Poznáte nejaký program cvičenia na doma ?

adawada
1. okt 2019
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Ahojte baby, pred týždňom som obajvila túto výzvu na cvičenie zadarmo. Je to 4t cvičenia s trénerom - cviky chodia do mailu. Nemám na seba čas, preto sa veľmi teším. Poznáte aj nejaké ďalšie takéto výzvy? Prosím pridajte nejaké kvalitné cvičenie:
https://akobuk.sk/vyzva-s-trenerom/

salome123
1. okt 2019

skus pozriet na youtube aj michaels jillian

adka_22
1. okt 2019

Ja som skúšala aj fitshaker.sk

paskolinka
1. okt 2019

na fitnessblender je toho vela

tehula
1. okt 2019

Ja na youtube cvicim Mossa fight a Popsugar Fitness. Obe su ale uz pre pokrocilych, chce to mat uz kondicku. Ja to pekladam s behom a plavanim na posilnenie core a trochu aj svalov. Na posilku nemam cas.

mogaa
1. okt 2019

ja tiež odporúčam fitshaker - sú tam rôzdne typy cvičení s rôznymi trénermi - je to o tom aké cvičenie a rovnako aj tréner ti sadne - cvičí tam Jany Landl, Zuzka Light (tabata), Olinka Bartalská Hitt tréningy, je tam aj piltes aj joga aj kardo aj posilovanie...Výborná je tam plavková výzva 2019 - 2x do týždna kardio(klasickéalebo hitt alebo tabata, 2xposilovanie ,1,joga, 1x pilates. Výsledky boli slušné a cvičenie ma bavilo, ak ma dané cvičenie na ten deň nebavilo, mohla som si vybrať uplne iný druh cvičenia aj iného trénera...Cena je 7,9/mesačne vieš to kedykoľvek zrušiť...Je to po slovensky a krásne vysvetlia na čo si dávať pozor.Dobrá je aj Jillian a Ewka Chodakowska.

suesue1983
1. okt 2019

Ja cvičím podľa Natália Gacka

katkakovac
1. okt 2019

Jillian michaels, 30 days shred. Na zaciatok. Najdes na stiahnutie na uloz.to Cvicenie 30 minut ale efektivne

mirage
1. okt 2019

@mogaa fitshaker je skvely, platim si ho uz 3. rok

mogaa
1. okt 2019

@mirage akurát dnes som si ho aktivovala lebo sa v kuse prežieram a nič nerobím...a nastavila som si plavkovú výzvu🙂 uvidím zatiaľ mesiac a ak mi padne brucho a nebude sa mi chcieť cvičiť tak potom až novoročnú výzvu🙂mne sa tam páči tá rôznorodosť že každý deň iné cvičenie, iný štýl...mám rada aj Ewu ale k tej sa neviem dokopať, toto si zaplatím a už len preto sa donútim cvičiť lebo to mám zaplatené😉a suma 7,9- je smiešna - to akoby vstup 2xx do mesiaca do fitka a môžem cvičiť kedy chcem koľko chcem a čo chcem