Prípravky na chudnutie značky Herbalife

robotann
18. máj 2021

Ahojte, aké máte skúsenosti s produktami Herbalife? Schudli ste? Oplatí sa do toho investovať?

natalia22221
18. máj 2021

ja som to užívala krátko a neschudla som, ale nechutilo mi to a už by som do toho neinvestovala 🙂. Skôr sa zdravo stravovať, cvičiť a hýbať sa jedine to mi pomohlo 🙂 .. Ak chceš s tým schudnuť musíš to piť namiesto raňajok a večere ale poznám ľudí čo to tak brali a schudli 🙂

vikusjk
18. máj 2021

@robotann pripinam sa, sama som zvedava na odpovede. Podla mna totiz vsetko su to vyhodene peniaze, jediny sposob, ako schudnut, je kaloricky deficit a ten nestoji ani euro navyse

pepss
18. máj 2021

Za mňa 0 bodov vyhodené peniaze

simonkazga
18. máj 2021

Pedražené svinstvo. Raz som sa nechala nahovoriť. Ako náhle som vysadila, 2x toľko bolo späť do mesiaca

qwerty81
18. máj 2021

Blbost a vyhodene peniaze. Mam vyskusane.

stanulienkat
18. máj 2021

V 21. storoci tomu este niekto verri????

mykka
18. máj 2021

vazne moze nad tym niekto uvazovat?? to si radsej zaplat permanetnku do fitka alebo osobneho trenera.....ak nebudes mat vyssi vydaj ako prijem mozes aj bars jake drinky a pripravky do seba pchat a bude ti to prd platne

ivkazba
18. máj 2021

Schudneš ak je kalorický deficit a ak nechceš potom pribrať, tak treba chudnúť tak, že človek zmení životný štýl a životosprávu. Dlhodobo, nie len na obdobie chudnutia. Ja som schudla 30 kíl a nepotrebovala som žiadny Herbalife, tabletky či čarovnú kávu. Ak chceš schudnúť naozaj, nehľadaj ľahké cestičky, ale také ktoré budú fungovať dlhodobo, nielen na nejaký čas.

kikk
18. máj 2021

@vikusjk presne tak!!!!!!!!Zienky, namiesto 50 eurovych cajov, si peniaze odkladajte na krasne saty. Zistite si, aky je vas bazalny metabolizmus, o kolko kalorii z neho ubrat, aby ste chudli zelanym a aj realnym tempom a potom uz len pocitat kalorie😉a odopierat si nemusite nic😉

matabb73
18. máj 2021

Ja mám dobrú skúsenosť, ale nie je to len samotnými prípravkami, ale dobrým kurzom, či ako to nazvať, správneho stravovania. My sme mali trojmesačný kurz, kde sme preberali ako sa správne stravovať, aby sme schudli. K tomu dopomáhali aj tieto ich výrobky. Mne sa podarilo schudnúť tam 8 kg a potom ešte sama 2kg. Popritom som aj cvičila. Dobre som si to držala pol roka, ale potom som mala rozvod a zo stresu som zas začala jesť sladké. Takže, dá sa to, len treba aj potom dodržiavať správne stravovanie. Je to dobré pre ľudí, ktorí nemajú pevnú vôľu a potrebujú vedenie a ciele. My sme sa tam každý týždeň vážili a to bolo také motivačné, aby som sa snažila. Mne sa samej chudne ťažko. niektoré tie ich výrobky sú naozaj dobre, aj zdravotne. Ja som mala problém s refluxom a veľmi mi pomohol koncentrát z aloe.

aurorastone
18. máj 2021

To ešte existuje? Teda mamina sestra s tým robila pred 20 rokmi... Ale teda tiež si myslím ze úprava stravy a pohyb je oveľa lepšia cesta

robotann
autor
18. máj 2021

Ďakujem za každý názor, máte pravdu peniaze, ktoré za to dám, môžem využiť na fitko alebo zeleninu. Pohybom a správnou stravou to dám za taký istý čas ako s nejakou umelou stravou.