Priberanie po liekoch a cvičenie

1andrea111
25. aug 2014

Ahojte, máte niekto skúsenosť, beriem lieky, z ktorých vedľajší účinok je priberanie. Denne cvičím 2h vo fitness a dbám na stravu. Napriek tomu, váha ide stále síce pomaly ale hore. Na postave to vidno nie je, keďže ju formujem, ale váha nepustí. Viem, že za normálnych okolností by som pekne chudla a keby som necvičila tak za súčasného stavu rapídne priberala. Lieky zatiaľ vysadiť nemôžem, no snaha a efekt mi na optimizme nepridávajú.

ukulela
25. aug 2014

@1andrea111 pohybu mas ozaj dost - asi uz len premysliet este prisnejsie stravu. nie obmedzit -hlad nepomoze - ale zabudnut na pecivo, prilohy k masu a tak. orientovat sa uplne na delenu stravu, chude maso, ryby, zeleninu, ovocie. (aj ked ja by so si krumpel k masu odpustala len tazko :( ale ktokolvek v mojom okoli mal s vahou problem, toto pomahalo. okrem toho pre mna by bolo tazke varit aj dvojo - osobitne nakladat mne a osobitne "spolustravnikom" ktori nedietuju, ale to je o sile vole 🙂
a skus sa opytat aj lekara - ja spm takto po tabletkach tiez priprala, ale vzdy sa to po urcitom kile zastavilo. a potom som to schudla 🙂 inac aj cvicenia mas dost, to uz tiez nepridavaj, aby z teba nebola jarmila kratochviova 🙂

katie555
25. aug 2014

no vaha hore moze ist aj tym ze svaly su tazsie ako tuk, takze pokial vidis vysledky na postave ale nie vahe , je to podla mna ok.
ale 2 hodiny vo fitku naraz je trosku zbytocne ....a kontraproduktivne ...hodina uplne staci

1andrea111
autor
25. aug 2014

@katie555 prečo myslíš že je to kontrproduktívne? 1h strávim kardiocvičením - bežiaci pás, "korčule", orbitrek a pod. a tých 45 min až 1h na formovanie postavy.

aristka
25. aug 2014

a nepriberáš aj preto ,že naberáš sval.hmotu cvičením ,keďže tuk je ľahší ako sval.....

katie555
25. aug 2014

@1andrea111 ked chces formovat kardio kludne mozes vynechat ...ono sice spali kcal ale nejako na formovanie postavy nepomoze..
ja po schudnuti 15kg , teraz uz sa zameriavam na formovanie postavy - (a ubytok telesneho tuku) a mam kardio 5-10 minut na zahriatie tela, zvysok vsetko kondicne civcenia s cinkami a na trx ...(plan od PT )

lady511
25. aug 2014

ja beriem prednison,,z ktorého priberám,,takže aj keby som nejedla absolutne nič tak priberiem takže už ani necvičím,,ale snažím sa zdravo sa stravovat ale nie koli chudnutiu ale koli organizmu,,proste s týmito liekami nepojde schudnut a dost to aj vidno,,ale čo no som važne chorá a s tým musím žit,,su doležitejšie veci,,