Ahojte...v prvom rade by som s vami chcela podelit moje osobne skusenosti...nasla som kocecne vhodny pripravok pre seba ktora aj zabera...nikdy som neverila takymto veciam...je to vsetko o reklame dovtedy kym som to nezacala pouzivat...je to precistujuca kúra ( nie Neera )ktora "pomaha nastartovat organizmus k spravnemu fungovaniu" odvtedy nemam ziadne zaludocne problemy,alergiu mam ovela slabsiu..brusko nemam nafuknute a popritom som aj schudla...velmi pekne vas poprosim nechcene kommenty si nechajte pre seba...dakujem za porozumenie...
@szisziporka tak sa pridávam k tým nechceným komentom 😀 schudnúť nie je až taký problém, ako udržať si novú hmotnosť... potom ešte je rozdiel schudnúť a vyformovať telo - lebo darmo schudneš 30kg a budeš vyzerať ako uši basseta, to potom radšej byť baculka...
a ak si sa chcela podeliť o svoje osobné skúsenosti, tak si mala k tomu niečo napísať, lebo takto je to len reklama na nejaký "zázrak" a ešte aj zle napísaná 😅
všetci vieme, že celé tajomstvo úspechu spočíva v jednoduchej matematike - príjem energie musí byť nižší ako jej výdaj... trošku pohybu, viac zeleniny a ovocia, menej sladkostí, pečiva a vyprážaných / mastných jedál a je to...
@kengurica ide o pripravok Regenor...
@sissy27 samozrejme mas pravdu...a vazim si aj tvoj prispevok...dakujem...ide o pripravok Regenor...ja som len chcela podelit svoje osobne skusenosti s pripravkom...
a piperine forte tu niekto skusal? ja som skusala aj regenor aj piperine forte
Pozrite sa na moj blog, opisujem ako sa mne podarilo schudnut a ako udrzat https://www.facebook.com/Život-fitmamy-13478964...
...no, toto bude zrejme ten "nechceny koment", ale neda mi. Ked sa chces podelit o skusenosti, tak preco to sem rovno nehodis, ale maju ti pisat IP ? 😲 🤐