Pracuje niekto s produktami organic mission?

martinka1107
3. apr 2012

ahojte zhánam produkty organic mission,presnejšie chcem si kúpiť niektorý na chudnutie.
ak tu dakto má píšte čaute a vdaka

andrea175
4. apr 2012

ahoj Martinka, spolupracujem s Organic Mission, ak mas zaujem o produkty napis 🙂))

claudes
17. júl 2013

Chcela by som Vás oslovit ako uzivatelov produktov byvalého O.M-u, tych ktorí ste boli spokojní s uzivanymi produktmi, hlavne co sa tyka produktu goji juice a imunity 21C. Totiz pán Doktor ani po tychto bohuzial nestastnych skusenostiach sa nevzdal a pokracoval vo svojom vyskume, na projekte, ktorý zacal este v spolupráci s touto firmou. V pritomnosti moze byt na seba a na jeho tim právom hrdy, dosiahli to, po com tuzili a pokracuju tam, kde sa "zasekli"... Chcela som vám dat na vedomie, ze momentálne prebieha vyroba staronového goji dzusu, naplnaju sa flase 🙂 a k tomu 100%nému dzusu sa pridala aj sestra: goji s beta-glukánom( takisto welmune)... ak by ste chceli mat viac informácii o tychto i dalsich produktoch alebo o tom ako sa k nim dostanete, napiste mi pre info-coskoro budu v predaji 🙂 osobne sa na ne tesim, a dufam, ze som tymto potesila aj vtedajsich uzivatelov goji juice-u...

claudes
3. jan 2014

Ak dobre viem, v januari-vo februari vyjde na trh produkt na chudnutie, kt ma viac ucunkov... mal by splovat tuky nielen podkozny,ale aj z vnutri tela, z organov-popritom by mal mat ucinok na svaly-mal by ich posilnovat(aj srdcovy) a zvysit svalovu hmotu(toto moze byt ucinny napr. aj pri SM), znizovat by mal cholesterol. Prve klinicke testy, vysledky vysli na jesen(2013)...takze tolko som chcela, a pritom by som zdoraznila, ze podla mna by sme mali najprv nejak zmenit nase stravovacie navyky, lebo niektore su viac skodlive ako zdraviu prospesne. Ja napr som vymenila kr. cukor na Steviu-eritritol, kt nezvysi cukor v krvi, neobsahuje kalorie a ma 4x silnejiu chut(sladku)... a odporucam ryzupouzivat hnedu alebo napr z muky ziadne biele, ale celozrnee a aj to skor razne-najlepsie spaldove muky... mam o 25kil menej...a pouzivam rozne bylinky, korenia na zvysenie metabolizmu, spalenie tukov... 🙂