Ahojte, keď sme sa s priateľom spoznali bola som v top forme, priorita dňa bol pohyb, chodila som cvičiť, držala som stravu, počítala kalórie. Za posledný rok/rok a pol som ale nejako stratila motiváciu to takto držať. Športovať stále športujem (trochu pomenej), no v strave si doprajem hocičo. Psychicky sa cítim dobre, užívam si, že som sa odosobnila od sledovania kalórií a viem bez výčitiek zájsť na zákusok alebo s kolegami na obed bez toho, aby som si nosila jedlo v krabičkách. Taktiež nepoznám pocit hladu, vždy keď mám chuť, tak si proste niečo dám. Side effect, samozrejme som čo to pribrala a najma priateľ z toho nie je nadšený. Nedávno pri posedení si ho kamoši doberali, že si ma poriadne vykŕmil, na čo prišiel s tým, že musím schudnúť na váhu, ktorú som mala, keď sme sa spoznali. Ako by ste reagovali na takúto požiadavku?
Priatel by sa mohol uvedomit
otazne je kolko kg mas a aku vysku, stale je to na tebe ci chces so sebou nieco robit, alebo ti tento stav vyhovuje, taktiez ci chces s nim byt, alebo nie
Koľko máš výšku a váhu?
Koľko si pribrala? Keď je to tak viditeľné, že aj jeho kamoši vidia asi nepôjde o pár kíl. Nemusí to myslieť zle len o váhe sa ťažko hovorí.
Takéto požiadavky by som nebrala ani od manžela, nieto od priateľa… možno ak by išlo o zdravotný stav, ale kvôli nejakým hňupom, ktorí sa tvária ako kamoši? O koľko kíl ide? Ak si bola extrémne štíhla, tak možno vidno aj prírastok 5kg, ale väčšinou pár kíl na bežnej postave nevidno ako výrazné pribratie.
On aj jeho kamoši su debili.. A s takym ta podľa mňa pekný život nečaká..
pozri teraz ma tu asi ukamenuju-ale spoznal ta taku aku ta spoznal a ty si kapku dost vykynula.. a uz si neni pritazliva.. kazdy mame iny vkus a mne sa tiez nepaci pevnejsi clovek .. neviem,preco si kazda mysli,ze muz ju bude milovat aj ked sa prestane starat,zacne priberat ,ci zmeni vyzor etc.. proste jemu sa to nepaci a povedal ti to... lepsie ako si najst milenku a odkopnut ta .. ak sa ta to dotklo a nadalej chces viest tento novsi zivotny styl hold to s nim ukonci ..
Tie gate su na riti dost nechutne. Sorry.
Náhodou mne sa tvoja paci. Nie je to nič strašné, ako som čakala. Ty si urob tak, aby tebe do re bolo. Ak cítiš, že je treba schudnúť, chod do toho. Ak je, vyprdni sa nato
@stanulienkat 😳😳😳 coo? Praveze ma pekny gulaty zadok. Za mna ma uplne v norme postavu. Vidiet, ze cvici. Samozrejme, nemusi sa kazdemu pacit. Ale ta tvoja poznamka dost nevkusnejsia, nez jej postava.
Vyzeráš úplne v pohode. Ak ti to vyhovuje, tak by som sa totálne vykašľaľa na kecy priatela. Aj ja milujem cvičiť. Aj teraz som vo fitku, ale milujem jest. Nechcela by som zit zivot, kde si musim vsetko odopierat, len aby som sa pacila niekomu inemu. Miluj svoje telo, dopraj mu spravne ziviny, sportuj. Nic viac okrem zdravia neries.
ak je to tvoja postava, tak je perfektna ako zaklad, uplne dokonala by vedela byt 🙂
@mamaaja82 zadok ma uplne luxusny. V jej pripade by som praveze viac popracovala na hornej casti. Ak by mala urobeny chrbat a pekne gulate ramena, tak je dokonala.
@ukgirls no ale človek po rokoch zmení výzor.. A žena v tehotenstve priberie.. A niekedy veľa...ja som cely život v tom, že ľudia majú byť spolu z lásky a kvôli povahe, nie postave. 🙂 jasne ze kebyže mi manžel priberie 50kg a ničí si zdravie, tak mi to vadí a porozprávam sa s ním o tom, ale autorkin priateľ chce aby ona schudla, aby nebol v partii za debila, čo ma pribratu frajerku...
Ja by som riešila svoju postavu skôr ako môj frajer, však zrkadlo mám a v momente, keď ma začnú tlačiť veci, tak uberám na kalóriách a pridám pohyb.
Čo chceš počuť, ak si so sebou spokojná tak si spokojná a nájdi si frajera, ktorému sa budeš páčiť.
Podľa mňa zadok, boky, stehná máš luxusné…Krásna ženská postava, wau!..Určite by som sa za tebou otočila niekde na ulici🫠…Zadok máš top!..Je vidieť, že cvičíš…
Schudnut mozes, ale ak ty chces. Ak si spokojna a hlavne si sa konecne dostala do pohody a nie si v strese z kazdej kalorie, ktora okolo tebe prebehne tak asi na to ty sama nevidis dovod. "Musis schudnut" lebo kamosi rypli mi pride celkom cez ciaru. Keby to zdovodnil zdravotnym stavom, ano, to by bolo z toho, ze ma o teba starost, ale takto?
A za mna mas top zadok zase. Sto ludi sto chuti. Za mna mas peknu zensku postavu.
S tym partnerom no tazko, ak bol na stihle vyslovene moze mu to prekazat ak si pribrala dost..ludia sa menia casom proste. Niekto to prijme a niekto nie. Asi by som to s nim prediskutovala.
A ti kamosi ah tieto muzske keci trapne, hlavne ze ty si spokojna a fakt super postavicka za mna.
@mamamasama ale vies,kazdemu sa paci nieco ine.Mne osobne sa jej zadok nepaci a ani boky mozno jej priatel to ma rovnako.
Tak urážať ťa nebudem ja by som takto spokojná nebola ale stále lepšie ako byť v strese z každej kalórie. Ty si zo sebou spokojná? To je dôležitejšie ako blbé keci mužov pri pive.
@13uzivatelka11 lenze toto nieje po rokoch ked zostarnu spolu -ale v priebehu ani nie roka a to je kua rozdiel
@stanulienkat práveže v pohode ma zadok v leginach,pekny tvar.
Treba si najst frajera zatazeneho na vacsie zadky. Podla napisaneho ( pocitanie kalorii, drzanie stravy) si mala postavu pred pribratim tvrdo vydretu, nie prirodzene stihlu. A kedze uz nemas motivaciu, jasne ze priberas.
Zadok nie je problém, ale tak ten pas a tuk visiaci na chrbte. Obvod pása by nemal byt nad 80cm a snáď sa nemýlim, tento vyzerá o dosť viac. To je čisto kvôli zdraviu, nad 80cm je tuk aj na orgánoch, nič dobre pre zdravie. Vo vlasnom zaujme by som sa toho tuku v oblasti brucha zbavila. Pôjde zarovno aj z ostatných častí tela a pekná forma presýpacích hodin ti ostane.
@mamaaja82 je mi to jasné. Za ľudí, ktorí cvičia silovo je toto top zadok a polovica dievčat sa snaží vydrepovať minimálne podobný.
Milenialky a boomerky si idu stale svoje 90-tky a myslia si, ze byt vychudnuta je sexy. Trendy sa menia. Teraz je sexy toto.
On má akú postavu? Absolútne ideálnu?