Proteín na raňajky

13. nov 2024

Rada by som zhodila par kíl, nič drastické, ale mam hekticku prácu, ráno musím skoro vstávať, málokedy mam čas na prípravu raňajok... Obed uz mam v práci plnohodnotný. Moja otázka - môžem si dat ráno proteín (nápoj)? A považovať to za aspoň čiastočne raňajky, kym prídem do práce a nedám si trebárs ovocie či dačo? A aky druh vám chutil, pripadne co mi viete odporučiť? Ďakujem

zuzkatel
13. nov 2024

Ja si robím na raňajky nápoj z ovseneho mlieka,vanilkoveho proteínu, dvoch lyžíc ovsenych vlociek, a pre chut pridám trochu lyofilizovaneho alebo mrazeného ovocia, podľa toho, ake mam doma. Toto keď si ráno zabalim do prace, tak vydržím až do obeda a nepotrebujem nič jesť.

biba_18
13. nov 2024

áno môžeš. dôležité je neprešvihnúť kalórie počas dňa, mať dostatok nutrientov v ostatnej strave počas dňa a nevynechávať jedlá s tým že pojdeš pod bazal dlhodobo ... ja si do proťáku nedávam nič a riedim vodou, používam rastlinné alebo lacto free...

spanielka44
13. nov 2024

Proteín na ranajky nie sú plnohodnotne ranajky…. Ja tiež vstávam do prace 3:45 a ranajky si nachystam deň do predu

biba_18
13. nov 2024

@spanielka44 a čo? ja raňajkujem o 10-tej ... sú to plnohodnotné raňajky alebo nie sú? podľa čoho sa to určí? veď autorka píše že potom sa naje ...

ssimusska
13. nov 2024

@autorka ja ráno vôbec nebyvam hladná a práve do seba nalejem proteín aspoň 😄 mne moc chutí clear whey broskyňa od myprotein alebo obyč. 100% Pure Whey Od biotech

januska12323
13. nov 2024

Priprav si raňajky večer a zjedz v práci.

oceanahory
13. nov 2024

Ja som na to rovnako, ako @ssimusska
Protein je pre mna idealny ranny start, kedze nie som moc ranajkova. Hlavne ked mam aj rano trening, tak sup do seba jeden protein a nejdem nalacno, mna to zasyti a doda energiu. Potom az okolo 10-tej mam ovocie s arasidovym maslom 😊.

taktotedanie
13. nov 2024

Skor si den predtym urob nejaku overnight kasu s proteinom
Na nete je trilion receptov, rychle lahke, mas tam viac nutricne hodnotnejsich veci ako len v samotnom proteine
Napr ja som na rano na lacno cisty protein nemohla, tazko mi bolo, bolel ma zaludok, protein som v ustach citila az do obedu, krce no cele zle

nynia
13. nov 2024

ja neraňajkujem vôbec prvé jedlo mám obed takže ak ti treba ráno niečo zjesť tak proteín určite neuškodí mne chutí z DM vanilkový už rozrobený ale neviem takto z hlavy značku 🙄 dôležitý je celkový príjem kalórií a to, či to dáš v 1 jedle alebo v 10 počas dňa je úplne irelevantné