Ahojte
Chcem sa spytat na Vase skusenosti ,ci ste po 30tke zacali priberat viac ako predtym, s tym ze ste sa stravovali stale rovnako a mali aj rovnaky zivotny styl. Mne dnes dve kamaratky potvrdili ze po 30tke to slo dolu vodou s naberanim, tak ma zaujimaju viacere skusenosti. Dakujem
Nie, po 30-tke to bolo ešte úplne v pohode. Začalo to tak v 44. ☹️
Nie, veď si ešte mladá. Priberat som nezačala ani po štyridsiatke.
Ja mám po 40 a asi je niečo zlé, pretože u mňa sa nič s váhou nezmenilo. Ja by som povedala, že mnohé ženy keď majú rodinu, sa prestanú o seba starať a preto začnú priberať. Ale to nemá nič spoločné s vekom.
Dakujem za odpovede
@melanta ano to je inak velka pravda
Jedna z tych dvoch dieta este ani nema a druha uz ma dieta väcsie tak ako ja . Tak ma to zaujimalo cisto len co sa naberania na vahe tyka, bez toho aby zrovna bola zena po porode alebo podobne
ja zatiaľ ani po 40...ale cvičím a starám sa o seba.
neviem ako by to bolo bez toho.
Nie, ja som po 30 zhodila asi 5kg. Súviselo to s novou životnou situáciou, postupne 3 deti a fakt nebol čas cez deň ani sa poriadne najesť, stále niečo... Teraz mám cca pol roka po 10 rokoch prvý krát relatívne sedavé zamestnanie a cítim, že teraz priberám 😁. Mám 41. Čiže za mňa - po 41 to ide dolu vodou 😄.
ani ja zatial nepriberám mám 33 a postava sa mi nezmenila nijak extra od takých 16,17 rokov ani som nepribrala ani nevyrástla 🙂 Ale zase ja som ani nerodila
Do 30tky som mala max.50kg jedla som kolko chcela,dokonca som mala obdobia,kedy som vela jedla,chcela som pribrat a nic. Prisla 30tka akoby utalo a priberala som aj zo vzduchu. A pred 40tkou sa len pozries na jedlo a uz mas o 2 kg viac. Musim sa 2x tolko hybat ako volakedy,aby som nebola ako sud. Zavidim zenam,ktore toto nepoznaju a maju dobre geny a nepriberaju ani vo vyssom veku
Ja to tiež nemôžem potvrdiť. 38 a je to stále rovnako
Mam po 40tke a este som nazacala priberat... A naopak, jem viac ako predtym.. tehotenstve v 34 mi dost zlepsilo metabolizumus a odvtedy to tak je.. ze skor schudnem, ako priberiem.. ja by som skor potrebovala pribrat a nedari sa mi..
Ja som tak pribrala po 30. A ukázal sa nábeh na cukrovku, spomalena látková premena .
Nie, ani po 40, uz od 15 mam 53-55 kg.
Celý život som chudá, zrýchlený metabolizmus, hyperaktivita - neobsedím, minimálny podkožný tuk, stále hladná a nie a nie sa vykŕmiť...žijem, aby som jedla. Nepribrala som ani po tehotenstvách, ani po 40-tke...ja už neviem....po zdravotnej stránke všetko ok. Vraj je ešte možnosť po menopauze - ale neverím už ani tomu. A opäť začína zima a ja sa budem denno-denne triasť od zimy a chladu - nenávidím to.
Počkaj po paťdesiatke.