Protikandidová diéta. Kto sa ku mne pridá?

gucciok85
1. apr 2014

Dieta sa drzi aspon 3 tyzdne.
Moze sa jest LEN maso,orechy,semena,vajcia,zelenina,kokosovy olej . plus doplnky Gse v kapsuliach, oreganovy olej v kps, kvalitne probiotika, vlakniny,enzym Candex.

gucciok85
autor
2. sep 2014

Zacinam znova. prida sa niekto?

petra67
3. sep 2014

@gucciok85 a schudla si aj nieco? ako si sa citila po diete, co sa zmenilo? uvazujem zacat aj ja, neviem ako si ale poradim so sladkostami, a s ovocim.

gucciok85
autor
3. sep 2014

@petra67 schudla som nejake 3 kg ale ja som nechcela schudnut len si precistit telo,creva. Tak hlavne kvoli tomu. A citila som sa ovela lepsie. Mala som viac energie. Len dlhodobo som nevydrzala bez sacharidov. Po tomto nadalej nebudem jest pecivo a sladkosti. Vsetko sa da. Na zaciatku je to tazsie 🙂

petra67
3. sep 2014

hmm.no skusim mozno 🙂 Okrem toho je na kvasinky dobre jest vela cesnaku a jablkovy ocot.

lulecko2311
13. sep 2014

@gucciok85 pridam Sa no neviem co varit ked Nic nemozem... Mas nejaku stranku kde Su recepty atd prosim ta? Co je Gse? Diky

gucciok85
autor
14. sep 2014

@lulecko2311 ahoj ako ze nic nemozes- ved tam mas maso, zeleninu, ryby, vajcia, orechy semena, a potom neskor mozes pridavat aj bezlepkove obilniny- pohanka,pseno,ryza, mliecne vyrobky. GSE je extrakt z grepovych jadierok. dobra vec. stranku ja nemam. Cerpala som info z tento stranky rng.sk, alebo badatel.sk 😉

lulecko2311
14. sep 2014

@gucciok85 dakujem pozriem Si tie stranky tiez 😉

gucciok85
autor
14. sep 2014

@lulecko2311 ok 🙂

zoy3
6. nov 2014

@gucciok85 ahoj ja sa prave pokusam uz si si ju spravila? tiez hladam namety na jedla ale som celkom v uzkych tam by mi naozaj naozaj velmi pomohla daka rada ohladom jedalnicka. Pripadne by sme ju mohli drzat spolu ak si ju este nepodstupila.🙂

el6
6. nov 2014

ja som to drzala povinne koli malej, ktoru som kojila, mala candidu....a po mesiaci som bola z toho uplne na nervy, ked som skoncila, zravka jak mraky

gucciok85
autor
7. nov 2014

@zoy3 uz som postupila, ale buduci tyzden prejdem zase nato 😉

zoy3
7. nov 2014

ja by dom chcela mozno od zajtra.ideme do toho teda?

zoy3
7. nov 2014

@gucciok85 a co si jedla?

gucciok85
autor
8. nov 2014

@zoy3 len to co som hore uviedla

zoy3
8. nov 2014

@gucciok85 a gse alebo candex si kde zohnala

malino
8. nov 2014

ahoj,ja som držala protikcandidovu/protikvasinkovu dietu/ koli zdraviu...Moja Candida sa rozmnožila tak,že som ju mala po celom tele...Mala som velke zdravotne problemy a ked som začala držat,tak sa krasne problemy stracali...Lekarka mi dala sice čo nemožem jest,ale to bolo velmi malo..Tak som si našla tu na nete,ked som študovala kvasinky...Ja som prve dva tyždne jedla len kuracie,rybacie mesko,mliečne vyrobky a zeleninu,jogurt...Da sa to vydržat,ked citite,že Vaše zdravotne problemy ustupuju...Po 14 dnoch som pridala kysle jablka a hrušky...celozrne pečivo,pohanku,zemiaky,ryžu...UPLNE vylučit muku bielu,cukor,alkohol...Menej solit,menej pit kavy...a použivat bylinky do stravy...jedla som dost,ale len to čo som mohla...Celkove som držala tuto dietu 3 mesiace...Je to dieta na cely život,ked si raz ich rozmnožite,niet uniku,ony su už pripravene na rozmnožovanie...takže si to musim kontrolovat...Občas si dam skontrolovat ich...

gucciok85
autor
11. nov 2014

@zoy3 sestra mi doniesla z Anglicka, ale da sa objednat az cez net, alebo bazar.sk