Ahojte. Ako kazda zena ani ja nie som so sebou spokojna. Niezeby som potrebovala schudnut 20 kil stacilo by mi tak 10 ale akosi to nejde. Cvicim , snazim sa kontrolovat stravu a aj tak vysledky su minimalne skoro ziadne. Avsak nechcem chudnut ziadnymi zazracnymi pilulkami ani "zarucenymi dietami" sama som uz pochopila ze to nikam nevedie. Sama som uz vyhodila kopu penazi za ultrazvukovu liposkuciu , tabletky, shaky atd... ale tato debata nema byt o tom. Cize. Po dlhom hladani som nasla stranku kde ponukaju poradenstvo pri chudnuti ktore vyzera na prvy pohlad slubne . Ide o stranku http://schudnutie.peknetelo.eu/ chudnutie slubuju pomaly (co mi pride rozumne) a iba jemnou zmenou jedalnicka. Volala som s tou pani dala mi par otazok a povedala ze za 3mesacny plan si pytaju 66€ co mi tiez nepride az take horibilne. Nechcem sa ale opat popalit. Urcite nie som jedina ktora tu stranku nasla. Ake mate skusenosti? pomohli Vam? Nehladam ziaden zazrak a som ochotna si zaplatit ale za relevantne a profesionalne poradenstvo. Za "zarucene pilulky atd" uz nie som ochotna dat ani cent,,,,, Dakujem
No nebudem ta odhovarat ale na Mikleho je tu niekolko tem aj ja som sa na nho pozerala a pocula som ze kazdemu dava ten isty jedalnicek. Ze je to odrb, ze je neprijemny a dokonca ze si od kazdeho pyta inu sumu za jedalnicek a nedopusti ziadnu kritiku. Ale neviem nehovorim zo svojej skusenosti citala som to len na forach. Si pohladaj aby si nebol sklamany.... A s tymi dietami to poznam. S niektorymi aj schudnes ale o to deprimujucejsi je JOJO efekt.... Kludne poradim hocikomu kto by chcel pocut moju skusenost tou ktorou dietou,... vyskusala som ich desiatky ....
@radovanko3 ak chces milkeho jedalnicek , skoda za to platit, je dostupny na forach 😀 😀 😀 a za seriozneho by som ho ozaj nepovazovala.
take vysledky ako 'dosahuje' on sa da jednoducho chvilu pogooglovat , pouvazovat a zostrojit sa sam jedalnicek
co to ponuka on by som v zivote nejedla - samy cotagge cheese, tuniak a kuracina
nie dakujem
baby,dakujem za rady 😉 ja len preto,že po mojich xy dietach už nezaberá asi nič 😠 😠 😠
Ahoj,ja tiež potrebujem dať nejaké to viac kilo dole,ale po toľkých dietách je to čoraz ťažšie,ja zase rozmýšľam nad www.jozefmikle.sk má super referencie na FB,tak neviem...