Ahojte baby, viem ze sa budete mnohe smiat, ale mate niektore skusenosti s pripravkami na podporu chudnutia? Samozrejme ze viem ze sama od seba neschudnem, skor myslim nieco co by pomohlo popri cviceni este viac spalit 😊
Zial 90% chudnutia je v strave, ak to nemas v hlave nastavene ohladom jedla, pri vysokokalorickej strave chudnut nebudes ani pri cviceni ani pri jedeni tabletiek. Pomoct ti moze chrom, aby si napriklad mala mensiu chut na sladke, ale nie je to zazrak ako aj vsetko ostatne, ak nie si nastavena, budes jest pri akomkolvek vyrobku, ci pripravku.
Este pri cviceni mozes spalovac tuku, je to celkom dobre, na trhu je ich spusta
Ano baby ja viem, ze musi to byt spojene s cvicenim a zdravsou stravou...a presne tie spalovace tukov som mala na mysli, ci mate s niecim konkretnym skusenosti 😊 mam 62-63 a chcela by som ist na takych 57 kg 😊
Napr fat direct 🙂 pred cvicenim, to ta nakopne.
@tunnelka Ja užívam spaľovač Nero od gymbeamu a som spokojná. Mne ide hlavne o to aby ma nakopol a mala som viac energie na cvičenie.Neberiem to ako vec ktorá za mňa chudne. Je to len akási barlička. A samozrejme treba tvrdo makať plus upraviť stravu. Väčší výdaj ako príjem 😊
@xenia1 to si akože schudla a potom pribrala?
@oliviaolivova0 nie z 90 na 80 😉 teraz mám 78
@oliviaolivova0 v zlom poradí mi to hodilo foto
@oliviaolivova0 jeden výživový doplnok mi pomáha 😉
@xenia1 nože prosím prezraď aký?
@oliviaolivova0 ja mám tento konkrétny. Keďže sa venujem predaju tak výrobky skúšam na sebe
@xenia1 ďakujem a koľko to stojí, koľko denne musíš vypiť?
@oliviaolivova0 22 € a denne jedna dávka zarába sa s mliekom
@xenia1 tak ja neviem, či to neberies zbytočne.. ja som šla zo 67 na 63 za mesiac bez akýchkoľvek prípravkov.. čiže pri váhe 80 kg za 3 mesiace ísť na 70 je úplne v pohode.. ale ak ti to pomáha psychicky,tak fajn..
@mala_katie mne ide hlavne o to keď nemám čas pri deťoch na jedlo aby som do tela dostala aspoň potrebné veci
@xenia1 Je to diskusia. Diskutujem. A vdaka za odpoved. Pytala som sa ale na uplne niečo ine. Co vsetko potrebné obsahuje? Ake potrebné veci? Akoze tie umele vitaminy a minerály, ktoré ľudské telo nevie efektívne spracovat a väčšinu vylúči z tela von ako odpad?
Pri detoch nemas cas hodiť do mixera nejake ovocie, zeleninu,....
@iwka_77 no lenže potom chodím furt do chladničky alebo sladkosti vyhladavam. A pri mojom bábätku fakt nie je ľahké upratať navariť pre ňu a zvlášť pre nás a ešte riešiť aj 1 porciu super zdravých raňajok a na krabickove nemám peniaze.
@oliviaolivova0 keď máte chuť na sladké tento nápoj je super aj ako nanuk zarobíte zo sój.mliekom a dáte zamraziť. Je to dobrá náhrada za sladké. Ja sa tiež neviem donútiť nejesť sladké, ale toto mi to úplne nahradí
@oliviaolivova0 keď nebudeš mať sladkosti doma, tak ich nebudeš vyhľadávať. Ale to ako sa ty budeš stravovať tak tak sa môže aj tvoj muž. Ty nemusíš neviem koľko špekulovať. Ja nehovorím, že musí byť všetko super zdravé, že máš teraz jesť len surovú zeleninu, len proste pestrosť 🙂
@iwka_77 no snažím sa pestro a veľa zeleniny, či strukovín a tofu a nejem večer, no nefunguje to a obmedzovať manžela, ktorý je chudý a má sladkosti rád, na to nemám srdce... 😒
@tunnelka máš pravdu, treba niečo na podporu chudnutia. Schudla som podľa Mačingovej aj 5-6 kg., ale šlo to naspäť, ako náhle nepejdeš na tento štýl. POnechala som si z nej raňajky, veľa medu, orieškov - tlmi to chuť na sladké. Dvakrát do roka si robím detox organizmu - 9 dní, prečistí organizmus, odstráni nahromadené toxíny. Schudnem 2 kg (iní aj viac), cítim sa viac oddýchnutá, nabitá energiou. Čo je dôležité, schudnuté kg sa nenaberajú, ked vyslovene ne...že..., ale ješ striedmejsie, tak sa váha nevráti späť.
Jablcny ocot