Ahojte, v poslednej dobe som strasne pribrala na vahe, fakt asi vyse 10kg. Nemam nadvahu moja vaha je stale v poriadku ale nechapem ze to na mne nie je vidiet. Takato pribrata som bola aj pred dvoma rokmi a citila som sa hrozne, okamzite som to musela schudnut. Teraz mam este o par kg viac ako vtedy a tucna sa necitim, ani mi nikto nehovori ze som pribrala, vtedy mi to hovoril kazdy. Fakt ze sa tak necitim ani tak nevyzeram, do oblecenia sa vojdem rovnako ako pred tym, neni mi ani o kusok tesnejsie, proste nic. To ako je mozne?
A tvoja váha je? A vysoká si ? 😁 Ja len,že keď sa necitiš byť pribratá ale riešiš to 😏.
za ake obdobie?
Pribrať sa dá zadržaním vody, tukom aj svalmi. Pri každom môžeš vyzerať úplne inak.
@januska12323 súhlasím , ja som vyzerala pribrato, začala som cvičiť a vyzeram o dosť chudšie a váhu mám vyššiu 😂
Vyše 10 kil je dosť ak pri veľmi štíhlej postave. Tak jediné vysvetlenie,že si teraz akurát. Inak si to neviem vysvetliť.
ja som tiez pribrala cez 10kg za 6m a necitim sa tucna. je to o rom ci sa prijmes taka aka si alebo nie 👍🥰😘
To som pribrala za cele tehotenstvo 😅
Ak cvicis, tak to mozu byt svaly
@kiki68 zena ak nesype nemoze pribrat 10kg svalov- a este za par mesiacov.
Netusim, ako je to mozne, ale teraz ta vela zien ukamenuje 😀