Zdravím žienky, potrebujem Vaše skúsenosti. Moja známa potrebuje schudnúť a veľmi chce vyskúšať tie produkty z mlm.(Herbalife, LR a neviem čo ešte je...) Samozrejme je ich veľa a rada by som vedela, či mi viete odporučiť, po ktroých budú vidieť aj výsledky. Ďakujem veľmi pekne.
Keď tak hrozne chce tak z herbalife formula .. je to niečo ako proteín i keď je tam viac cukru ale keď už nič aspon to dobre chutí 😂
@domi77 ja si pamätám ako dieťa , to boli začiatky 90. Rokov , moja babka na hektolitre chlastala také drinky z lekárne. Dodnes si pamätám jahoda a čoko , stáli 550sk , čo boli neskutočné peniaze . Na obale mini písmenami bol pokyn nahradiť tým hlavné jedlo a delená strava.
Schudla veľa .
ono to je vlastne jednoduché , diéta a ku tomu vynechanie jedného jedla , ktoré nahradíš drinkom , schudnúť schudneš , ale naberieš späť
Žeby ste začali cvičiť to ani bohovi.Ale investovať majlant do somarín to už hej.
Všetko sú to klamstvá.Tomuto uverí len človek s menším IQ.
Sama som chudá a športujem a jem čo chcem tak viem o čom píšem.A môj muž zo 103kg chlapa sa vypracoval cvičením na poriadneho chlapa.
Takže sa vykašlite na kadejaké Herbalife, LR...MLM sprostosti.
Ako keby toho nebolo dosť na nete o tomto.
Ja som mala herbalive,celh balicek na chudnutie.za 2 mesiace asi 10 kg alenvela som sa hybala
ja som zacala s ceskym produktom MyKeto este 1.11...potom som zacala chodit cvicit, teraz sa uz len snazim zdravo stravovat a podla poslednych merani mam o 11 kil tuku menej. Ukazalo mi to ako vela zbytocnych cukrov som jedla
@lenuliatko84 takze skor by som povedala, ze to je vysledok pohybu nie herbalife 🙂
@nikol873 to prave neviem na 100% potvrdit,ale tym ze niekto nieco vypije nikdy neschudne,treba pohyb a zdravu stravu samozrejme
@lenuliatko84 pohyb dokaze velmi vela, mam kamosku, co velke peniaze davala za taketo srandy ako herbalife a podobne a pritom uplne zbytocne, stacilo jej napokon zajst za vyzivovym poradcom a prejst si s nim jej bezny den, co sa tyka stravovania aby nasli medzery 🙂
@nikol873 aj ja som vlani nejedla pečivo a jedla vela zeleniny+ pohyb a za 4 mesiace -10 kg plus pevnejsie telo.teraz mam v plane opat 10 kg dat este dole a budem spokojna
@lenuliatko84 napodobne ja tiez chcem ist dolu s vahou, zacala som chodit behat, cvicim doma, ale akurat pred tyzdnom som nejako zle dopadla pri skakani a bedrovy klb mi ide vyskocit, take bolesti, takze teraz mam nutenu pauzu ☹ drzim palce aby ti to vyslo 🙂
@nikol873 ďakujem aj ja tebe prajem skore uzdravenie
Ďakujem Vám žienky, tak tá moja známa to chce skúsiť s tými nápojmi, tak ide skúsiť tie z Faberlic....ak bude nejaký výsledok, dám Vám vedieť. Vďaka ešte raz za vaše rady....
No moja mama pre nich kedysi robila cca 10 rokov dozadu kúpili sme si ten čaj a pomohol aj jej aj mne ako nemôžem povedať nič ale pred rokom sme si zas kúpili, trochu dosť sme pribrali a nie sme športové založené ale už to vôbec nepomohlo jedine na tu energiu. Tam ide aj o človeka, psychiku a podobne. Pred mesiacom sme si objednali prodietix nie ze by som chcela robiť reklamu ani nič ale to nám pomohlo. Za mesiac ona 7 kg ale v centimetroch to u nej veľmi vidieť a ja 8 kg zatiaľ a ešte 2 mesiace nás čakajú. Veľmi veľa sebazaprenia človek potrebuje.
@domi77 výsledok bude vidieť hneď, ľahšiu peňaženku😀