, ale stačí, že z neho máličko vybocis a môžeš spôsobiť svojmu telu katastrofu... Zloženie stravy site na mieru niekym kto tomu fakt rozumie, teda kvalitný výživový poradca, držanie tela vo velmi miernom kalorickom deficite s prihliadnutím na tvoje pohybová aktivity... Doslova, naučiť sa jest

krisbar
8. sep 2023

ved si daj na veceru tanier zeleniny, co je sezonne. v lete paradajky, papriky, salat, semienka a v zime upec tekvicu, mrkvu, cibulu, repu bez oleja.
ale pozri - je to tvoj zivot, penazenka, rozhodnutie
ved to skus, ale 99% ludi co takto "chudlo" pribralo spat a este viac.
cize ja osobne sa radsej ucim z cudzich chyb ako z vlastnych. najma ked ide o kila navyse.