Ahoj potrebujem schudnut aspoň 20kg.Len neviem ako na to? Ako sa stravovať tak aby som nebola hladná cez deň aj večer
Skús kuknúť stránku janylandl.sk - má online tréningy aj s jedálničkami za nejakých 10 éčok mesačne. Ale nezabúdaj, že všetko je len na tebe, pevná vôľa a veľké odhodlanie - bez toho to nepôjde. Ja som s ním schudla takmer 30 kíl, takže šup šup. Smelo do toho :*
@cocolino234 prosím ta, ako môžeš vedieť, ze prijma veľa kalórií? Toto je častý omyl "tučných" ludi. Veľa ľudí prijma práveže malo kalórií alebo majú úplne zle rozloženie kalórií a preto nemôžu schudnúť. Veľa ľudí jedáva pod bazalny metabolizmus a myslia si, ze schudnú a vždy to ma opačný efekt.
@lucia851 áno odporúčam kalorické tabuľky a odporúčam facebook skupinu Hubneme a jime zdrave s kalorickymi tabuľkami. Skus si doplniť tabuľky podľa seba a daj si ohodnotiť ci si si to dobre vyplnila v danej skupine. Garantujem ti, ze nebudeš hladná, lebo ak si hladná, tak niečo v tvojom stravovaní bude zle.
@a_adamcova ďakujem pozriem
@cocolino234 Tvoja prvá veta je veľmi častý omyl prezentovaný ľuďmi.
@a_adamcova Ahoj mozem sa opytat za aky cas si zhodila tolko kg ?
@lila8686 Ahoj, od marca do decembra - takže 9 mesiacov ak dobre rátam 🙂
@a_adamcova paradny vysledok tusim aj ja skusim 😁
@lila8686 ja odporúčam, teraz sa začala nová výzva - súťaž ... Môžeš vyhrať 1000€, minuloročnú som vyhrala ja 🙂
@a_adamcova waw 🤩🤩🤩🤩