Používali ste náplasti na brucho na chudnutie?

donutka99
5. aug 2022

Čauko, ma niekto skúsenosti z náplasti na brucho na chudnutie a spaľovanie tukov podľa vás to pomáha ci je to klamlive? Chcem si objadnat z netu len neviem lebo je ich viac na výber lenže neviem ci to funguje.. Noa cvičím sem tam len nemam na to moc času chcela by som sa dostať do mojej pôvodnej váhy moja pôvodná váha bola 58kg a teraz mam ešte z pôrodu co mi kila nešli vôbec dole 90kg 😑😔ťažko mi to ide dolu
A ako každý mi vraví ze a z čoho by si bola taka. Ale pravda je ze cely deň sa tocim okolo deťoch na jedlo nemám ani chuť niekedy a co zjem takto každý deň len polievka alebo jogurt alebo rožok sladké malo kedy keď sa pozriem na seba je mi smutno viem ze každý by sa mal mat rad taky aký je ale necítim sa takto dobre poraďte niekto z čoho idú dobre kila dole ďakujem

babovka2321
5. aug 2022

@donutka99 ako myslis, ze si nalepis nieco na brucho a kila pojdu dole? Naozaj?? Nainstaluj si kaloricke tabulky a stravuj sa podla nich. Nepoznam cloveka, co by s nimi neschudol, ked sa nimi naozaj riadil.

kacena4
5. aug 2022

beh, chodza, cvicenie uprava stravy. 8nak to nejde. ak nejes poriadne vsetky kolorie sa ukladaju do "zasoby"

kikuska872
5. aug 2022

@donutka99 problém vidím v tom že nemáš pravidelnú stravu ( tam by som začala) .

Nič v zlom , ale nedokážem pochopiť ak niekto verí týmto hlupostiam . Kava na chudnutie , nalepky 🤢 atď atď.....

banalu
5. aug 2022

Ak by to fungovalo, vsetci by sme chodili s tehlickami na bruchu ☺️
Peniaze radsej investuj do dobreho jedalnicka a vyvazeneho jedla. Bez prace na sebe to nepojde 🤷🏻‍♀️

ckocka
5. aug 2022

Verila by som náplasti na ústa.
Pravidelná normálna strava, žiadne rožok za pochodu, nedojedať po deťoch. Starať sa aj o seba, nielen o deti.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
5. aug 2022

Ano naplaste na chudnutie pomahaju, len ich treba lepit na usta

tanyan
5. aug 2022

Neschudneš, ak nezačneš jesť! Nemusí to byť extra zdravé ani prepočítané cez nejaké tabuľky. Tvoje telo ti musí začať opäť dôverovať, že ho budeš kŕmiť a nenecháš zomierať od hladu (ktorý tvoj mozog už ani neeviduje). A potom to pôjde oveľa ľahšie: viac stravy = viac energie = väčšia chuť do života.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
5. aug 2022

Zrejme jes malo a nekvalitne (zly pomer makronutrientov), telo hladuje a sprava sa ako skladnik - odklada na horsie casy. Pridaj bielkoviny, vlakninu, uber sacharidy. Uvedom si, ze deti maju len jednu mamu, a ta, aby sa citila dobre a vyzarovala pozitivnu energiu, musi byt so sebou spokojna a najma zdrava.
Na rozne marketingove spejdacke blbosti zabudni, tie su fakt len pre zufalcov, ktori hladaju neexistujuce skratky.

sienkoo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vevericka554
28. feb 2023

Žiadne náplaste, dievčatá, treba rozumne jesť a k tomu pohyb. Nájdite si nejaký formu pohybu, ktorá vás bude baviť a jedna radosť pôjdu aj kilá dolu. Beh, rýchlo chôdza, bicykel, kolobežka, korčule, každý pohyb sa ráta.