ahojte, rada by som vedela vase skusenosti s proteinovými koktejlami.... dakujem
@matamare27 Ja zvyknem pit od Scitecu Protein Delite...chutovo perfektny, sladky. Zarabam si ho tiez do mlieka a mam presne ten isty problem ako Ty. Som po tom neskutocne hladna, tak si ho beriem so sebou na trening...z domu odchadzam okolo 17:30 a trening mam az o osmej. O 18- tej vypijem shake a inu moznost uz nemam. Ked som mimo domu a lakadla su neni v dosahu, tak so sejkom v pohode prezijem cely vecer.
@matamare27 to fakt? ten som si chcela objednat.... dakujem za radu
@perla200 viesc videla som ich aj v takych baleniach ze jedna davka skus ak tak uvidis,,ale chuti dobre ja mam oriesok 🙂
ahoj, tento pijem ja, odporucam popozerat celu stranku vlada zlatosa ;) http://produkty.vladozlatos.com/wellness-protei...
Chuťovo sú tie od biotechu veľmi dobre ale ako riešiť ten hlad potom to je otázka? Ja cvičiť nechodím toto so mn kúpila len na to aby som večer nevijedala všetko čo najdem
proteínové kokteily nie sú náhrada stravy, preto ste po nich hladné lebo oni nemajú zasýtiť žalúdok len dodať telu bielkoviny po cvičení alebo pri diéte aby ste nechudli svaly ale tuky. potom sú aj iné kokteily ako náhrada stravy pri diéte ale to ja neuznávam tie chudnúce drinky podľa mňa by mal človek prijať tuhú stravu nie kokteil, neviem si predstaviť čo urobí taká 3mesačná kúra na drinkoch s trávením.
ja som zvolila sojovy protein, kedze chcem aj chudnut nie len dodat ziviny a tieto su lepsie, menej ovplyvnuju vahu ako zivocisne a mna teda zasyti dost... 🙂 A cena je uzasna...
Tie ktoré pijete po tréningu proteín, v akom množstve ho pijete, po akom čase od dokončenia tréningu, resp ako čo najlepšie využiť kúpený proteín, aby bol účinný. Ďakujem
ahoj ja mam od biotechu ultra loss shake robym ho s 3 dcl mlieka a co ma zarazilo ze som po nom hladna ale tak ako nikdy ako nechapem 😝 aky to ma efekt uplne mi do pol hodky po nom vytravi a mna skruca ze by som aj mietku jedla 😝 ak si ho nedam tak vecer v phde ze nejem ale ak si h dam tak hruza