Prodietix, skúsenosti?

livika09054
12. dec 2019

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s touto diétou prodietix? Prosím iba reálne skúsenosti. Chcem hlavne vedieť či sa do toho oplatí investovať, ako je to s jojo efektom? Ako chutia sáčky? Ak ste s tým schudli nevrátili ste sa späť na váhu? Ďakujem za každú jednu radu 😊

misha666
13. dec 2019

Ahoj... ja drzim momentalne zacinam 4ty tyzden v sobotu, mam Z2 🙂 ja som velmi spokojna uz mam dole 7kg 🙂 a vela cm...ja aj cvicim...skusala som aj ketodiet pred nedavnom ale to mi vobec nechutilo... co sa tyka prodietix je ovela praktickejsi...naplanujes si co budes jest stale den predtym vezmes si sacky do prace a ficis 🙂 a mozes aj povolenu zeleninku... este ma cakaju kvazi 3tt ...este jeden v druhej a este 2t v tretej faze...v tej prvej faze fakt treba byt svedomita...neporusovat...ono tie kg idu zo zaciatku rychlo lebo sa odvodnis... ja aj cvicim kardio popritom...chut niektorych sackov je uzasna...niektorych menej,ale vyslovene som sa nestretla s takymi zeby som si povedala fuj hnus... mne napr nechutia tie pudingu nemam rada tu konzistenciu... v prvej faze som si odtestovala co mi chuti a do druhej som si uz objednala len co mi chuti a plus je super ze uz mozes jedno normalne jedlo...stale si robim maso so zeleninou 🙂 inak ja som predtym jedla maso kazdy den a teraz sa sama sebe cudujem ako som to bez neho vydrzala 2t... a nesla som z nejakej obrovskej vahy... mam 170cm zacinala som na 80 uz 72,5 🙂 este ked sa mi to podari dotiahnut na 70 bude to super 🙂 buduci tyzden si este objednam 3f 🙂 a k tomu este nejake "sladke" srandy aby som mala po 3f chut na sladke tak to zazeniem tym...moja cielova vaha je 65kg 🙂 keby nieco kludne sa opytaj 🙂

alis110
3. jan 2020

Ahoj, ja sa chcem do toho pustit od 7.1.2020 akurat dnes mi prisla tak sa celkom aj tesim a som zvedava co to bude😂

luckadominika
4. jan 2020

@alis110 ja sa tiež odhodlávam 🙈

alis110
4. jan 2020

@luckadominika ja som odhodlana len musime pojest zasoby zo sviatkov🤦‍♀️

luckadominika
4. jan 2020

@alis110 😁

denula58
5. jan 2020

Tak ak môžem pridám sa aj ja 😊

luckadominika
5. jan 2020

@denula58 už máš doma?

denula58
6. jan 2020
fineta
6. jan 2020

Prodietix je super, mám osobnú skúsenosť. Veľmi mi pomohol schudnúť a dopracovať sa k vysnívanej postave. Avšak všetko mam späť, keďže som otehotnela. Znova by som sa k nemu vrátila. Avšak fungovala som bez slaných jedál, tie môj organizmus neprijímal.

denula58
6. jan 2020

@fineta ja som tiež už niekoľko krát začínala a vždy som to vzdala... Teraz mam doma všetko prevažne sladké jedlo a chcem ísť do toho... Však predsa boli sviatky 😂

denula58
6. jan 2020

@denula58 môj najväčší problém je vzdať sa kávy... Ja teda nesladim ale mlieka sa nevzdám

fineta
6. jan 2020

@denula58 držím paste. Ak by mal niekto záujem o sladké jedlá, mam zásoby a rada posuniem. Keďže môžem začať s tým najskôr za 15 mesiacov, škoda je toho doma v skrinke.

alis110
6. jan 2020

@denula58 normalne mlieko mozes nahradit mandlovym alebo sojovym, ci?

denula58
6. jan 2020

@alis110 no tak teda vyskúšam... Dnes to už nestihnem prvú mam za sebou ale zajtra skúsim

luckadominika
6. jan 2020

@denula58 tohoto sa aj ja bojím, ako na tú kávu

misha666
6. jan 2020

@denula58 mlieko do kavy nie je absolutne ziadny problem ... 🙂 pila som cely cas...

denula58
6. jan 2020

@misha666 áno? Tak to ste ma potešili... Dúfam že to pôjde dole lebo už som ako vorvan

denula58
6. jan 2020

@luckadominika tak teda ze mlieko nevadí... Ja vypijem za deň aj 3-4 kávy som na materskej tak ma to udržuje pri živote

misha666
6. jan 2020

@denula58 nie nevadi... pila som kazdy den aj 3kavy a dala som 9kg dole za 6tyzdnov 🙂

denula58
6. jan 2020

@misha666 joj najhoršie bude to nastavenie sa najesť pretože moje raňajky sú káva a (ci...) takže nepociťujem vôbec hlad a večer sa idem vylamat

denula58
6. jan 2020

Tak prvý pomarančový nápoj... Ide sa nato

luckadominika
6. jan 2020

@denula58 kupila si si vsetky fazy naraz?

denula58
6. jan 2020

@luckadominika nie vždy po fáze a z každej mi niečo po ostávalo... Takže teraz som objednala prvú fázu a budem postupne míňať zo zásob

rusalkablack
6. jan 2020

Ak by mal niekto záujem, mám Prodietix Z1, sú z neho minuté 3 ks. Pôvodná cena bola 110 €, dám za menej. Nemôžem to užívať , lebo mi zistili zvýšený cukor a Dr. mi to zakázala.

henika001
15. jan 2020

@fineta ahoj, máš ešte niečo navyše?

fineta
15. jan 2020

@henika001 áno, napíšem do správy

dazdovecka
16. jan 2020

Ahoj kocky ako sa dari? 🙂 velmi ma to laka mam po porode 9kil navyse a musia prec 🤣🙏 funguje to?

fineta
16. jan 2020

@dazdovecka funguje

alis110
16. jan 2020

@dazdovecka ja mam za sebou 1. Tyzden a teda musim povedat ze cm isli dole a necitim sa vobec jladna a jedla az na palacinky mi velmi chutia

jetotu
18. jan 2020

Čaute baby tak dnes prvý deň za mnou 🙂 mam M na 12 týždňov, potrebu ujem dat dolu 25 kíl takže po skončení 12t budem ešte pokračovať po tej pauze 🙂 dnes mi chutilo že paraaadne všetko, nie som hladná ani nemám chute. Uvidíme co zajtra 🙂