Ahojte, viem, že pri chudnutí je dôležité okrem iného aj pozitívne myslenie.
Ja chudnem asi ako každá druhá z nás = od zajtra..🤭, doobeda sa držím aj so stravou, ale poobede a hlavne večer príde na mňa ten vlčí hlad. Večer idem spať s pocitom, že mohla som si odpustiť ten rožok večer s jogurtom...a podobné veci..a potom si poviem od rána si dám na to pozor.
Používam KT, pred otehotnením som vďaka nim schudla 15kg za asi 3 mesiace, počas tehu som si držala váhu a tiež som si dopriala aj pečivo aj sladké. Ale po pôrode som sa dostala na svoju pôvodnú váhu, a to nehovorím o 70tich kg. 😞
O kalorickom deficite viem, aj o pohybe a tieto rady všetky mám preštudované, akurát by som potrebovala zistiť to kľúčové motivovanie vo svojej hlave. Neviem proste čo v tomto smere znamená pozitívne myslieť, pretože myšlienky typu zvládnem to, chcem byt krajšia pre svojho muža, chcem si kúpiť krajšie veci, nechcem sa hanbiť v plavkách....akosi nezaberajú.
Takže🙏 čo je to, čo vám v hlave pomáha chudnúť?🤔
Mozno toto - chcem byt zdrava maminka, aby som tu mohla byt co najdlhsie pre svoje dieta. 😉 a zaroven mu ist prikladom? Ja milujem sladke, ale co cert nechcel, vyskytla sa mi tehu cukrovka a jedinou ( a teda extra silnou 😊) motivaciou nejest sladke bolo zdrave babatko, takze preto si myslim, ze by to mohlo fungovat.
Usetris na jedle, usetris na metrazi siat, usetris na liekoch pri chorobach z obezity, na cestovnom, ked budes chodit peso ... 🙂.
Asi potrebuješ zmeniť jedálniček, pri diéte nemáš mať vlčí hlad.
@januska12323 to podla mna nie je vlci hlad, to je s najvacsou pravdepodobnostou obycajne vecerne prejedanie 😉
@lelelienka nepovedala by som že prejedanie lebo zase nenakladám si toho veľa, akurát večer neviem ten hlad nejako utíšiť jedným jogurtom napríklad
Poviem si, že idem cvičiť 4 krát do týždňa a prestávam zo sladkosťami, koľkokrát sa mi nechce ale vravím si, cica chces dáko vyzerať v lete musíš makať a tak som si to vsugerovala, že to musím splniť ako cieľ a nepoľavit, aj keď sa necítim na to cvičím proste sa musíš nastaviť bez toho je všetko zvytocne, nie že nestíham, nevládzem cvičím aj 20:30 keď to proste musím splnit