Pri akej váhe ste sa už cítili “chudé” (pri výške cca 164 - 165 cm) ? Momentálne sa snažím schudnúť, mám 48 kg, ale stále sa necítim vo svojom tele dobre, napriek tomu, že takmer denne cvičím.
Citila som sa chuda pri vahe 49 kil. Mam 172 cm a vyzerala som ako anorekticka. Chudla som z kojenia. Ty uz ale urcite nechudni. Tu sa 80 kilove baby tvaria, ze su stihle a ty chces chudnut.🤔
Ja mám výšku ako ty,vážim 59 a cítim sa tak akurát,ešte by som mohla trochu pribrat..keď som mala 54 cítila som sa dosť štíhla- chudá..ty musíš byť riadna vychrtlina,načo chces chudnúť.
?...163cm a 52kg ;)
167cm a 54kil
167/53
chudá som sa cítila keď som mala menej ako 50 kg
To máš v hlave, 48 kg som mala naposledy na základnej škole s o 5cm viac. A teda nevyzerala som dobre. Ak cvičíš máš svaly nemôžeš predsa vyzerať tučná ani keby si sa na hlavu postavila.
Nemas dovod chudnut pri tej vahe a vyske! Kludne cvic, zlepsuj si postavu, spevnuj, naberaj svaly, ale rozhodne sa uz nesnaz chudnut.
A ak sa vyslovene necitis vo svojom tele dobre a vyslovene mas potrebu chudnut aj pri vahe aku pises, mozno by bolo na mieste zvazit navstevu psychologa. A vobec to nemyslim vysmesne ani nic, prave naopak, pisem to s dobrym umyslom.
A aby odpoviem aj na otazku. Meriam 165, a citim sa fajn pri vahe 50-54 kg, sportujem.
mam 165 cm a vahu 58 kg, chudo som sa citila, ked som mala 54 kg, pre mna je vaha 58 kg uplne ideal.
Mam 170cm a stihla citim pod 60kg. Idealne 55-56kg. Teraz mam 52 a pripadam si vychudnuta.
Čože? Mám 165cm, 52kg a snažím sa pribrať. V dospelosti som mala najnižšiu váhu 47kg a cítila som sa príšerne, mala som pocit, že mi kosti hrkocú pri chôdzi a vyzerala som ako vešiak, úplne nežensky. Teraz pri 52kg sa mi konečne zaoblili boky, konečne nevyzerám ako 14 ročný chlapec 🙂
Moja rada je nie chudnúť, pretože naozaj neplatí, že čím menšie číslo na váhe, tým krajšia postava, to fakt nie. Treba nabrať trošku svalstva, pevná riťka je rozhodne príťažlivejšia než kostnatá, to isté platí aj o stehnách, lýtkach, bruchu a ramenách. Napríklad keď naberieš trošku svalstva na zadok a zároveň aj na chrbát a ramená, automaticky sa ti opticky vytvorí úzky pás.
175 cm a 59 kg.
pokial som mala pri tvojej vyske pod 50, resp 48 tak to uz riesili, ci mi nie je zle a ci jednávam a ze nevyzerám dobre... tak optimálne okolo 52-54 kg.
Chudá som sa cítila pri 50
48 bola moja idealna vaha, nebola som vychudnuta a mala som cici aj rici tak akurat pri vyske 162cm. Teraz mam 57 a uz to nie je bohvieco 🙈
Chuda sa citim ked mam 60-62 kil. Mam 178 cm.
Ahoj mám 164 CM, 44r 3 deti a vážim 62kg. 47kg som mala keď som sa vydávala a mala som komplexy z chudosti. Ja som chcela pribrať a nijak sa nedalo. Až teraz po 40tke a tretom dieťati. Konečne vyzerám ako človek🙂 aj keď mám bruško, celulitídy ale cítim sa skvelo🙂 Nerieš postavu, vizáž, musíš sa ľúbiť taká aká si, nezáleží na tom čo si kto myslí. Ak má niekto blbé komenty, nemá problém s tebou, ale len a len so sebou. Nastav sa prosím tak, že postava nieje centrom tvojho života, najdôležitejšie je čo z človeka vyžaruje, nie akú má postavu a čo má oblecene...Prajem veľa pohody🙂
Ja mám 164 cm a keď som po pôrode schudla na 50 kg, ľudia v mojom okolí na mňa zhrozene pozerali, či nie som chorá.. Že čo mi je, že mám ísť na vyšetrenie a podobne. Ja mám od mlada hrozne tenké nohy a stehná a výrazné lícne kosti. A to schudnutie mi to iba zvýraznilo. Pre mňa je ideál 53 kg pri výške 164cm.
Podľa mňa pri tej výške a váhe by si sa mala cítiť dostatočne štíhlo. Mám rovnakú výšku a momentálne 63kg, a často si v obchodoch kupujem veľkosť S, niekedy XS podľa strihu. Tak neviem si predstaviť čo by som si kupovala a ako by to na mne viselo keby mám o 15 kg menej
Preco chces chudnut? Mala si uz menej pri tej vyske a citila si sa zdravo? Ja som sa citila chudo pri 48kg a 160cm, ale nie je to uplne moja idealna vaha. Schudla som po rozchode, nic som vlastne nerobila 🙂 ideal je u mna takych 50-51kg s cvicenim, teraz mam po porode 53kg bez cvicenia, tak je tam este co rorbit.
Ach jaj, keď sa pri tejto váhe necítiš chudá, smer psychoterapia. Toto je o hlave a sebeláske, a nie o “pocite štíhlosti”. 50kg je hranica pre dospelú ženu pre akúkoľvek výšku. Všetko pod je nezdravé.
Ved daj fotku a uvidime, ci si stihla, alebo priam vychudnuta. Lebo pri 48kg tucna sotva mozes byt.
@ropucha6 nikdy som viac ako 50kg nemala, najmenej som vážila 35kg (pred 2 rokmi kvôli zdravotným problémom), bola som chudá, možno až príliš, ale cítila som sa výzorovo lepšie ako teraz.
@dskjhfdlkdjhl foto tu pridávať nechcem, ale miery mám 65/57/72, stehná 45 cm, lýtka 31 cm.
Ok a kolko mas rokov? Predpokladam, ze si mlada do 25 rokov a bez porodov. Nemas ziadnu poruchu prijmu potravy?
prepac ale toto je na odbornika, lebo citit sa chudo a dobre, ked mam 35 kg pri vyske 165 cm a aj to navyse vtedy, ked som mala zdravotny problem, podla mna vobec nie je v poriadku - lebo to je daleko podvaha a to nemusim vediet ani ziadne dalsie hodnoty ako pomer svalov/tuku
Mne tie miery pripadaju nejake divne a cakala by som ine pri takej hmotnosti, ale to je jedno. Ak si dospela a mala si 35 kg a pacila si sa sama sebe, tak treba vyhladat psychologa.
@ropucha6 mám 24, ppp nemám diagnostikovanú i keď mnohým jedlám sa vyhýbam
Ja pri tvojej výške som veru asi hroch 🤣 mám 62kg. Chcem schudnúť tak na 58 vtedy je to ideal. Ale nejako strasns sa necítim. 47kg som mala naposledy ako 16r. A to som bola kosť a koža a u mňa ešte cici 🤣
Neblbni a netrap svoje telo, si chuda.
Ja mam 168 a citim sa " chuda" ked mam 52, momentalne 54, ale racionalne viem ze aj v sucasnosti som polahky pri dolnej hranici normy