Som doma nepracujem, manzel je v praci do vecera a ja od rana sa len prezieram, nulova aktivita, zatial sa to neodzrkadlilo na mojej vahe, sem tam mam zapchu. Chcem prestat s tym obzeratvom , ale to je jedine co vo mne vyvolava pocit uspokojenia hned po cigaretach
Suhlasim, v praci by si na blbosti nemala cas... neustaly prisun kalorii nie je dobry, medzi jednotlivymi chodmi by mali byt aspon tie 2-3 hodiny, aby aj stihlo vytravit a zaludok si oddychnut...
A koľko to už trvá? Jes sladké? Ci varené si naberies aj za troch? Si doma na pn? Len tak? Staráš sa este o niekoho?
Figu ti pomôže ked ti tu napiseme ze chod von,konicek si najdi,psa si vezmite z útulku,zamestnaj sa hic na pol uzazku v Kauflande...
zacni z nudy robit drepy, kliky..tancovat po byte
Prečo nechodíš do prace?
Ahoj, ja som na rizikovom a tiež nič nerobím len ležím cikam, a jem 😄😄😄
Zase tu niekto chce vyprovokovať búrlivú debatu a dámy sa budú predháňať, ktorá ju dá viac dole 😂
a prečo sa vlastne niečomu nevenuješ? práca z domu, jazykový kurz, samovzdelávanie, dobrovoľníctvo, ručné práce atď... možností je neúrekom.. inak ja si ani neviem predstaviť byť nonstop doma.. stačí mi jeden víkend bez programu (rozumej byť len zavretá doma) a cítim sa hrozne, v pondelok potrebujem nevyhnutne niečo robiť alebo ísť medzi ľudí
Baby ja som od októbra v robote po 4 rokoch,veľmi som sa tešila a kurňa už druhý krát doma kvôli korone a už raz týždeň doma kvôli predĺženým vianočným prázdninám,táto druhá karantena má nenormálne ubíja a to som doma len piaty deň. A tiež zajedam ale nervy z toho že zas doma s deťmi...
Zeny klud nechcela som tu taky rozruch .. mal to byt vykrik do tmy 😀 som na pn nemozem sa fyzicky zatazovat som po operacii nie som dobrovolne doma a neprejedam sa len tak som nervozna z toho ze nemozem financne pomoct atd atd ved kazda to pozna rodinne problemy atd ..
@cocolino234 nerob tragediu prosim ta
@mariejenka varene jem ja sladke vobec nejem … no skusala som chodit vonku a kolko krat som sla utratila som peniazky za blbosti co som pozerala po obchodoch , fyzicky sa namahat nemozem som na pn
@viestta nejdem cosi robota mi smrdi 😂😂 ale nie srandujem som na pn som po operacii.. skus nesudit cloveka hned ako sa dozvies ze nepracuje nikdy nevies co je za tym 😊
To sa da pochopiť,ze ked si pn,a nemôžeš záťaž, ked ides na vychádzku,nejdi do obchodu, max potraviny. Chce to pevnú vôľu si nenalozit, ja zas to sladké musím mat, ku káve vždy niečo 😔
@mariejenka sladke ukludnuje aj moja seatra ku kavicke si da rada sladke 🙂
Ahoj, umožňuje ti tvoj zdravotný problém aspoň cvičiť? Prípadne skús sa zamestnať doma nejako napr. nájdi si aj doma nejakú robotku na zabitie času a tak. Jednoducho, aby si nemyslela len na jedlo... Ja som invalidný dôchodca a pomáha mi to dosť, aby som sa neobžieral....
Pi veľmi veľa čistej vody. Ta ti zaplní žalúdok a na jedlo už chuť mať nebudeš. Vždy keď budeš mať chuť na niečo daj si veľký pohár vody.
@lesana25 tak to aby som si isla urobit pukance alebo caj .. aspon liter caju 😂😂😂
@diusqa761 dakujem
A čo ješ ? Blbosti? Ja som toto zvykla po večeroch pri filme. Ale potom keď som sa videla v zrkadle ma drblo. Okamžite som všetky snacky, pochutiny vyhadzala a nekupujem to už 😀 občas keď kúpim pre dcéru alebo len tak, no neovladnem sa nemám pevnú vôľu. Takze mne pomáha len nič doma nemať.. sem tam si kúpim aspoň sušené ovocie alebo tie bio keksy z dmky 😀
nagoogli si co ti este vytvori serotonin, ktory sa ti zjavne tvori v malom mnozstve preto sa upokojujes jedlom, na ktorom moze vzniknut aj zavislost