Dobrý deń, vždy som bola super štíhla, úplne bez tvarov a z okolia som počúvala reči, že by som mala pribrať, že nič nejem a podobne. Tak som sa tomu rozhodla trochu ísť naproti a pridala som na strave, začala občas navštevovať fitko a podobne. Spočiatku to bol boj, ale neskor mi váha začala rásť, získavala som krivky a začala sa cítiť lepšie, sebavedomejšie. Povodne som sa plánovala dostať na 58kg, no v tom procese priberania som si to nejako neuvedomovala, že to pomaly prekračujem. Ťažkú hlavu som si ale z toho nerobila, s postavou som bola spokojná. Rozhodila som sa ale, keď som sa videla na fotke z párty, kde stojím vedľa svojej kamarátky, ktorá bola z nás dvoch vždy tá silnejšia. Vyzerám tam, že som ju tak dvakrát prerástla. Som tam síce super nafúknutá po mnohých drinkoch a večernom nálete do KFC, ale to isté absolvovala aj ona.
Na normálne posúdenie ale pridávam fotky z rána pred raňajkami. Považujete to za normálnu ženskú postavu, alebo už som za hranou. Ďakujem za nestranný pohľad, nakoľko sama to vidím skreslene.
Ak chceš poznať názor chlapa, tak máš 10/10
normalna pekna zenska postava.
Muzom sa taka postava pači
Vymyslena tema, foto stiahnute z netu. Na fotkach je tehotna zena.
@zuzikak toto nie je pekna zenska postava
@stanulienkat piatok 😉
Na fotkách celkom určite nie je tá istá osoba.
@janka1011 Hodinky na rukách majú ale rovnaké.
@hugoboss1923 to teda nemajú?
K téme postava je úplne normálna a ok
@hugoboss1923 ale, ona tvrdi, ze je ta fialova. 2x vacsia, ako kamaratka
@mk1111111111 Nepíše, že je vo fialovom, ale že si pripadá dvakrát väčšia než jej kamoška. Tá vo fialovom určite nemá 58 kg.
@hugoboss1923 hodinky vobec nie su rovnake
Nechápem vôbec, Ty si akože tá tehotná blondína vo fialových šatách alebo tá tmavovláska v spodnom prádle? 🤔 Či tá v oranžových šatách 😃 A v oranžových šatách a spodnom prádle je rovnaká osoba? Stratila som sa úplne 😁
@hugoboss1923 pise, ze vyzera, akobu ju 2x prerastla, tak asi je ta fiakova
Na tej prvej fotke som tá vo fialových šatách. Dvakrát vačšia, ako kamoška v oranžových šatách. Fotka je z Kaelum clubu, mozte si to pozriet priamo na ich socialnych sieťach(31.8), keď to niekto spochybňuje. Na nej som, samozrejme, nafúknutá, prejedená s minimálne 5 drikami a pár pivami v sebe. Nevyzerám takto bežne. Váhala som, či to tam dať, kvoli tomu, že sa za ňu dosť hanbím, ale tak budiš. Ďalšie dve fotky su zhotovené ráno na lačno. Tie som zamýšľala na to, aby ste z nich posúdili postavu. Prvá je len na to, kedy mi to docvaklo, že asi až také tintítko už nie som a psychicky ma to trochu vykoľajilo.
Samozrejme, že hodinky nie sú rovnaké, lebo na prvej fotke ja na ruke hodinky nemám. A ešte posledná vec, netvrdím, že mám 58kg. 58kg bola moja plánovaná váha, na ktorú som chcela pribrať. Prekročila som to a vážim 70.
vidim dve tlste ženy a moj muz ti odkazuje, že mas schudnúť. Nenávistne komenty sem, raz, dva... 🍿
Ja som myslela,ze ta fialova je tehotna.sory.
A teda,akoto ze na 1.foto si blond a zrazu uz nie.
Ved tie 2 dalsie foto vyueraju ako uplne ina zena-,ploche brusko-nezda sa mi to pri 70kg ani mozne..no neviem.
Jedno vsak viem isto-hentake saty ako mate,si mozu dovolit mlade tinedzerky,ale nie vyspele prsnate zenske bez podprsenky...
Hej,muzom sa to paci,lebo vsak to vyzera,ako keby dte usli z verejneho domu,prepac.
Tá v Tom fialovom je tehotná, nerob z nás debilov....je to trapne.. má normálne tehotenské brucho
@osky je tehotna. Troll si robi prdel.
Ja ti úplne rozumiem. Ešte pred troma rokmi som mala 48 kg, vyzerala som veľmi vyschnuto. Ľudia sa ma pýtali, akú mám chorobu (nemala som žiadnu). Boli akurát Vianoce, tak som si dala novoročný záväzok, že priberiem tak na 57 kg. Čo sa aj podarilo, ale nevazila som sa často a zrazu som mala 66 kg. Už som to aj cítila na nohaviciach, všade...
Podarilo sa mi potom zhodiť na terajších 60 kg, s ktorými som ako tak spokojná.
Ty to musíš vedieť a cítiť, či je táto váha pre teba ok alebo už nie.
@elviku11 a ako si potom schudla? Dietovala si, alebo si sa vratila k podobnej strave, ako ked si mala 48kg?
Na ženu mladšiu (od 20 do 30 rokov) je toto už priveľa, tam treba schudnúť aspoň 10kg a dávať si pozor aby sa tá váha nezvyšovala.
@hylary baby, ja mm také brucho keď som nafúknutá a na 100% tehotná nie som. Mávala som také brucho, keď som bola asi v 6tom mesiaci tehotenstva. Niekedy Vám to odfotim. Ráno úplne ploché ale v priebehu dna úplne tehotenské.
@catherinah tiež nerozmiem tým komentárom. Teraz po pribratí nie som najchudšia a mega nafúknuté brucho mám po každom vačšiom jedle, nie to, keď to ešte človek zapije množstvom alko tekutín.
@catherinah tak keď má také brucho tak si nedá obtiahnuté šaty... Vyzerá to otrasne... To sú šaty na štíhle ženy preboha... Mala si dať niečo volne
1.Ak fialova nie je tehotna tak mas mega zdravotny problem, ak je toto z kfc a drinkov, 2. Taketo saty na take brusisko? Trochu sudnosti.
Nestresuj😉