Proteínový nápoj vhodný pri chudnutí

dominika123455
3. nov 2021

Dobrý poradne my nejakí dobrý proteínový nápoj ktorý pomáha pri chudnutí a nieje príliš dráhy 🙂prosim

andraska
3. nov 2021

JA kupujem v DM proteiny skatula stoji cca 8eur , vanilka alebo cistyalebo kakao jeto nahrada za jedlo za ranajky a veceru da sa schudnut ale som brutal stale hladna

janai1
3. nov 2021

Žiaden... Z proteínu neschudneš

gabika8855
3. nov 2021

@andraska pokial viem to nieje ok taketo ze nahrada za jedlo ...a este ked ste hladna ...ja prave riesim stravu s vyzivovou poradkynou...protein mam len ako doplnok nie nahradu za ranajky a veceru a dokonca teda riesim s nou stravu a tos tylom ze viacej jem nez som jedla predtym malokedy som hladna teda len ked nestiham jest.....to ze clovek hladuje nieje spravne chudnutie ....ja ked niekomu ukazem ze kolko zjem teraz a predtym nechapu ako mozem chudnut tym ze jem viacej ...teda nevyjedam ziadne somariny a jem vyvazenejsie

petamich
3. nov 2021

protein nie je na chudnutie, protein je doplnok vyzivy idealne pre tych co sportuju aktivne a nema sluzit ako nahrada stravy ale ano ak by si nim nahradila napr. veceru alebo ine jedlo, zarucene schudnes, lebo je to o objeme kalorii a kalorickom deficite - skor by som sla cestou upravy stravy ale ked uz tak my mame doma Scitec vanilkovy a je velmi chutny

kotvickaa
3. nov 2021
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

protein sam o sebe nepomaha schudnut, schudnut pomaha kaloricky deficit...protein sa pouziva kvoli dlhsej sytosti z daneho jedla a pri spravne nastavenom prijme bielkovin pomaha zachovat svalovu hmotu... preto sa pri chudnuti odporuca zvysit prijem bielkovin, kedze kaloricky prijem je znizeny a aby telo bralo energiu z tukov...ak nebudes mat spravne nastaveny kaloricky deficit, tak neschudnes aj ked budes pit protein
inak na chudnutie ani protein pit nemusis, dostatocny prijem bielkovin vies dosiahnut aj beznou stravou
a ked si sa pytala aky, ja pouzivam z myprotein

kotvickaa
3. nov 2021
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@andraska protein nie je nahrada za jedlo, ak si das na ranajky alebo veceru len protein je jasne ze si hned hladna...jedlo ma byt vyvazene a obsahovat vsetky zakladne makronutrienty...ak k proteinu pridas aj nejake komplexne sacharidy a tuky (napr. pridat k nemu ovsene vlocky, trochu ovocia a nejake semienka) dostanes plnohodnotne jedlo plne zivin, vlakniny a zasyti na dlhsie, kedze komplexne jedla s nizkym glykemickym indexom maju dlhsi sytiaci efekt ;)