Potrebujem schudnúút. Ako sa to podarilo vám?

dendulka999
24. jan 2011

Baby pri dcérke som pribrala 25 kilo, vôbec sa takto necítim dobre potrebujem schudnut, napíšte mi niečo ako sa to vám podarilo, mne moja motivácia vydrží tak 2 týždne a potom je koniec, ale viem že by mi to prospelo, .. z toho mám depky, potom som nervozna na malú, maminu, mangela atd.... poradte...

macka01
25. jan 2011

je tu veľa tém o chudnutí,stačí do nich pozrieť,90 dnova,alebo delená,.....No ale ak ti chýba motivácia,budeš to mať ťažké,rýchlo si dáku nájdi 😀 😀 samotná dieta je nanič ak popri nej necvičíš,treba sa hýbať,lebo dieta,ked ju prerušíš,naberieš všetko naspäť,možno aj viac

jarunka111
25. jan 2011

@dendulka999 Netreba ísť na to zmyslom "hor sa na diétu", tadiaľ cesta určite nevedie. Možno nejaká diéta je dobrá, ak chceš schudnúť 2-3kilá. Ale ty hovoríš o iných kilách, tak musíš v prvom rade začať inak myslieť. Treba si z cieľa (že chceš/potrebuješ schudnúť) urobiť nový životný štýl = racionálne stravovanie, pohybová aktivita, relax 😉 Vyzerá to zložito, až nemožne, lebo viem, ako to je s dieťaťom vyzerá. Človek nemá čas sa riadne najesť, niekam ísť a pod. Samej sa mi to zatiaľ veľmi nedarí, ale ak človek naozaj niečo chce, tak ide za tým!!!!!! Ani neúspechy alebo ak to nejde, tak ako by sme si predstavovali, nemajú byť prekážkou!!!!! Takže motivácia musí vychádzať z tvojho odhodlania, z tvojej hlavy, lebo tam začína chudnutie. Veľa šťastia 😀

junovka
25. jan 2011

pre mna je idealna dieta stres a nervozita, kedze vtedy mi staci jedno jedlo denne.Za 2 mesiace so schudla 6-7 kg. 😉

jarunka111
25. jan 2011

@junovka tiež to u mňa funguje, ale keď príde pohodička, tak pomaly a zákerne potichu, prídu aj kilečká 😒

janka_pn
26. jan 2011

aj ja chcem schudnuuuuuut 😅 odcarujte mi niekto tie faldiky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

marcelka2980
14. feb 2013

ak mozem prispiet,tak ja osobne ti poradim asi len tolko zacni sa racionalne stravovat,pi dostatok tekutin a hlavne sa hyb ja som pribrala pri malom 30 kg a z toho mam 74,stale kojim,snazim sa veceriat o 18.30 a veru,ze nejdem spat hladna je zbytocne drzat diety,teda aspon ja neuznavam diety je to smiesne,ze baby dokazu drzat dietu a racionalnu stravu nie,tak potom o com to je,telo potrebuje kazdu potreviny,ale s mierou,tak vela stastia,mysli pozitivne a hlavne si odpovedz,preco chcem schudnut,vela stastia🙂

katren
14. feb 2013

@kamilkak
@marcelka2980 dievcence, ta diskusia je 2 roky stara a kocky svoj problem asi vyriesili 😉

kamilkak
15. feb 2013

@katren -vobec som si to nevšimla 😨