ake mate skusenosti z prerusovanym postom 16/8 schudli ste?
Schudla,ale teda stym pravidlom po 17tej nejest
V konecnom dosledku je to aj tak o 3n3rgetickej bilancii, tj menej zjest a viac sa hybat. Mam na sebe odskusane, ze ked clovek je 2x alebo 3x denne, tak si na jednu porcou moze dopriat viac a to na co ma chut. Netreba to vsak poňať tak, ze za tych 8 hodin mozem jest nonstop. Je fajn si stiahnut kaloricke tabulky a vsetko hadzat do nich, aby ste ziskali predstavu v akych makrach sa pohybuje vas prijem. Interval treba nastavit podla toho ako vstavate. Ja som den zacinala kavou s mliekom bez cukru, potom zeleny caj, alebo voda s citronom a prve jedlo som mala obed cca o 11tej kde som sa normalne najedla (chapaj klasicke menu v restike) a nasledne som jedla o 15-16 taktiez to, na co som mala chut, ale to bolo moje posledne jedlo kedze chodim spat ojolo 19tej🙈. Vsetko treba prisposobit aj svojmu rezimu. Je somarina jest poslednykrat o 17tej, ked idete spat okolo 23tej. Ak chodite napr vecer cvicit, tak urcite sa najest aj po treningu. Ako niesom odbornik v tejto oblasti, len mam vseobecny rozhlad.
To by som chcela aj ja skúsiť, len je to pre mňa veľmi náročne tak dlho nejesť, keďže syn má necelé dva roky a vstáva okolo pol piatej ráno a ide spať o siedmej, ja zalahnem najskôr o deviatej
@babydesire ahoj po kolkich mesiacov kolko kila si schudla?
@luciannka83 tak isto jem aj ja a koncim o 17 tej jest pijem uz len cistu vodu lenze potom o 18 tej cvicim a chodim spat o 23 tej uplne z prazdnym zaludkom
Je tu aj skupina- dozvieš sa tam viac. Pokojne sa pridaj. https://www.modrykonik.sk/group/7797/
@39zlatusik Ja tak v podstate fungujem. Pokiaľ som si o tom dávnejšie neprečítala, ani som nevedela, že to je nejaký prerušovaný pôst 🙈
ja som vyskúšala..... váha ide pekne dole.....odporúčam
@39zlatusik ja som schudla za týždeň 1kg...ideálne chudnutie aby jojo efekt nevznikol... Len ja chudnúť nepotrebujem mám 53 kg aj s topánkami...😉
@deti95060810 tak to mas dobre👍🏻
Ja som na low carb strave, a zvykla som to seknut aj 16/8 pôstom. Za rok mam dole 25 kg.. Ale ja ten prerušovaný post som velmi tazko dodržiavala, kvoli práci hlavne, bola som haldná nedokazala som sa sustrediť. Skus si este vygooglit OMAD
@39zlatusik po cvicene sa treba najest, aby sval zregeneroval a rastol. Kludne po cviceni normalne jedlo so sacharidmi.
@39zlatusik ahoj,,,no v podstate ma pravdu aj @luciannka83 otom ze tato dieta neznamena ze sa moze clovek 8hodin napchavat kadecim,,kazda dieta musi byt spojena s pohybom (neznasam sport,no ak mam upratovaci den a dodrzim tuto dietu s obmedzenim mnozstvom nizkokalorickeho jedla mam rano o pol kila menej nez predosle rano), a tiez treba davat pozor nato co a kolko clovek zje,,je pravda,ze ked clovek vstava rano o siestej do prace,posledne jedlo by mal mat o 15tej..ja som zvycajne vstavala na materskej okolo deviatej,takze ked som si dala okolo piatej veceru a uz nic a sla spat neskoro vnoci,dieta mala efekt,,cize 8hodin ti zacne plynut odkedy sa zobudis (zdrave stravovanie pocita s ranajkami)..ak neranajkujes a prve jedlo mas neskor aj tak sa rata cas kedy si vstala,,aspon umna to takto bolo...da sa ak si na seba prisna,takto schudnut kilo az kilo a pol za tyzden
@babydesire ano presne tak suhlasim stebou👍🏻
Pripájam sa aj mňa by to zaujímalo