Baby uz som zúfalá. Chcela by som schudnúť 5 kg a nedari sa mi uz dobry pol rok. Nabrala som pri uzivani biotinu, ktory som brala rok.Bohuzial az neskor som si uvedomila, ze som pribrala prave kvoli nemu. Pol rok ho uz neberiem ale kila sa drzia. Stravujem sa tak normálne. Rano ryzova alebo pohankova kasa, obed restauracna strava a vecera bud nic alebo krajec chleba so sunkou. Kupila som si posilnovaci stroj na ktorom cvicim 30 min denne a neviem ani za svet ist dole 5 kg. Nemam nadvahu ale mam priserne brucho a stehna. Sladke si dam max raz týždenne .Kardio cvicit nemozem kvoli problemom so srdcom.
Mam 42 r 158 cm a 56 kg.
ja potrebujem 10kg nutne
neviem obmedzit sladke a pivo a chlieb preto
Noooo už je vekom takto....
Bola som na tom podobne, mne pomohlo uplne vylucit cukor (sladkosti, sladke napoje, cokolada). Povolene len ovocie a med. Skusila som na 1 mesiac a teda brucho slo dole hned. Bolo to tazke, ale fakt to funguje. Mam 43r.
sústreď sa na stravu.
@veklipo super tak to skusim. A asi aj komplet pecivo
Máš zle stravovanie. Ješ malo a nie moc výživné jedla ( nevirm čo si dávaš v restike), nikde nevidím zeleninu a ovocie. Zarad na desiatu ovocie, na olovrant nejaký biely jogurt, večer si daj trebárs aj tu šunku s nejakou fitbsgetkou a k tomu kopec zeleniny. Sladké vôbec, len ti ovocie a med.
@lucia147852 problem je ten ze nie som hladna...aj ten obed je uz na mna vela. Keby som jedla este desiatu, tak obed nezjem. To isté ak by som zjedla olovrant tak nezjem veceru . Viem ze je to na figu, ze treba jest malo a casto len..
nejedz po 18
Tak potom aspoň tie 3 jedla ktoré máš skús lepšie kalorický nastaviť. Sú aj stránky, kde si vieš pozriet jedálničky. Možno na ten obed nejaký zeleninový šalát s mäsom a podobne. Tu zeleninu ozaj treba. Podľa foto mám presne tvoj typ postavy a aj problém s bruchom keď sa opustím so sladkým 🙈
Čo chceš ved máš peknú postavu, nerieš chudnutie
Však máš normálnu postavu. Obleč si lepšie nohavice, s vyšším pásom
Dakujem vam 🥰 skusim sa ozaj zlepsit v tom stravovani. Ono aj ma dost často pali zaha napr z jablk, paradajky uhorky citrusov, tak aj preto toho "zdraveho" tolko nejem
@balerina2025 🙄po 18 tej má jedlo trojnásobne viac kalórií ako do 18:00? Rada z roku 2000.
Ty nepotrebujes chudnúť,ty potrebuješ silový tréning a vyformovať telo.....
Treba si cca zrátať koľko kcal prijmes. Za mňa ješ malo, ale za to neviem ako vyzeea tvoja strava v restike. Lebo môže to byť rezeň s kasou, alebo zeleninový šalát so syrom... Ovocie, zelenina mi chýba.
Na večeru plátok kvaskoveho chlebu, celozrnného...k tomu dobra kuracia šunka vysoko percentná, syr/mozarella, vajíčka, paradajky, Paprika, Uhorka, kaleráb...
Suhlasim, ze jes zle a malo. A tiez s tym, ze potrebujes len vyformovat a spevnit, ked aj sama pises, ze nadvahu nemas.
No na vyformovani pracujem dva tyzdne tak uvidime. Problem je ze neznasam cvicenie. Radsej prejdem pesi sto km ako cvicit.Ale to je uz moja chyba.
Potrebuješ cvičiť a nie chudnúť.
Ty nepotrebuješ schudnúť, potrebuješ si kúpiť oblečenie, ktoré ti nie je malé (ako tie gate na foto). 🙈
vobec netreba jest 5x denne... nepchaj sa ked nemusis, rozdel si to kludne na mensie davky 3x denne... pridat bielkoviny rano, ubrat cukry/tuky ak sa da. Obed v restike je urcite na dietu velky... chleba so sunkou nic moc vecer. Sksu free verziu kalorickych a navaz si to par krat a uvids co realne zjes a kolko mas jest.. kup veci, ktore ti daju plnohodnotne ziviny, vsetky a vies si z toho doma robit ranajky/vecere suche, ak teda nevaris doma.
Pridaj trening (hej, neznasam tiez, uz tyzden sa premaham, ze je na case zacat, ked som as spustila v decembri :( ) = ja to normlane pisem s povinnostami do diara a odfajkavam, ako povinnost. Bohuzial nemozem chodit plavat :( to som este ako tak davala...
palenie zahy po ovoci je normlane, ked nie si na to zvyknuta, daj si zeleninu... a zacni tak, ze si to nedas samostatne na prazdny zaludok.
A inak vobec nie si tucna, ani sa mi nezda, ze by si extra vela jedla, proste potrebujes vytvarovat postavu = tak cvic.
Ja som vylúčila len sladkosti, po dvoch mesiacoch som jedla automaticky menej. 5mesiacov - 5kg
@silvia2909 travenie sa ti smerom k veceru spomaluje, v noci funguje bazalny metabolizmus, a organy si potrebuju oddychnut. samozrejme, nepisem o pizzy na veceru o 18.00 . urcite bielkovina a zelenina.
Nejaku formu kardia urcite zvladnes. Minimalne pesoa chodza, na tu je ludske telo stvorene, takze pekne si daj kazdy den aspon 5 km a pojde to
@h2 joj samozrejme toto mam len na doma.prevazne nosim nohavice s vysokym pasom alebo saty
Strasne ti chyba ovocie a zelenina v tej tvojej strave. Na obed si namiesto restiky sprav poriadny salat, hod donho trochu cestovin, alebo sladky zemiak, nejake vajce/tuniaka/kura aby ta zasytil. Na veceru skus radsej trochu polievky, aj s tym chlebom mozes.
A musis vytrvat. Dva tyzdne cvicis, to je nic. Tych 5 kilo na teba islo pol roka, tak pomaly za pol roka ich das dole bez nejakeho trapenia, bezbolestne, len trosku uprav co jes.
@ada_alica presne. Silový tréning jednoznačne.
Skús kalorické tabuľky.