Prerušovaný pôst - 6/18

5. júl 2022

Ahojte, poculi ste uz o tejto forme stravovania? Ze mozte jest za jeden den iba 8 hodin, v osttanych iba pit.

Mate s tymto skusenosti? Naozaj je brutal na schudnutie?

Dakujem

7trisha7
5. júl 2022

Ano ja skusala, od 12 do 20 som jedla a inak nie. Mala som 50kg a za dva tyzdne 48 😁🤔🤷🏻‍♀️

hilda08
5. júl 2022

Moj muž tak funguje, chudne, citi sa dobre, vyhovuje mu to…ja som to nedokázala ja ako otvorim oci musim jest 😁

Este ma napadlo aj kamoska s tym zacala za mesiac schudla 4kg bez akejkoľvek inej zmeny (nezvýšila vydaj ani nic)

ckocka
5. júl 2022

Pointa nie je v tom ako dlho budeš jesť ale kolko toho za ten čas zješ.

zmrzlinka2021
5. júl 2022

Aj pri tom sa musis stravovat zdravo a prijat menej kalorii ako vydas za nejaky cas. To nie je "metoda chudnutia", je to len sposob, ako nechat 16 hodin telo zresetovat bez jedla, precistit a su ludia, ktorym to velmi vyhovuje.

U mna nie - potrebujem ranajky a zaroven neviem si ani predstavit zaspavat hladna.

mirka414
5. júl 2022

Ja už druhý rok sa snažím niečo zhodiť najprv to boli kalorické tabuľky a teraz už rok dom začala fasting 16/8 a pomaličky to ide dolu ,ale musela som pridať aj fitnes .odporucam trošku to trva kým si telo zvykne ,ale potom to už ide celkom fajn .ja začínam deň tak nejak o 10:00 do 18:00 ale snažím sa už o 17:00 nejesť a pijem len a len cistu vodu alebo s citrónom a jednu kávu denne

rawmamka
5. júl 2022

Nie je to brutál na schudnutie, kilá pôjdu pomaličky dole, ale pomôže ti to na uzdravenie tráviaceho systému, črevá, žalúdok, pečeň, pankreas si budú mať čas oddýchnuť. Ak chceš schudnúť, tak si stiahni kalorické tabuľky, jedz racionálne potraviny a pridaj pohyb (kardio, silové cvičenia,...), prerušovaný pôst to zefektívni. Držím palce.

summer23456
5. júl 2022

.

kotvickaa
8. júl 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

asi ta sklamem, ale nie je to brutal na schudnutie. Kazde chudnutie funguje na vytvoreni kalorickeho deficitu. Pri fastingu ho vytvoris tak, ze za 8 hodin toho väcsinou nestihnes zjest tolko ako napr. za beznych 12 hodin. Ak ale budes jest viac kalorii ako spalis a stale budes v kalorickom nadbytku, budes priberat ci budes drzat post alebo nie. Stale plati to iste, tvoj vydaj musi byt väcsi ako prijem ;) Ak pri prerusovanom poste schudnes a potom budes jest rovnako ako pred nim, kila su zase naspät. Za mna je najlepsie na chudnutie jest co mas rada v miernom kalorickom deficite a tak si dokazes vahu aj dlhodobo udrzat. Mam to vyskusane na sebe a mnohych mojich klientkach ;)