Pravidelné jedenie 12 ročnej

tomas05
8. okt 2017

Ahojte, mam 12 rokov vysku 146 a vaha 40 kil. Mama mi zakazala cvicenie a povedala ze mam radsej pravidelne jest a nemam sa trapit cvicenim... povedala aj ze ked fakt budem pravidelne jest tak kludne mozem jest az rezne a vyprazane veci... je to pravda?

bobulazelena
8. okt 2017

Na jednej strane nemyslim si, ze by si potreboval/a menit hmotnost. Ale nerozumiem preco mame vadi, ze chces cvicit. Mozno jej vadi nejake konkretne cvicenie ( posilnovna? )
Samozrejme vo veku 12 rokov naozaj mas mat pravidelnu stravu, avsak zlozena z reznov byt nemusi 😀, ale ona to isto myslela tak, ze mozes kludne jest hocico, ked to bude v normalnej miere 😉. Ak chces sportovat, skus si najst nejaky kruzok, sport, co by ta bavil.
Sranda vacsinou maju rodicia problem, ze dieta sa moc hybat nechce.

tomas05
autor
8. okt 2017

Dakujem za odpoved 🙂 mama hovori ze som pekny taky aky som 😃 ale ja niesom so sebou spokojny .. nejake 2 kila by som dole chcel dat a potom koniec ale nejako mi to neide

stankadu
8. okt 2017

je to pravda, môžem potvrdiť. Ale zase všetkého vela škodí, či cvičenia alebo nezdravého jedla. Všetko s mierou. Aké cvičenie robíš, že to mamine vadí? Moja dcéra 14r. chodí 3x týždenne na volejbal ale zase je v jedle velmi vyberavá, nezje hocičo. To tiež nie je dobré.

tomas05
autor
8. okt 2017

Ja cvicim kazdy večer 40 min to bude asi mame vadit 😄
Tie cvicenia som nasiel na internete a napotim sa pri nich tak normalne by som povedal.
nezdraveho jedla sa drzim dalej uz min. 3 tyzdne som nezjedol nič zle. Myslim čipsi, horalky a vyprazane veci myslim. Namiesto toho si dam banan alebo nejaky šalat

bobulazelena
8. okt 2017

@tomas05 urcite cvicenie doma 40 min. nikomu neublizi 🙂

tomas05
autor
8. okt 2017

Este by som sa chcel spýtať, či z pravidelného jedenia a bez cvicenia je mozné aby som schudol

bobulazelena
8. okt 2017

@tomas05 podla mna toho co budes jest 🙂 a hlavne ty vobec nezamyslaj nad chudnutim, potrebujes vela zivin aby si poriadne narastol 😉

solinkarka
8. okt 2017

Co robi 12r dieta na MK???? 😅

tomas05
autor
8. okt 2017

@bobulazelena tak ďakujem za odpovede 🙂 to je všetko čo som chcel vediet 🙂 Prajem pekný zvyšok dňa

bobulazelena
8. okt 2017

@tomas05 podobne. Pa

ema234
8. okt 2017

@tomas05 moj syn ma taku vysku a vahu a je akurat, by mu dala cvicit, ved si dieta. Treba sportovat a stravu hadam zabezpecuje rodic, takze vie ci jes alebo nejes pravidelne.