Caute, pozna tu niaka baba nieco co pomaha zvacsit svalovu hmotu, okrem teda cvicenii? Cakam dik.
narika keby také niečo bolo tak sú všetci chlapy Arnoldovia a my ženy Zorice 😀 a posilky prazdne....
mikalove 😀
narika, ťažké váhy a menej opakovaní a svalová hmota porastie 😉 plus samozrejme potrebná strava, to je základ!
och tie hrubky, nic v zlom, ale nedalo mi to 🙂
loginka,prave som si to dosla precitat tiez koli hrubkam 😀 🙂
to sú predsa hrúpki 😀
😀 😀 😀 😀
ano mas specialne proteinove pripravky + vitaminy.. ak cvicis tak este sa efekt zdojnasobuje.. 😉
ale to asi vies ze?
a nerastu z toho fuzy? 😀
fiha....aka gramatika... 🙂
narika sa rada zabavka 😉 😎
roasha hej? 😎
daj si do vyhladavaca"narika" 😉 😀
roasha a co ja som nenasla nic zaujimave 😀 😀 o takyhc pripravkoch viem existuju tzv legalne a nelegalne "nafukovace"ale zaroven s ich konzumaciou treba aj cvivit ...a narika ak kojis ako pises tak su neni absolutne povolene a ak mas velky zaujem zajdi si do fitka a tam ti poriadia v kazdom dobrom fitku je aj bar na taketo produkty 😉
Babi nezabavamsa ale vazne to chcem vediet, len koli malemu co mi nenecha klude, musym davat furt pauzu. A mimochodom, nie som slovenka iba tu ziem. Nie uz nekojim takze funguje to predsa,juj tak to som teda rada. A privitala bysom opravi.ved viete aby som vedela richlo naucit spravne pisat. He he.😀
cvičenie, proteiny, úprava stravy.....a zase cvičenie 😉
narika,netreba ta opravovat,len citaj ako pisu ine,aj ked nie si sama,co robi chyby v gramatike🙂
Coje baby to vazne nikto nic?som teda sklamama.😖