Ahojte. Dnes som zjedla toto:
3 banány
2 jablká
350g tvarohu
300g kuracieho mäsa (v 2 porciách)
120g ryže (v 2 porciách)
4 kukuričné chlebíky s kúskom syra
kocku 90% čokolády a 10g orechov
Fyzická aktivita žiadna - učím sa na štátnice, nestíham cvičiť. Váha potravín uvedená v surovom stave. A ja som stále hladná! Veď ale toho jedla je dosť… Je to psychika? :( Vďaka za odpovede.
Otázka je či si naozaj hladná alebo len nevieš čo so sebou... ja som počas učenia na štátnic varila a vyjedala, lebo to pre mňa bolo ospravedlnením sa chvíľu neučiť 😂 a jasné, môže to byť aj stres....ja by som si skúsila zacvičiť alebo sa prejsť, vyvetrať, zmeniť myšlienky - budeš mať inú aktivitu ako učenie/jedenie a tiež odbúraš stres, polhodinka sa vždy dá nájsť v rámci pauzy 🙂 a ak si naozaj naozaj hladná, tak sa najedz..
Ja by som z toho diétneho jedla bola tiež hladná. Daj si normálnu večeru, aký problém?
Objednala by som si pizzu 🍕
každý kto hladuje je hladný, normálne sa najedz, pridaj viac ryže, alebo kúsok chleba na večeru
@stellarstar 😳🤕 mňam. Aj krabicu by som zjedla.
Zrovna ryžové chlebíčky majú vysoký GI, takže po zjedení rýchlo pocítiš hlad.
@stellarstar kam to máme prísť? 😁 Hodí sa mi k vínu
@januska12323 to sme mali včera 🤣 na večeru som už bola taká hladná na pizzu že som musela objednať 🙈
@januska12323 fasa. Ja nemám ani víno a ani tu pizzu nemôžem. Čistá podpasovka 🥴 idem si predstaviť pizzu. Kto vie, či mi to pomôže 🤣
Najedz sa poriadne, nie jablka a banany
Z tohto by som bola hladna aj ja...
To urcite nie je dost. Aj na ucenie sa potrebujes energiu.
A daj si čokoládu. Aj keď necvičíš, učíš sa a mozog pracuje!
Aj učením sa spaľuje. Jedz viac. Oriešky, zeleninový šalát, ... Ja som rada chrumala mrkvy pri učení a jedla tony ryže s ovo a zele. 🙂
A koľko vody si vypila? Ja som hladná, keď nepijem 😊
Za mna teda jes hrozne malo . Jablka a banany??? No to by som vyhladla do pol hodiny po takom jedle a o kukuricnych chlebikoch ani nehovorim.
Chybaju Ti sacharidy, aby Ťa zasytili.
Vies co som dnes zjedla ja?
Ranajky : 2ks kaiserka s maslom, jedna kava s mliekom
Desiata: banan a jedny bebe keksy
Obed: karfiolova kremova polievka
Zemiakove gnocchi so susenymi paradajkami, spenatom a mozarellou
Poobede: 4 ks marhulovej bublaniny
Vecera: brokolicove rizoto s cerstvymi paradajkami.
A tiez nemam v poslednej dobe vela fyzickej aktivity, kancelarsku pracu mam. A nie som ziadny tucko
Takze treba jest sytejsie a viac. Daj si normalne ranajky, nie ovocie preboha.. to nezasyti.
Hľadajte jedla s nízkym glykemický indexom https://www.restartnisa.sk/glykemicky-index-pot...
Práca mozgu spaľuje dosť kcal .
Pridajte varenú a čerstvú zeleninu, človek by mal jesť 300-500g zeleniny denne. Ovocia 100g lebo obsahuje fruktozu.
Odporucam ísť za dietologom aby vám podľa krvy určil koľko % živín potrebuje mať vás tanier. Každí to mame inak.
Tak priznám sa, že aj ja by som bola hladná ...
Stres zo štatnic k tomu...umieram od hladu😂
Ale nie, vážne. Stres robí určite svoje, ale to treba trošku kompenzovať trebárs prechádzkou...aj mozog musí oddychovať...podľa mňa aj po výživovej stránke je tá strava chudobná...a keďže Ťa čakajú skúšky, ja by som sa veľmi netrapila, že som hladná. Najedla by som sa...vždy si vieš vybrať zdravšiu a sýti variantu...
Ak chceš, môžeme sa na to pozrieť bližšie, kľudne aj po skúškach...keď sa Ti upokojí psychika...ale ak chceš, kľudne mi napíš hneď, čo piješ, kedy čo ješ...
Určite pridruzeny stres robí svoje. Ja keď som sa učila na štátnice, zjedla by som aj dvere z chladničky. Pomohli kapsule. Zahnali chuť do jedla, rozprúdili metabolizmus a ešte odplavili nežiaduce látky z tela, takže som nakoniec s nimi aj schudla.
toto je podľa mňa extrémne malý príjem kalórií, ale ak ti to podľa teba stačí a nechceš mať pocit hladu tak odporúčam vyskúšať tabletky hlad od naturalprotein, sú prírodné a potláčajú chuť do jedla
mne to pride malo jedla, ja by som pridala aspon nejaky napoj, idealne proteinovy
tak si daj ešte jeden chod , kde je problém...