Ahojte baby, pred týždňom som obajvila túto výzvu na cvičenie zadarmo. Je to 4t cvičenia s trénerom - cviky chodia do mailu. Nemám na seba čas, preto sa veľmi teším. Poznáte aj nejaké ďalšie takéto výzvy? Prosím pridajte nejaké kvalitné cvičenie:
https://akobuk.sk/vyzva-s-trenerom/
Ja som skúšala aj fitshaker.sk
na fitnessblender je toho vela
Ja na youtube cvicim Mossa fight a Popsugar Fitness. Obe su ale uz pre pokrocilych, chce to mat uz kondicku. Ja to pekladam s behom a plavanim na posilnenie core a trochu aj svalov. Na posilku nemam cas.
ja tiež odporúčam fitshaker - sú tam rôzdne typy cvičení s rôznymi trénermi - je to o tom aké cvičenie a rovnako aj tréner ti sadne - cvičí tam Jany Landl, Zuzka Light (tabata), Olinka Bartalská Hitt tréningy, je tam aj piltes aj joga aj kardo aj posilovanie...Výborná je tam plavková výzva 2019 - 2x do týždna kardio(klasickéalebo hitt alebo tabata, 2xposilovanie ,1,joga, 1x pilates. Výsledky boli slušné a cvičenie ma bavilo, ak ma dané cvičenie na ten deň nebavilo, mohla som si vybrať uplne iný druh cvičenia aj iného trénera...Cena je 7,9/mesačne vieš to kedykoľvek zrušiť...Je to po slovensky a krásne vysvetlia na čo si dávať pozor.Dobrá je aj Jillian a Ewka Chodakowska.
Ja cvičím podľa Natália Gacka
Jillian michaels, 30 days shred. Na zaciatok. Najdes na stiahnutie na uloz.to Cvicenie 30 minut ale efektivne
@mirage akurát dnes som si ho aktivovala lebo sa v kuse prežieram a nič nerobím...a nastavila som si plavkovú výzvu🙂 uvidím zatiaľ mesiac a ak mi padne brucho a nebude sa mi chcieť cvičiť tak potom až novoročnú výzvu🙂mne sa tam páči tá rôznorodosť že každý deň iné cvičenie, iný štýl...mám rada aj Ewu ale k tej sa neviem dokopať, toto si zaplatím a už len preto sa donútim cvičiť lebo to mám zaplatené😉a suma 7,9- je smiešna - to akoby vstup 2xx do mesiaca do fitka a môžem cvičiť kedy chcem koľko chcem a čo chcem
skus pozriet na youtube aj michaels jillian