Ahojte ,je tu niekto kto sa snaží stravovať normálne napr.semtam pečivo ,väčšinou zdravá strava atď,neje večer no aj napriek tomu priberá ? Ja sa stravujem normálne a stále priberám ,mám váhu vhodnú na svoju výšku a však rastie brucho aj stehná tak to nevyzerá dobre ,ako to robíte ty ktorý jedia normálne a nepriberate ? 🤣
Viacej sa gyn,menej jedz.Nestaci mat zdravu stravu,musis naozak obmedzit a hýbať sa .Je to drina.
Koľko máš rokov?
Nie je to nic zahadne, mas vyssi prijem ako vydaj. Zdravu stravu mat mozes, ale asi jej mas vela alebo velmi kaloricku na tvoj zivotny styl. Nepises nic o svojej aktivite. Zo vzduchu urcite nepriberas, ci to zjes rano alebo v noci je jedno, kalorie sa pocitaju stale rovnako 😉
Záleží čo podľa teba znamená "jem normálne " 😁 Lebo to, že si dáš slaninu na raňajky miesto večere, ešte neznamená, že sa zdravo stravujes.
Ja jem úplne všetko, ale zvládam len relatívne malé porcie a teda podarí sa mi pribrať, len keď sa vyslovene tlačím do surplusu 😅 z veľkej časti je za mojou postavou asi genetika.... skús aspoň na týždeň - dva zapisovanie do kalorických tabuliek, možno budeš prekvapená aký je tvoj skutočný príjem a kde všade sú skryté kalórie a že zdravé sa nie vždy rovná diétne...a keď máš fajn váhu, len to nevyzerá až tak dobre, treba formovať cvičením...
Ak máš po 40, tak v tom majú prsty hormóny a priberieš aj z vody.
Zalezi aj to,kde ti to brucho rastie.Ak rastie okolo pupku a dole,tak je to hormonalne.Vznika to napriklad po vysadeni antikoncepcie a ide ro dole sakra tazko.Ja som antikoncepciu vysadila pred rokom lebo sa snazime o dieťa a presne ta oblast narastla.A pritom sa stravujem a aktivitu mam tak ako doteraz....A odpovede,ze treba vela chodit su totálne hluposti 😂 ja v robote denne nachodim 6-8 km.Celych 8 hodin stojím na nohach a som v pohybe,zohybam sa a zvyham veci.......a podla toho by som mala byt jak prutik 😂
Jem vtedy ked som hladna a naco mam chut, ziadne emocne prezieranie sa,nepocitam kalorie( z toho zenam drbe)
doma si zacvicim 2x tyzdenne, mam 40+ 49kg /161cm
vekom ludia zvycajne priberaju, takze starnes 😉😄