Poznáte tabletky na chudnutie vhodné počas dojčenia?

noccikalili
2. feb 2014

Mamicky viem ze je tu vela tem okolo chudnutia ale nikde som nenasla to co hladam...poznate alebo uziva niektora z vas nejake tabletky ktore aj zaberaju na chudnutie a su vhodne aj pocas dojcenia? Dakujem za pomoc🙂

luba28
2. feb 2014

@noccikalili ani jedny tabl.nezaberaju ak neupravis stravu a nepridas pohyb,...vsetky su len o reklame,....

83lenka83
2. feb 2014

Žiadne tabletky počas kojenia !!!!!! A ani mimo neho!!!!! Posledne jedlo do 17:00 potom si môžeš dať psilium a ak nevieš vydržať tak jablko. Od porodu mam dole 23kg a ešte stale kojim.

luba28
2. feb 2014

@83lenka83 co to je psilium???

83lenka83
2. feb 2014

@luba28 je to rozpustna vlaknina, jeto prasokktory sa dava do vody a vypije, v žalúdku to zväčší objem a zazenie pocit hladu, je to prírodné.

bosoriak
2. feb 2014

Nie, neexistuju. Uprimne, neexistuju ani tabletky na chudnutie vhodne pocas cohokolvek ineho. Jediny zaruceny sposob ako chudnut je mensi prijem a vyssi vydaj. A to pocas kojenia teda rozhodne nie je dobry napad. Netvrdim, ze mas vyzerat ako tank, ale mnohokrat byva vyssia vaha v tehotenstve a pocas kojenia sposobena hormonami. A tam si nepomozes. Mozes prestat kojit, zacat brat zakazane tabletky, prestat jest a trpiet vedlajsimi ucinkami, ale to uz je tak mimo mojho chapania, ze sa k tomu neviem vyjadrit.
Schudnes, len nie hned a teraz. Skutocne mozes viac veci pokazit, nez napravit.

luba28
2. feb 2014

@83lenka83 idem skusit aj ja,..a kde to kupim???v lekarni,ci??a cena???

83lenka83
2. feb 2014

Hej v lekarni, stoji to okolo 4 eur a je to cca na 2 mesiace a netreba žiadne tabletky za plno peňazí 😀

noccikalili
autor
2. feb 2014

no dakujem maminky. ja som uz zufala, cvicim a aj tak kazdy mesiac vazim o 1 kilo viac. po porode som schudla aj mala som menej ako pred porodom ale po roku sa to zmenilo nechapem z coho. a moja vaha sa len 😠 zvysuje,asi fakt hormony? :

83lenka83
2. feb 2014

Ja som to mala tiež tak, pribrala som 2kg ked mal maly cca 1 rok a to koli tomu, ze som uz mala viac času na posedkavanie a v noci som prestala kojit takze prespal celu noc, menej stresu a pohybu a uz to bolo o 2kg viac ale hned som to dala doporiadku 😀

noccikalili
autor
2. feb 2014

@83lenka83 moja ma 2roky a este stale si pyta v noci cicinu :/

anatalia77
2. feb 2014

@noccikalili cicina je zenu,dieta si pyta cicik... 😀

sunshineka
2. feb 2014

zenyyy!!! uz si konecne zapamatajte,ze tabletky na chudnutie neexistuju a je to odrb!!ci mas tak velku matersku,ze si mozes dovolit vyhadzovat na taketo hovadiny? treba upravit stravu a poctivo cvicit.vela zien cvici,ale nie poctivo.nedotahuju poriadne cviky a najlepsi na chudnutie a formovanie postavy je beh alebo aspon rychla chodza.nestaci si len mechanicky odpocitat 20 brusakov a s dobrym pocitom sa pustit do vecere.treba fakt poctivo cvicit,kazdy cvik poriadne dotiahnut

luvika
2. feb 2014

ja psyllium doma mam a uprimne, je mi z neho na zvracanie...skusila som vo vode, v jogurte a aj nedychat pri tom, ale je to hnusne, napina ma z toho, uplne ako keby som pila zelatinu, brrrrrrrr...tak to pekne stoji v kuchyni, kazdy den sa na to pozriem, strasie ma uz len pri pohlade a den plynie dalej 😀 ale urcite pomaha, kto to do seba dokaze dostat.

83lenka83
2. feb 2014

70% je strava a 30% je cvičenie. Ja som zacala x rokov dozadu cvičiť 5x do týždňa ( kardio aj váhy) ale papala som ako predtým ( sladkosti, vyprážané) a pekne som začala naberat na tuku aj objeme a vyzerala som ako vzpieracka :'-(

83lenka83
2. feb 2014

Jeeeeej psilium je bez chuti a vône, je to ako čistá voda v inom skupenstve, je toľko ovela horších a nechutnejich veci na svete 🙂

lorela
3. feb 2014

@noccikalili Len opatrne pri dojčení s chudnutím, nie viac ako 4 kg za mesiac. V opačnom prípade sa do mlieka z tvojho tuku dostane viac toxínov, ako by bolo pre bábo bezpečné.
Čo sa týka psyllia, dobrý nápad 🙂. Vyskúšala si ho? Veľký pohár pred jedlom. Je to indická vláknina, ktorá v žalúdku naboptná, takže menej zješ. A navyše blokuje čiastočne tuky z prijímanej potravy. Predávajú čistú, aj ochutenú (pomaranč, melón atď.), keby ti jej prirodzená chuť nevyhovovala.
A od "tabletiek na chudnutie" ruky preč! Voľnopredajné nefungujú!. Tie na predpis len čiastočne, ešte aj individuálne, a to všetko aj s vedľajšími účinkami a za predpokladu, že zmeníš stravovacie návyky a pridáš pravidelný pohyb.

ivet1371
3. feb 2014

ked chce niekto kojit tak si treba rozmysliet čo je dobre pre dieta.určite dietu pri kojenie nie.ked tak pohyb

noccikalili
autor
3. feb 2014

dakujem za rady tu psyliu skusim.
@ivet1371 urcite je pre mna dolezitejsie dieta a dojcenie nez moj vyzor. len ma mrzi ked sa postavim pred zrkadlo ☹ nikdy som takto nevyzerala a kila len pribudaju at delam co delam

ivet1371
3. feb 2014

@noccikalili to poznam a kojim už 3,5 roka.ale čo už raz hadam schudnem 🙂

mon1001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patkaza
28. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

tabletky na chudnutie počas dojčenia určite neberte .. zbytočne by ste mohli uškodiť dietatku http://akoapreco.com/je-chudnutie-pri-dojceni-bezpecne/

evittam
28. nov 2015

@patkaza No účinné tabletky a prípravky neexistujú či dojčíš alebo nie. A nehnevaj sa, toto je minimálne 3-4 téma kde vypisuješ tento link . Si za to platená? Tak si zaplať reklamu na iných stránkach. Dík. 😉

nikol1810
Odpoveď bola odstránená
Zobraz