Snazim sa schudnut ale dost by ma zaujimalo preco na rozne fitness veci fotia len stihle baby ktore zjavne fitko nevideli a mozno ani nevedia ze existuju. Preco reklamy na chudnutie a ostatne davaju len stihle baby? Preco tam nedaju realnu babu ktora ma ja neviem nadvahu 30 kil a odfotia ju po uzivani. Mna to skor demotivuje ako motivuje. Vy si co myslite?
Takže po prvé baba čo je chudá to fitko vidí častejšie ako baba čo má nadváhu. A po druhé je to reklama, ak chce baba takto vyzerať, tak ma chodiť do fitka.
Nevedela som, ze fitness je urceny pre nadvahove osoby. Stihle zeny si tiez formuju postavu
asi tak....a nerozumiem prečo všetky ženy s nadváhou si myslia, že tie chudé sa tak narodili.....
ziadna baba nie je stihla len tak. vynimocne malo ich moze zjest co chce a ostat chude, to je mytus. vacsina z nich si dava pozor na to co jedia a ano, chodia do fitka. za svoj zivot som mala nespocet pokusov schudnut a predstav si, podarilo sa to len ked som zacala jest menej a trochu sa hybat...cim to asi bude?
ja som ta chud aod prirody co okolo fitka max prechadza .. kazdopadne je mi jedno kto co je na obrazkoch .. mna skor udivuje ako sa tie menej chude- obezne dievciny vecne navazaju do chudych a vsetko im vadi ... no tak proste nezer a miesto pisania trapnych prispevkov sup daco pre seba robit uz si mohla ubehnut koliecko okolo baraku alebi vymenit sytene napoje za vodu ... tolko vela veci kt nemusis ukazovat druhym ale robit sama pre seba ... lenze to by sa muselo chciet a nie sa porovnavat
Chodila som do fitka a popravde Vám poviem ,že som sa tam trápne cítila lebo tam boli same primabaleriny a srihle namylene nechcem povedať čo koli takým som prestala tam aj chodiť.
Lebo začula som ako vraveli ze ako taká tučna môže ist do fitka či sa nehanbí a pritom dobre vedeli že ich počujem, Ako nevravím že všetci sú taký len ja som asi natrafila na také baby
a co začít u sebe? nechat plavat reklamy, však ty jsi ty a chceš sama se sebou něco udělat. To je moc dobře. Když začneš chodit, běhat. cvičit - jíst tak, abys přijala méně, než vydáš, na to potřebuješ nějaké fotky? Nech google a začni makat. jediná cesta, jak se najít.
@18lucy11 dobra vyhovorka prestat chodit do fitka... ja chodim cvicit uz roky rokuce a vystriedala sa tam kopa zien. Je pravda, ze vacsinou zeny nemaju vydrz a prestane ich cvicenie bavit, ale chodia tam aj stihle, aj plnostihle a aj obezne a rozneho veku. A nevsimla som si, ze by ich niekto riesil...
No popravde ja som stihla bola od mlada ale poslednych 10 rokov som prestala jazdit na bicykli tym padom kila prisli ale zas nemam sedavu pracu beham cely den dviham tazke veci. Je pravda ze jedlo ma nebavi. Sladene napoje nepijem nechutia mi pijem len vodu. Verim ze keby zacnem zas jazdit na cajgli schudnem tych 25 kil lenze nabalili sa aj zdravotne problemy a doktor mi zakazal cvicenia s vahou a atd. Ja som bola stihla tak ze si mysleli,ze som anorekticka a teraz ked mam vahu 75 kil mi hovoria ze konecne vyzeram ako kus zeny lenze do nicoho sa nemestim a to som mala problem na seba nieco kupit. Nakupovala som v detskom obleceni
tak začni s bicyklom a stiahni si aplikáciu na počítanie kalórií, určite to pomôže
Pretoze tie chude baby ta maju motivovat k cviceniu. A urcite to bude aj tym, ze ludia sa radsej pozeraju na pekne stihle baby ako na priemerne ci az mierne obezne zeny 🤷♀️ Ak chces nieco realne tak sa pozri na IG chodakowskaewa a tam mas realne zeny pred a po 🙂