Ahojte, aké máte skúsenosti s produktami Herbalife? Schudli ste? Oplatí sa do toho investovať?
Za mňa 0 bodov vyhodené peniaze
Pedražené svinstvo. Raz som sa nechala nahovoriť. Ako náhle som vysadila, 2x toľko bolo späť do mesiaca
Blbost a vyhodene peniaze. Mam vyskusane.
V 21. storoci tomu este niekto verri????
vazne moze nad tym niekto uvazovat?? to si radsej zaplat permanetnku do fitka alebo osobneho trenera.....ak nebudes mat vyssi vydaj ako prijem mozes aj bars jake drinky a pripravky do seba pchat a bude ti to prd platne
Schudneš ak je kalorický deficit a ak nechceš potom pribrať, tak treba chudnúť tak, že človek zmení životný štýl a životosprávu. Dlhodobo, nie len na obdobie chudnutia. Ja som schudla 30 kíl a nepotrebovala som žiadny Herbalife, tabletky či čarovnú kávu. Ak chceš schudnúť naozaj, nehľadaj ľahké cestičky, ale také ktoré budú fungovať dlhodobo, nielen na nejaký čas.
Ja mám dobrú skúsenosť, ale nie je to len samotnými prípravkami, ale dobrým kurzom, či ako to nazvať, správneho stravovania. My sme mali trojmesačný kurz, kde sme preberali ako sa správne stravovať, aby sme schudli. K tomu dopomáhali aj tieto ich výrobky. Mne sa podarilo schudnúť tam 8 kg a potom ešte sama 2kg. Popritom som aj cvičila. Dobre som si to držala pol roka, ale potom som mala rozvod a zo stresu som zas začala jesť sladké. Takže, dá sa to, len treba aj potom dodržiavať správne stravovanie. Je to dobré pre ľudí, ktorí nemajú pevnú vôľu a potrebujú vedenie a ciele. My sme sa tam každý týždeň vážili a to bolo také motivačné, aby som sa snažila. Mne sa samej chudne ťažko. niektoré tie ich výrobky sú naozaj dobre, aj zdravotne. Ja som mala problém s refluxom a veľmi mi pomohol koncentrát z aloe.
To ešte existuje? Teda mamina sestra s tým robila pred 20 rokmi... Ale teda tiež si myslím ze úprava stravy a pohyb je oveľa lepšia cesta
Ďakujem za každý názor, máte pravdu peniaze, ktoré za to dám, môžem využiť na fitko alebo zeleninu. Pohybom a správnou stravou to dám za taký istý čas ako s nejakou umelou stravou.
ja som to užívala krátko a neschudla som, ale nechutilo mi to a už by som do toho neinvestovala 🙂. Skôr sa zdravo stravovať, cvičiť a hýbať sa jedine to mi pomohlo 🙂 .. Ak chceš s tým schudnuť musíš to piť namiesto raňajok a večere ale poznám ľudí čo to tak brali a schudli 🙂