Pozitívne skúsenosti s chudnutím

szisziporka
25. máj 2016

Ahojte...v prvom rade by som s vami chcela podelit moje osobne skusenosti...nasla som kocecne vhodny pripravok pre seba ktora aj zabera...nikdy som neverila takymto veciam...je to vsetko o reklame dovtedy kym som to nezacala pouzivat...je to precistujuca kúra ( nie Neera )ktora "pomaha nastartovat organizmus k spravnemu fungovaniu" odvtedy nemam ziadne zaludocne problemy,alergiu mam ovela slabsiu..brusko nemam nafuknute a popritom som aj schudla...velmi pekne vas poprosim nechcene kommenty si nechajte pre seba...dakujem za porozumenie...

kengurica
25. máj 2016

...no, toto bude zrejme ten "nechceny koment", ale neda mi. Ked sa chces podelit o skusenosti, tak preco to sem rovno nehodis, ale maju ti pisat IP ? 😲 🤐

sissy27
25. máj 2016

@szisziporka tak sa pridávam k tým nechceným komentom 😀 schudnúť nie je až taký problém, ako udržať si novú hmotnosť... potom ešte je rozdiel schudnúť a vyformovať telo - lebo darmo schudneš 30kg a budeš vyzerať ako uši basseta, to potom radšej byť baculka...
a ak si sa chcela podeliť o svoje osobné skúsenosti, tak si mala k tomu niečo napísať, lebo takto je to len reklama na nejaký "zázrak" a ešte aj zle napísaná 😅
všetci vieme, že celé tajomstvo úspechu spočíva v jednoduchej matematike - príjem energie musí byť nižší ako jej výdaj... trošku pohybu, viac zeleniny a ovocia, menej sladkostí, pečiva a vyprážaných / mastných jedál a je to...

szisziporka
autor
25. máj 2016

@kengurica ide o pripravok Regenor...

szisziporka
autor
25. máj 2016

@sissy27 samozrejme mas pravdu...a vazim si aj tvoj prispevok...dakujem...ide o pripravok Regenor...ja som len chcela podelit svoje osobne skusenosti s pripravkom...

zuzaneckanr
30. máj 2016

a piperine forte tu niekto skusal? ja som skusala aj regenor aj piperine forte

vella
18. okt 2018

Pozrite sa na moj blog, opisujem ako sa mne podarilo schudnut a ako udrzat https://www.facebook.com/Život-fitmamy-13478964...