Ahojte baby, už som vážne zúfalá. Potrebujem schudnúť z rúk, nemám nadváhu a chodím cvičiť, ale z rúk proste nie a nie schudnúť a mám strašne ovisnutý triceps (pričom biceps mám pevný). Predtým som mala problém trocha so stehnami, ale to som už vyriešila 😀 poraďte nejaké cviky alebo triky, ďakujem.
No skúšala som všelijaké cviky, nič nezaberalo extra, hlavne vnútorné stehná sa mi šúchali, no proste hrôza, už aj celulitída sa mi robila a to som nechápala, lebo váhovo som bola na normálne, pri výške 176 cm som mala 59 kg. A narazila som na zľavových portáloch na ultrazvukovú liposukciu (to je taký stroj čo silno ,,cucá,, kožu a tak rozbúrava tuk) v kombinácii s lymfodrenážou, tak na tom som bola, chcela som 5 cm schudnúť a to som zhruba za dve stretnutia schudla.
Len tie ruky ma trápia, síce by som mohla ísť znovu na tu ultrazvukovú liposukciu alebo niečo podobné, len teraz to nie je v zľave a nemám na to ani ušetrené :X tak hľadám nejaké lacnejšie riešenie. A hlavne tá liposukciu je dosť nepríjemná zo začiatku až bolestivá dosť :X
@laurinka88 ale veď stačí sa sústrediť na cviky na triceps, nie? Teraz nechápem, či potrebuješ riešiť chudnutie rúk alebo ovisnutý triceps... Ovisnutý triceps by som riešila sústredením sa na správne cviky na triceps, je ich dosť 😉
@0silvia0 ja cvičím 4-krát do týždňa cviky na triceps, dokonca aj s na to určeným strojom v posilovni a vlastnou váhou, tak neviem či to robím zle 😒 alebo mám problém s elasticitou kože :X pretože všade inde na tele som sa vyformovala pekne a jedine ruky mi zostali nevyformované, a to už pravidelne cvičím rok.
@laurinka88 podľa mojich skúseností účinnejšie je cvičenie s jednoručkami ako so strojmi, lepšie zapájaš sval, skús cviky skôr s činkami, nestačí s vlatnou váhou. Tricepsy bývajú u žien dosť riziková partia 🙂
Aj moja koža je málo elastická, ale tricepsy mi neovísajú, ja cvičím skôr s jednoručkami a nie iba s nejakými jednokilovými, ale minimálne s 5-6 kilovými na tricepsy, ak nie si zvyknutá na vyššie váhy, tak samozrejme váhu zvyšuj postupne.
@laurinka88 a mimochodom, cvičiť 4x týždenne cviky na triceps sa mi zdá veľa, ja precvičujem každý sval len 1x týždenne a stačí mi to.
@0silvia0 ok vyskúšam 🙂
@0silvia0 no ja cvičím 4-krát to týždňa, pričom dvakrát do týždňa 60 minút v posilovni na strojoch, pričom tricepsu a celkovo rukám sa venujem 10-15 minút a zvyšok sú nohy, brušáky a tak ďalej. A dvakrát do týždňa cvičím doma vlastnou váhou tiež zhruba 60 minút každý krát.
@laurinka88 jasné, 4x cvičiť do týždňa je ok, ale venovať sa 4x týždenne tricepsom netreba. Ja cvičím v posilovni 2x týždenne. Jeden deň cvičím prsia, plecia, tricepsy, bicepsy a brušáky. Druhý deň cvičím nohy a chrbát plus brušáky. To je všetko, ale ja zasa nepotrebujem chudnúť, skôr tvarujem postavu.
Ahoj, síce neviem, ako by som ti poradila, ale idem si po radu ja, ak dovolíš 🙂 ...ako si schudla,prosím ťa, na stehnách? 🙂 Vďaka