Zeny co robit ako nabrat motivaciu spat?
Par dni som vynechala cvicenie, take blbe obdobie tu ma bolela hlava tu som bola unavena tu ma pichal vajecnik ze som chodit nemohla lebo ovulacia
A necvicim, rano zima tma nechce sa mi vstavat
Poobede mi treba robit ine veci
Ano chudnem stale kedze stravu v ramci KT dodrziavam
@ina2405 schudla som uz 20kg a chudnem dalej ide to bez cvicenia kedze mam nastavene teraz KT na 1 trenng tyzdenne za tie 2 tyzdne necvicenia som schudla 1.3kg
Nepotrebujem sa fotit v nohavickach
@ina2405 aj ja sa zmestim do vsetkeho co mam v skrini
Možno dobrým krokom by bolo určiť si presný čas napr. 8:00, kedy budeš cvičiť. Na začiatok len 5-7 minút a postupne si časom pridávať. Chápem, že človeku sa nechce vždy, ale niekedy hlavne zo začiatku je menej cesta. Časom cvičíš 25-30 minút aspoň u mňa je to tak, a to s motiváciou mám obrovské problémy aj cez diagnózu, ale cvičím už roky 25-30 minút...
Pýtala si sa na motiváciu, keď nepotrebuješ, tak nepotrebuješ.
1 trening tyzdenne? No to sa ani nemusis obtazovat. Si dospela snad takze by si sa mala byt schopna sa sama hecnut a nie ja vyhovarat sa na vajecnik a ovulaciu
Chudnutím stravou a necvičením strácaš svalovú hmotu. Budeš "skinny fat".
@kim2028 cvicila som denne 60min niekolko mesiacov
@really8 prepac vyhovorky to neboli, trpim tazkymi migrenami a musela som vziat extremne silny liek po ktorom sa mi velmi toci hlava a som slaba, ani nechodim kedze sa tak tocim ze kedykolvek mozem padnut
Pre bolesti z ovulacie som skoncila na infuziach kedze mam za sebou niekolko operacii a mam vela zrastov, nevies o mojej zdravotnom stave nic tak to nekomentuj
@ina2405 nepoznamtento vyraz
Chuda ako chuda
Nutricne mam stravu vyvazenu hlavne bielkoviyn
@really8 no necvicim uz 2 tyzdne len som znizila kalorie takmer na bazal aby som nepriberala
Cvicim rano bud o 5;00hod neskor nemozem kedze mam male dieta , cez den nemozem, mam aj domacnost predsa a dieta, vecer odpadavam od unavy s dietatom
Vdaka za komentare
Dobre
@ina2405 dostudovala som si
Chudnem nechcem priberat svaly , na rysovanie a spevnenie sa chystam az koncom buduceho roka
Kedze z kopu tuku tazko daco vyrysujes
No tak načo táto diskusia. Ty žiješ vo svojom tele, nik druhý. Rob tak, ako tebe vyhovuje.
Len k tým argumentom o rodine, to sú výhovorky. Ženy majú deti a cvičia (ja mám štyri deti), aj celú domácnosť a cvičia. Kto chce, hľadá spôsob. Kto nechce, výhovorky.
A evidentne vôbec nechápeš, ako funguje metabolizmus. Bez svalov tuk nespáliš.
Ma dve deti do dvoch rokov a tiez mam domacnost, chapem ze vecer sa ti neda, ale pri jedno cez den uplne v pohode. Aspon kazdy druhy den 40 minut musis stihat.
Spomen si prečo si začala cvičiť a nepretazuj sa, denne 60 min je vela. Daj si obden 30-40min....motivácia je dobra na začiatok potom ju musí vystriedať disciplína. Musíš hľadať spôsob ako to pôjde nie dôvod prečo to nejde. Tiež som si kedysi myslela že to nejde lebo dieťa ,lebo domácnosť ale potom som prišla na to že to ide je to len otázkou priorít. A ide hlavne o to aby si nechudla primárne zo svalov napriek bielkovinam v strave ale aby si popri chudnutí zachovala čo najväčšie množstvo svalov čo už máš.predsa len 60kg kde je dosť svalov vyzerá inak ako 60kg kde je minimum svalstva tzv skinny fat ako písala kocka nado mnou. Neboj sa domácim cvičením toľko svalstva nenaberies plus teda žena nebude nikdy vyzerať ako chlap kulturista pokiaľ nebude na určitých zakázaných látkach. Ide aj o zdravotný benefit
Zdravie? Cvičenie ma omnoho viac benegitov ako chudnutie a pekná postava.
Som v tejto istej faze. Znovunakopnutie. Cvicila som denne, schudla 10kg, udrzujem sa, ale prestala som cvicit. Rozdiel obrovsky. Vaha rovnaka ale ked porovnam fotky ked som cvicila a teraz, som ako hnadrova babika. Ja cvicim s fitshaker a nakolko u mna nema vyznam zacat teraz pred vianocami, zacinam novorocnu vyzvu od 7.1.
@really8 mne sa bud skoro rano ked vsetci spia
Poobedny spanok hodinovy musim vyuzit na domacnost bohuzial nemozeme zit v spine a bordeli a hladni len preto ze matka si musi zacvicit
A keď je dieťa hore, tak sa s ním celú dobu hráš a nič iné nespravíš? Lebo napr.mne spí dieťa len pri mne na posteli, to by sme podľa teba boli už mŕtvi od hladu a špina po kolená. Jednoducho varím a upratujem popri deťoch. Najmenšie má 7 mesiacov. Keď idem cvičiť, pozerá na mňa zo stoličky, neskôr bude v ohrádke. So mnou cvičili aj deti, keď trošku podrástli.
Ale prosim ta, čo si jedina na zemeguli s jednym dietatom? Toto su take smiesne vyhovorky. Poobede ma hodinovy spanok takze ma kolko? 2r? No kto chce hlada sposoby, ty si ten druhy pripad
@really8 doteraz som tak cvicila co pindas
Bohuzial sa musim venovat aj domacnosti nielen dietatu
Predstav si ze musim uvarit a upratat a nie nebudem zmyvat podlahy ked tu lieta dieta
Ty dokonalost sama
A ano zmyvam podlahu denne!!
@really8 ked nevies poradit odpal na mars
Ked sa teda bavime takto tak ste pekne cunata ked musis denne zmyvat. Nastastie my ostatne sa domacnosti venovat nemusime. Mame sluzky a otrokov a kucharky a opatrovatelky a upratovacky. Ty neschopnost sama
Ono to už po čase nemá byť ani motivácia, ale nejaká disciplína. Cvičím tak 6 rokov, bez nútených páuz a zranení. 🙂 Ono všetko ostatné sú len výhovorky.
Odfoť sa v nohavičkách, akú inú motiváciu potrebuješ. A ak si so sebou spokojná a nemáš zdravotné dôvody, tak sa nesiľ. Koľko cez deň cvičíš? Lebo ja tak 15 min.max (intenzívne silové cvičenia) a úplne mi to stačí, postava je dobrá. Ak cvičíš príliš dlho, tak možno preto sa ti nechce.
Ja sa napr.vždy teším, keď sa zmestím do všetkého, čo v skrini mám.