Caute zeny, ma niekto skusenost a vie ako funguje? Mam znamu, co je stihla ako prutik a nepride mi ze si nejak odopiera stravu a hovori ze to kvoli tej prerusovanej hladovke. Mate niekto skusenost? Diky moc.
Mne to nefunguje, pretože ja za šesť hodín zjem kludne rovnaké množstvo ako za desať hodín. V podstate celý život neraňajkujem, obedujem okolo 13 - 14hod a večeriam o 20. Týmto systémom možem pribrať, držať váhu alebo chudnúť v závislosti od toho kolko a čoho jem.
U mňa tiež funguje len na obed niečo ľahké napríklad jogurt a hlavne jedlo mám až večer cca 20:30 to sa môžem aj napraskat.....ak som jedla ako sa hovorí 5 krát denne v,dy som pribrala...
ono to krasne funguje ALE nefunguje to ludom, ktori za 8 hodin stihnu zjest to co iny za 16 hodin, tento typ stravovania totiz pocita s tym, ze realne vynechas minimalne jedno jedlo (ranajky alebo veceru) a tym si znizis kaloricky prijem a zaroven telo ma viac casu na spalovanie, ked je tam 16 hodinove okno ;) ludia si naivne myslia, ze ked sa za tych 8 hodin nafutruju pizzou, hamburgerom, chipsami a cokoladou, zaleju to litrami sladkej vody, budu chudnut - no nebudu, stale totiz plati rovnica prijem/vydaj
Baby, nemávali ste bolesti žalúdku ? Toto je pre mna kríž, keď nejem dlhšie, strašne má boli žalúdok. Ak ste to tak mali, ako ste to riešili?
Ja tak fungujem už dlhšiu dobu. 8/16. Raňajky mam o 9, posledné jedlo pred 17. Vyhovuje mi to. Nemám na večer zaťažený žalúdok a dám si kľudne aj sladkosť občas. Váha mi šla dole a teraz si ju udržujem.
aj moja mama takto schudla... ale vidiet rozdiel bolo az po par mesiacoch.. tusim jeden den v tyzdni nejedla
u mna to ozaj fungovalo, ked som to dodrziavala, jedla som v podstate vsetko len v ramci 8 hodinoveho okna a potom tych 16 hodin som iba pila, schudla som skoro 10 kil za pol ci 3/4 roka