Pribrali ste počas Vianoc?

6. jan 2021

Nadpis hovori za vsetko, pribrali ste pocas Vianoc? Prejedali ste sa? Ak ano kolko? A co teraz s tym? Ako sa najlepsie hned vratit do povodneho stavu? Ja som pribrala kilo a pol a dako sa mi nedari (aj ked je to asi voda) sa jej zbavit 😭

miusa00
6. jan 2021

No nič nabehni na bežný režim, poprípade trošku zdravšie ak si sa predtým tak nestravovala 🙂 a za chvilu si na povodnej vahe 🙂

veronikaszabova
6. jan 2021

Cez sviatky som pribrala 1.5kg, uz su dole 🙂

amelia000
6. jan 2021

Schudla som cca 2kg 🙂

majamat
6. jan 2021

ja som asi 2kg pribrala,a le ved eln teraz skoncilo to obdobie, kedy sa pribera, kedy si to chcela schudnut? to chvilu trva, pokial vyslovene hladovku nedrzis.

janulka1802
6. jan 2021

Nie, nepribrala a kilo a pol nič nie je.

ss1908
6. jan 2021

ja som schudla 6kg:D

nevludna
6. jan 2021

Ano, ale uz som na predvianocnej vahe 🙂 skor som bola zavodnena ako pribrata na tukoch. Ja sa ale nejako neprezieram cez Vianoce, ani vianocne kolace mi nechutia. Ale tak dam si par kuskov, dam si pecivo co inak nejem a tak.

pupavocka101
6. jan 2021

nevazila som sa, ale na veciach necitim, zeby som pribrala, nejako sme sa neprejedali, ja som sa snazila varit tak aby sme jedli len jak mame, nie zbytocne sa prepchavali

birika
6. jan 2021

nie, nepribrala som...stale jem 8/16

mmoonna
6. jan 2021

Tak ja som ešte nenabrala odvahu postaviť sa na váhu.

evora
6. jan 2021

Ja som pribrala, ale skôr kvôli karanténam. Uz cca 3 mesiace nežijem normálne, sme viac doma ako v práci, škole atd. Cele sviatky sedíme na riti doma (nie úplne doslovne 😀), samozrejme prechádzka kazdy den je, ale to mi nestačí. Chyba mi režim a ten bezny kolotoč. Suma sumarum 5 kg plus...ale uz som kilo zhodila, snažím sa dávať pozor na jedlo, vsetky zákusky uz leteli do koša, tak snáď sa dám skoro do pôvodnej formy

siska53
6. jan 2021

Ja dufam, ze som pribrala.. musim sa odvazit! 😁

elizabet173
6. jan 2021

my sa nejako neprejedame, dost sa hybeme, po Vianociach som mala o dva kg menej ako pred nimi. Ale dobehla som to pocas Silvestra a poslednych dni, takze som tam, kde som bola :{

queen_el
6. jan 2021

Nie, v novembri som schudla cca. 3 kg a som na tej istej váhe.

lusyc
6. jan 2021

To nie Vianoce, ale dlhodobý útlm. Od začiatku októbra už plus 4 kg, cez sviatky ďalšie kilo, len preto, že sa nechodí do škôlky, furt len prší, všade blato, vari sa a nedokážem vyhodiť, co sa nezje, tak to mám na bruchu a na zadku. A co s tým budem robiť, neviem, ale mám výčitky každý deň 😱

kristiii
6. jan 2021

Nie, neberiem Vianoce ako čas na prežieranie sa, ale ako čas na oddych. Ak už sa stalo, tak jedine zatnut zuby a troska striedmosti..1,5 kg nie je nič hrozné, čo by nešlo dať do 2-3 týždňov dole.