Mamicky viem ze je tu vela tem okolo chudnutia ale nikde som nenasla to co hladam...poznate alebo uziva niektora z vas nejake tabletky ktore aj zaberaju na chudnutie a su vhodne aj pocas dojcenia? Dakujem za pomoc🙂
Žiadne tabletky počas kojenia !!!!!! A ani mimo neho!!!!! Posledne jedlo do 17:00 potom si môžeš dať psilium a ak nevieš vydržať tak jablko. Od porodu mam dole 23kg a ešte stale kojim.
Nie, neexistuju. Uprimne, neexistuju ani tabletky na chudnutie vhodne pocas cohokolvek ineho. Jediny zaruceny sposob ako chudnut je mensi prijem a vyssi vydaj. A to pocas kojenia teda rozhodne nie je dobry napad. Netvrdim, ze mas vyzerat ako tank, ale mnohokrat byva vyssia vaha v tehotenstve a pocas kojenia sposobena hormonami. A tam si nepomozes. Mozes prestat kojit, zacat brat zakazane tabletky, prestat jest a trpiet vedlajsimi ucinkami, ale to uz je tak mimo mojho chapania, ze sa k tomu neviem vyjadrit.
Schudnes, len nie hned a teraz. Skutocne mozes viac veci pokazit, nez napravit.
Hej v lekarni, stoji to okolo 4 eur a je to cca na 2 mesiace a netreba žiadne tabletky za plno peňazí 😀
no dakujem maminky. ja som uz zufala, cvicim a aj tak kazdy mesiac vazim o 1 kilo viac. po porode som schudla aj mala som menej ako pred porodom ale po roku sa to zmenilo nechapem z coho. a moja vaha sa len 😠 zvysuje,asi fakt hormony? :
Ja som to mala tiež tak, pribrala som 2kg ked mal maly cca 1 rok a to koli tomu, ze som uz mala viac času na posedkavanie a v noci som prestala kojit takze prespal celu noc, menej stresu a pohybu a uz to bolo o 2kg viac ale hned som to dala doporiadku 😀
@83lenka83 moja ma 2roky a este stale si pyta v noci cicinu :/
@noccikalili cicina je zenu,dieta si pyta cicik... 😀
zenyyy!!! uz si konecne zapamatajte,ze tabletky na chudnutie neexistuju a je to odrb!!ci mas tak velku matersku,ze si mozes dovolit vyhadzovat na taketo hovadiny? treba upravit stravu a poctivo cvicit.vela zien cvici,ale nie poctivo.nedotahuju poriadne cviky a najlepsi na chudnutie a formovanie postavy je beh alebo aspon rychla chodza.nestaci si len mechanicky odpocitat 20 brusakov a s dobrym pocitom sa pustit do vecere.treba fakt poctivo cvicit,kazdy cvik poriadne dotiahnut
ja psyllium doma mam a uprimne, je mi z neho na zvracanie...skusila som vo vode, v jogurte a aj nedychat pri tom, ale je to hnusne, napina ma z toho, uplne ako keby som pila zelatinu, brrrrrrrr...tak to pekne stoji v kuchyni, kazdy den sa na to pozriem, strasie ma uz len pri pohlade a den plynie dalej 😀 ale urcite pomaha, kto to do seba dokaze dostat.
70% je strava a 30% je cvičenie. Ja som zacala x rokov dozadu cvičiť 5x do týždňa ( kardio aj váhy) ale papala som ako predtým ( sladkosti, vyprážané) a pekne som začala naberat na tuku aj objeme a vyzerala som ako vzpieracka :'-(
Jeeeeej psilium je bez chuti a vône, je to ako čistá voda v inom skupenstve, je toľko ovela horších a nechutnejich veci na svete 🙂
@noccikalili Len opatrne pri dojčení s chudnutím, nie viac ako 4 kg za mesiac. V opačnom prípade sa do mlieka z tvojho tuku dostane viac toxínov, ako by bolo pre bábo bezpečné.
Čo sa týka psyllia, dobrý nápad 🙂. Vyskúšala si ho? Veľký pohár pred jedlom. Je to indická vláknina, ktorá v žalúdku naboptná, takže menej zješ. A navyše blokuje čiastočne tuky z prijímanej potravy. Predávajú čistú, aj ochutenú (pomaranč, melón atď.), keby ti jej prirodzená chuť nevyhovovala.
A od "tabletiek na chudnutie" ruky preč! Voľnopredajné nefungujú!. Tie na predpis len čiastočne, ešte aj individuálne, a to všetko aj s vedľajšími účinkami a za predpokladu, že zmeníš stravovacie návyky a pridáš pravidelný pohyb.
ked chce niekto kojit tak si treba rozmysliet čo je dobre pre dieta.určite dietu pri kojenie nie.ked tak pohyb
dakujem za rady tu psyliu skusim.
@ivet1371 urcite je pre mna dolezitejsie dieta a dojcenie nez moj vyzor. len ma mrzi ked sa postavim pred zrkadlo ☹ nikdy som takto nevyzerala a kila len pribudaju at delam co delam
@noccikalili to poznam a kojim už 3,5 roka.ale čo už raz hadam schudnem 🙂
tabletky na chudnutie počas dojčenia určite neberte .. zbytočne by ste mohli uškodiť dietatku http://akoapreco.com/je-chudnutie-pri-dojceni-bezpecne/
@noccikalili ani jedny tabl.nezaberaju ak neupravis stravu a nepridas pohyb,...vsetky su len o reklame,....