Rada by som zhodila par kíl, nič drastické, ale mam hekticku prácu, ráno musím skoro vstávať, málokedy mam čas na prípravu raňajok... Obed uz mam v práci plnohodnotný. Moja otázka - môžem si dat ráno proteín (nápoj)? A považovať to za aspoň čiastočne raňajky, kym prídem do práce a nedám si trebárs ovocie či dačo? A aky druh vám chutil, pripadne co mi viete odporučiť? Ďakujem
áno môžeš. dôležité je neprešvihnúť kalórie počas dňa, mať dostatok nutrientov v ostatnej strave počas dňa a nevynechávať jedlá s tým že pojdeš pod bazal dlhodobo ... ja si do proťáku nedávam nič a riedim vodou, používam rastlinné alebo lacto free...
Proteín na ranajky nie sú plnohodnotne ranajky…. Ja tiež vstávam do prace 3:45 a ranajky si nachystam deň do predu
@spanielka44 a čo? ja raňajkujem o 10-tej ... sú to plnohodnotné raňajky alebo nie sú? podľa čoho sa to určí? veď autorka píše že potom sa naje ...
Priprav si raňajky večer a zjedz v práci.
Ja som na to rovnako, ako @ssimusska
Protein je pre mna idealny ranny start, kedze nie som moc ranajkova. Hlavne ked mam aj rano trening, tak sup do seba jeden protein a nejdem nalacno, mna to zasyti a doda energiu. Potom az okolo 10-tej mam ovocie s arasidovym maslom 😊.
Skor si den predtym urob nejaku overnight kasu s proteinom
Na nete je trilion receptov, rychle lahke, mas tam viac nutricne hodnotnejsich veci ako len v samotnom proteine
Napr ja som na rano na lacno cisty protein nemohla, tazko mi bolo, bolel ma zaludok, protein som v ustach citila az do obedu, krce no cele zle
ja neraňajkujem vôbec prvé jedlo mám obed takže ak ti treba ráno niečo zjesť tak proteín určite neuškodí mne chutí z DM vanilkový už rozrobený ale neviem takto z hlavy značku 🙄 dôležitý je celkový príjem kalórií a to, či to dáš v 1 jedle alebo v 10 počas dňa je úplne irelevantné
Ja si robím na raňajky nápoj z ovseneho mlieka,vanilkoveho proteínu, dvoch lyžíc ovsenych vlociek, a pre chut pridám trochu lyofilizovaneho alebo mrazeného ovocia, podľa toho, ake mam doma. Toto keď si ráno zabalim do prace, tak vydržím až do obeda a nepotrebujem nič jesť.