Ahojte chcem sa spýtať na prerušovaný pôst máte s tým skúsenosti? ďakujem
Ja tak fungujem dlhodobo, čo ta zaujíma?
@smoulingirl je to lepšie držať ten pôst keď chcem znížiť hmotnosť??
@wewuliatko174 to znamená že keď sa ráno zobudím musím vydržať do 10:00ano potom sa môžem najesť normálne že raňajky a dajme tomu každé 3 hodiny jesť?
@wewuliatko174 a do 18:00 sa naveceriem a potom zase do kola áno?
@veronika01992 ono je to proste aj na tebe ako si určiš 8 hodin možeš v podstate jest čo chceš,a ostatne držiš post,ale tak snažila somsa jest tak pravidelne dve hodinky,podarilo sa mi schudnut 4 kila kt.som nabrala a dalej som nepokračovala lebo som otehotnela,ale mne sa to docela pačilo ked som si zvykla rano vydržat dalo sa to a vela vody plus ovocie zelenina je urcite fajn,ked sa da aj pohyb.ano tak dokola o 18.00 posledne jedlo a potom do rana vydržat do 10,
@veronika01992 mne to vyhovovalo ten čas od 10 do 18 ty si možes zvolit inych cas na 8 hodin ked mozes jest
@wewuliatko174 mne by teiz vyhovovalo tento čas a môžem o tej 10tej si dať raňajky?
@veronika01992 ano ranajky prve jedlo
@veronika01992 nie, nie je jedno, co jes behom okna. Stala a stale ide o kaloricky deficit. Ci jes cely den, ci jes len urcitu dobu. Ak prijimas viacej kcal, ako zo seba vydas, tak neschudnes.
Ja mam 6/18. Jem od 8:00 do 16:00
@tayla hej 🙂
@veronika01992 presne ako hovorí
@veronikaszabova - ak počas toho okna, kedy môžeš jesť, poješ piate cez deviate a nebudeš v kalorickom deficite (teda vyšší výdaj, než príjem), chudnúť nebudeš, darmo budeš jesť len počas 8 hodín z dňa...takže je najmä dôležité, čoho a koľko zješ, nie kedy to zješ.
@livuska124 ja práve že nie päte cez deviate normálne raňajky o tej 10:00 som mala praženicu 2 Slatinské chlebíky uhorku obed som mala o 12:30 kuskus a kuracie mäso šalát o 15:00 som mala tuniaka v konzerve a proteínový tyčinku
@veronika01992 ja som skušala ,najviac mi vyhovoval čas od 10 do 18.00 jest,sila zvyku sa naučit rano tak fungovať ale dalo ,a vela vody pit..