Ahojte, mam 12 rokov vysku 146 a vaha 40 kil. Mama mi zakazala cvicenie a povedala ze mam radsej pravidelne jest a nemam sa trapit cvicenim... povedala aj ze ked fakt budem pravidelne jest tak kludne mozem jest az rezne a vyprazane veci... je to pravda?
Dakujem za odpoved 🙂 mama hovori ze som pekny taky aky som 😃 ale ja niesom so sebou spokojny .. nejake 2 kila by som dole chcel dat a potom koniec ale nejako mi to neide
je to pravda, môžem potvrdiť. Ale zase všetkého vela škodí, či cvičenia alebo nezdravého jedla. Všetko s mierou. Aké cvičenie robíš, že to mamine vadí? Moja dcéra 14r. chodí 3x týždenne na volejbal ale zase je v jedle velmi vyberavá, nezje hocičo. To tiež nie je dobré.
Ja cvicim kazdy večer 40 min to bude asi mame vadit 😄
Tie cvicenia som nasiel na internete a napotim sa pri nich tak normalne by som povedal.
nezdraveho jedla sa drzim dalej uz min. 3 tyzdne som nezjedol nič zle. Myslim čipsi, horalky a vyprazane veci myslim. Namiesto toho si dam banan alebo nejaky šalat
@tomas05 urcite cvicenie doma 40 min. nikomu neublizi 🙂
Este by som sa chcel spýtať, či z pravidelného jedenia a bez cvicenia je mozné aby som schudol
@tomas05 podla mna toho co budes jest 🙂 a hlavne ty vobec nezamyslaj nad chudnutim, potrebujes vela zivin aby si poriadne narastol 😉
Co robi 12r dieta na MK???? 😅
@bobulazelena tak ďakujem za odpovede 🙂 to je všetko čo som chcel vediet 🙂 Prajem pekný zvyšok dňa
@tomas05 podobne. Pa
Na jednej strane nemyslim si, ze by si potreboval/a menit hmotnost. Ale nerozumiem preco mame vadi, ze chces cvicit. Mozno jej vadi nejake konkretne cvicenie ( posilnovna? )
Samozrejme vo veku 12 rokov naozaj mas mat pravidelnu stravu, avsak zlozena z reznov byt nemusi 😀, ale ona to isto myslela tak, ze mozes kludne jest hocico, ked to bude v normalnej miere 😉. Ak chces sportovat, skus si najst nejaky kruzok, sport, co by ta bavil.
Sranda vacsinou maju rodicia problem, ze dieta sa moc hybat nechce.