Ahojte je tu niekto kto dodržiava tento štýl stravovania? Niekto kto nazyva prerušovaná hladovka a niekto prerušovaný pôst.
Ja som skúšala v lete, no kvôli dovolenke som to porušila a teraz som začala zase.
Nastavila som si to na 8h jedla a 16h hladu s tým že prvé jedlo cez deň mám o 12.00 a posledné o 20.00
Ak ste tu nejaké čo to držíte tak ako to máte nastavené vy? 😊🙂
mám cca tak ako ty. Ale nedodržiavam to na 100%. Prestala som raňajkovať a jem až v robote obed 12:00 - 13:00. Potom si dám okolo 15:00 kafe a niečo a večer večeru + niečo sladké - to ani nepotrebujem, lebo večeru mám veľkú ale mám to psychické - potrebuje sa večer "dožrať" :o) Nemám to ako diétu, nepotrebujem chudnúť, aj keď dáke 1-2kg by ma potešilo. Stane sa mi, že aj o 21:00 si ešte keksík/čokoládku doprajem. Zdá sa mi, že takto zjem objemovo menej ako predtým, ale sladkosti rozhodne viac :o( Snažím sa ich nekupovať ale nie vždy sa zdržím ...
Prosím a načo je toto dobre?
Ja som byvala hrozne nafuknuta plus trošku zhodit s brucha ale malinko..
A na to nafuknutie mi to celkom pomaha ...cvičit sa neviem donutit iba par krat si dam chvilku na takom slapacom rotopede
@merlinja ja zase niekedy nedodržím to že hned po 18h sa najem ale ešte to pretiahnem .. zatial tento tyždeň som vydržala nemaškrtiť po tej 20tej
Uvidim ako bude buduci 😀
@nika_val Ja som zacinala 16/8, 18/6, 20/4, 23/1
@chadkroeger 23/1 😱 a to si ako dlho vydržala takto sa stravovat?
od 10 do 18 h.
ja to vlastne ani nepotrebujem, ale v tomto čase sa stravujem a vlastne je to prerušovaná diéta...
@deti95060810 jasne niekto to tak ma nastavene prirodzene 🙂
Ja som bola taka že som hrozne rada maškrtila po večeroch takže ja si potrebujem určiť jasne hranice
@nika_val no a? Ľudksé telo toho dokáže veľmi veľa, len mi ľudia ho podceňujeme a si myslíme, že už 1 den ked sme bez jedla tak umrieme 😂
a stravovala som sa tak 1 mesiac. Potom som sa vrátila na 18/6
@chadkroeger ja som včera tiež začala 16/8 ( 16h nejem a 8h jem) nastavila som sa od 5:30 - 13:30, len neviem či môžem po tých 8hodinach aspoň piť, napr.neslafeny čaj, prip.este kávu, poradia?
@lubka084 tam kde som si ja citala o tomto type stravovania tak tam pisali že nesladena kava sa môže 🙂
A ja som dnes rano o 8 dala orieškove late s mliekom 🙈 nevadiii 😀 zajtra dodržíme
Ja to takto extra nehrotim, dnes som bola od rana na ceste a to si neviem ja predstavit bez latečka a inak kavu nepijem
@lubka084 môžeš, ale kávu samozrejme bez mlieka
@nika_val ahoj, ja prvý týždeň akurat som na prerušovanej diéte
Mám to nastavené prvé jedlo o 9:00 a posledné o 17tej