Priberanie po 30tke

19. sep 2022

Ahojte
Chcem sa spytat na Vase skusenosti ,ci ste po 30tke zacali priberat viac ako predtym, s tym ze ste sa stravovali stale rovnako a mali aj rovnaky zivotny styl. Mne dnes dve kamaratky potvrdili ze po 30tke to slo dolu vodou s naberanim, tak ma zaujimaju viacere skusenosti. Dakujem

ckocka
19. sep 2022

Počkaj po paťdesiatke.

h2
19. sep 2022

Nie, po 30-tke to bolo ešte úplne v pohode. Začalo to tak v 44. ☹️

stanulienkat
19. sep 2022

Nie, veď si ešte mladá. Priberat som nezačala ani po štyridsiatke.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
19. sep 2022

Ja mám po 40 a asi je niečo zlé, pretože u mňa sa nič s váhou nezmenilo. Ja by som povedala, že mnohé ženy keď majú rodinu, sa prestanú o seba starať a preto začnú priberať. Ale to nemá nič spoločné s vekom.

autor
19. sep 2022

Dakujem za odpovede

autor
19. sep 2022

@melanta ano to je inak velka pravda
Jedna z tych dvoch dieta este ani nema a druha uz ma dieta väcsie tak ako ja . Tak ma to zaujimalo cisto len co sa naberania na vahe tyka, bez toho aby zrovna bola zena po porode alebo podobne

mondolina
19. sep 2022

ja zatiaľ ani po 40...ale cvičím a starám sa o seba.
neviem ako by to bolo bez toho.

mikadooo
19. sep 2022

Nie, ja som po 30 zhodila asi 5kg. Súviselo to s novou životnou situáciou, postupne 3 deti a fakt nebol čas cez deň ani sa poriadne najesť, stále niečo... Teraz mám cca pol roka po 10 rokoch prvý krát relatívne sedavé zamestnanie a cítim, že teraz priberám 😁. Mám 41. Čiže za mňa - po 41 to ide dolu vodou 😄.

liusa82
19. sep 2022

ani ja zatial nepriberám mám 33 a postava sa mi nezmenila nijak extra od takých 16,17 rokov ani som nepribrala ani nevyrástla 🙂 Ale zase ja som ani nerodila

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
19. sep 2022

Do 30tky som mala max.50kg jedla som kolko chcela,dokonca som mala obdobia,kedy som vela jedla,chcela som pribrat a nic. Prisla 30tka akoby utalo a priberala som aj zo vzduchu. A pred 40tkou sa len pozries na jedlo a uz mas o 2 kg viac. Musim sa 2x tolko hybat ako volakedy,aby som nebola ako sud. Zavidim zenam,ktore toto nepoznaju a maju dobre geny a nepriberaju ani vo vyssom veku

stannkal
19. sep 2022

Ja to tiež nemôžem potvrdiť. 38 a je to stále rovnako

siska53
19. sep 2022

Mam po 40tke a este som nazacala priberat... A naopak, jem viac ako predtym.. tehotenstve v 34 mi dost zlepsilo metabolizumus a odvtedy to tak je.. ze skor schudnem, ako priberiem.. ja by som skor potrebovala pribrat a nedari sa mi..

luciajass
19. sep 2022

Ja som tak pribrala po 30. A ukázal sa nábeh na cukrovku, spomalena látková premena .

mandzula
19. sep 2022

Nie, ani po 40, uz od 15 mam 53-55 kg.

viera77
19. sep 2022

Celý život som chudá, zrýchlený metabolizmus, hyperaktivita - neobsedím, minimálny podkožný tuk, stále hladná a nie a nie sa vykŕmiť...žijem, aby som jedla. Nepribrala som ani po tehotenstvách, ani po 40-tke...ja už neviem....po zdravotnej stránke všetko ok. Vraj je ešte možnosť po menopauze - ale neverím už ani tomu. A opäť začína zima a ja sa budem denno-denne triasť od zimy a chladu - nenávidím to.

oli18
19. sep 2022

@viera77 Ja som nepribrala ani po menopauze. Už sme začali kúriť😀

siska53
19. sep 2022

@viera77 presne, tu zimu nenavidim ani ja...taku tu bez snehu.plus tym, ze mam HIT, tak o to horsie reagujem na chlad.

sienkoo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz