Baby prečo mi každý deň kolíše váha? Teraz som sa vážila a mam plus 2 kg viac ako včera večer. Normálne som uz zúfalá, schudla som cez 30kg a stále mma strach aby som nepribrala, tak sa vážim často. Len teraz mam pocit ze nechudnem a bojím sa aby som nepribrala. Skoro ma šľak trafil keď som sa teraz postavila na váhu, uz som zúfalá
No tak tuk to určite nie je, to sa nemusíš báť. Zadržaná voda, časť cyklu, to čo si už dnes jedla - všetko spolu súvisí.
A to koľko kcal prijíma niekto iný ti je úplne na nič
Lebo hormonálne zmeny,lebo niekedy zadržiavaš viac vody,niekedy máš menzes,niekedy sa poriadne nevyprázdniš,niekedy zješ viac,inokedy menej… Je veľa dôvodov,ale dve kilá za deň určite nepriberieš,neboj sa 🙂
Voda v tele, odpad v črevách, atď. Dve kilá hore dole je úplne prirodzený jav. Prestaň sa stresovať, prestaň sa vážiť každý deň. Schudla si 30 kíl, to je parádny výsledok. Máš za tešiť a nie robiť si stresy. Mám 170cm, 66kg, cvičím vo fitku 3x týždenne, plus cvičím jogu, vek 40+. Kalórií prijímam denne cca okolo 1400. Ale keď mám chuť, dám si zmrzlinu či veterník alebo aj mekáč. Ale ak ešte stále chudneš, môžeš mať príjem nastavený vyššie, pretože menej kalórií pri chudnutí ti môže spôsobiť opačný efekt.
@elizabet173 nepríde mi to málo. Nejem pečivo, to mi robí zle. A zo zemiakov a ryže je mi ťažko, takže väčšinou k mäsu jem len šalát alebo len malú porciu prílohy. Nejem tak málo cielene, skôr mi je ťažšie keď jem viac. Plus keď cvičím vždy po vypijem pollitrový proteín. Už som bola aj na testoch či nemám alergiu na lepok, laktózu a pod ale nič mi nevyšlo.
Úplne ti rozumiem. Tiež som pred časom schudla 30 kg a odvtedy mám proste v hlave zafixované,že nechcem pribrať. Vážim sa každé ráno hneď po zobudení,wc a nahá. Môj rituál,bez ktorého som nesvoja. Výkyv 2 kg oproti večeru je veľa,to som nemala ešte nikdy,ale záleží,čo si jedla,pila,výška, váha.
Kalórie nerátam,jem 3 krát denne,myslím,že celkom vyvazene, nemám problém ani so sladkým,keď mám chuť. Denne jazdím na bicykli 13 , každý druhý deň 20km, mávam okolo 12-15 tisíc krokov.
Este chudnes? Alebo držíš?
Vážiť sa treba ráno, na lacno, vycurana, vykakana a stačí raz v týždni. 2 kila môže byť to co si vypila a zjedla počas dňa.
Snažím sa ešte chudnúť, mam 170cm a 73kg. Snažím sa neprijať viac ako 1500kcal.
@elizabet173 práveže ani nie, mam sedavu prácu a max 2x do týždňa robím poledance ale som začiatočník
@elizabet173 cítim ze sa mu to zastavilo, zo začiatku to doslova tie kg padali zo mňa a teraz posledných 5kg nie a nie
mne to skace tak 1,5 kg hore dole.. ako pisu baby, je to o tom, kolko vody zadrzis, ci si najedena, ci si bola na wecko.. vobec to neries.. a inak vaha nie je vsetko, ja odkedy som zacala pravidelne cvicit vo fitku som pribrala na vahe 2-2,5 kg, ale viditelne som zhodila tuk vsade a vyrysovala postavu. Svaly su totiz tazsie ako tuk..
@elizabet173 áno, všetko sladké, ja zas iné ako sladké na raňajky do huby nedám.😃 Akurat ze cukor do nicoho nepridavam, stacia mi prirodzene obsiahnute sacharidy, co sa kasi tyka.
@mandzula ano, to si robim aj pohankovu len uz mi idu hore krkom:(niekedy si tam nastruham jablka, v lete maliny, jahody a fakt ma zasyti viac ako rozok.Kukuricnu som neskusala vyskusam.
Len ja tiez nemusim sladke.Ryzova sa asi dlho robi ci nie?zalievas si ryzu vecer a rano len povaris?
@elizabet173 mne sa zase pri predstave slanych ranajok obracia zaludok.😀 Tvoje ranajky su moja vecera.
@elizabet173 my sme cele detstvo ranajkovali hrianky s vajcom, takze sa mi slane asi zhnusilo, a preto teraz to sladke.😃
@elizabet173 my ako decka sme tieto jedla mavali casto, no teraz, keby som ich uz nikdy nevidela, nechybali by mi, ani ich vlastne nepovazujem za jedlo. Obcas si urobim zemlovku s kilom tvarohu, tu som vzala na milost.🙂
Baby ešte mam otázku bývam strašne nafúknutá, sú týždne kedy vyzeram ako v štvrtom mesiaci.... A to napr teraz mam po menštruácii
Ešte ma zaujíma koľko kcal denne prijmete ďakujem